Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Avg 08, 2007 6:59 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Ciljam na Pejovatz, Kruschevatz, Nish...
Osvezeno??? |
"Ne brzaj Hamdija, ne brzaj...."
Molimo nekog da zakljuca ovu temu. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Avg 09, 2007 2:59 am Naslov: |
|
|
Sta je, efendija???
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Sep 05, 2007 9:24 pm Naslov: |
|
|
"Ljubav je bolest
Britansko druŔtvo psihologa je ljubav nazvao klinièkom stanju ljudskog duha. Psiholozi tvrde da ljubav treba shvatiti kao ostale mentalne bolesti.
Prema njima ljubav u nekim sluèajevima može postati bolest i može da dovodi do samoubojstva.
Psiholozi kažu da neki ljudi ne znaju upravljati sa intenzivnoŔæu ljubavi, naroèito kada im oseæanja ostanu neuzvraæena. U takvim sluèajevima bolesnik se kreæe izmeðu dva stanja: euforije i depresije. Ovakva osoba stalno èeka e- mail, sa telefonom spava i sanja da æe svoja voljena osoba poslati poruku ili nazvati telefonom." _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
kafe dvoriste TS pro

Pridruio: 16 Mar 2007 Poruke: 14
|
Poslao: Sre Sep 05, 2007 9:55 pm Naslov: Ljubav je bolest |
|
|
Ma bas sam na to mislio kada sam izjavio ono na prethodnoj stranici svaka cast za britance!!!!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Čet Sep 06, 2007 4:22 pm Naslov: |
|
|
Ti strucnjaci sigurno ne napustaju labaratorije. Ljubav ako je bolest onda je nasledna, a ne prenosna. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pon Sep 17, 2007 9:22 pm Naslov: |
|
|
Mirjana :: | "Ljubav je bolest
Britansko druŔtvo psihologa je ljubav nazvao klinièkom stanju ljudskog duha. Psiholozi tvrde da ljubav treba shvatiti kao ostale mentalne bolesti.
Prema njima ljubav u nekim sluèajevima može postati bolest i može da dovodi do samoubojstva.
Psiholozi kažu da neki ljudi ne znaju upravljati sa intenzivnoŔæu ljubavi, naroèito kada im oseæanja ostanu neuzvraæena. U takvim sluèajevima bolesnik se kreæe izmeðu dva stanja: euforije i depresije. Ovakva osoba stalno èeka e- mail, sa telefonom spava i sanja da æe svoja voljena osoba poslati poruku ili nazvati telefonom." |
Britansko druŔtvo psihologa------->DEBILI _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Sep 17, 2007 10:50 pm Naslov: |
|
|
Ma oni (nekako) utvrdili da su Srbi najgluplji narod. _ _ ih Ajzak Njutn. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Čet Sep 20, 2007 6:24 pm Naslov: |
|
|
Ma sta danas ljubav bila, ja sam se navikao da lazem, po tom pitanju. Mogu da se pretvaram da mi je stalo i kada nije, pa cak i da kazem volim te. Volim te! Eto, to je tako lako. Ali zaista, kada je ono pravo, nikada necu biti provaljen da lazem, jer je apsolutna istina, bas kao i matematika.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Čet Sep 20, 2007 10:15 pm Naslov: |
|
|
Caspere ta ti je dobra,bas pravi debili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Sep 21, 2007 4:37 pm Naslov: |
|
|
Ma moze britansko drustvo (ne znam cega sve) da izmislja kojekakve definicije ljubavi, ali cinjenica je da svi razlicito dozivljavaju ljubav, pa samim tim i shvataju, tako da ne moze da se ugura pod jednu definiciju. _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
el diablo TS novinar

Pridruio: 05 Sep 2007 Poruke: 59
|
Poslao: Sub Sep 22, 2007 3:08 am Naslov: |
|
|
Ljubav je nesto sto te probudi i osetis da si ziv sa svrhom postojanja medju ljudima.
Covek je bice blagosloveno tim darom.Tako da ja pojedem cokoladu jer je isti rezultat  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Sep 23, 2007 1:02 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Kevin Lomax: What about love?
John Milton: Overrated. Biochemically no different than eating large quantities of chocolate. |
Iz Ćavoljeg advokata. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Pon Dec 31, 2007 2:52 am Naslov: |
|
|
danas je ljubav kada volis nekog sto ti je kupio skupo perje ili ima dobra kola, veliki stan, vilu na moru, jahtu, a povrs svega je selac. to je najbolje, zato sto nista ne prica, a mnogo daje. jednom recju, sve je otislo u qr.. sve je degenerisano. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pon Dec 31, 2007 2:56 am Naslov: |
|
|
betelgez :: | danas je ljubav kada volis nekog sto ti je kupio skupo perje ili ima dobra kola, veliki stan, vilu na moru, jahtu, a povrs svega je selac. to je najbolje, zato sto nista ne prica, a mnogo daje. jednom recju, sve je otislo u qr.. sve je degenerisano. |
"Žena me je volela dok sam imao para,
deca Ʀe me voleti kad budem imao para.
Trenutno sam finansijski nezavisan." _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|