Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 10:48 am Naslov: |
|
|
Ajde! Ma ja sta sam video jedno vece u Kraljevu niko nije. Neki klinci ispred nekog lokala pijani povracaju, a nemaju ni 13.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 11:45 am Naslov: |
|
|
Ako je to najgore Ŕto si video, onda si ti sreæan èovek, veruj mi! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 7:16 pm Naslov: |
|
|
Ma bre... degradirani smo kao drustvo !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 9:23 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ajde! Ma ja sta sam video jedno vece u Kraljevu niko nije. Neki klinci ispred nekog lokala pijani povracaju, a nemaju ni 13.  |
Pa to ni ja nisam video - ortak mi drzao celo a ima sape ko lopate pa mi pokrio oci a bogami i nosinu, umalo da se zadavim... ali nista ne vid'o.
A omladina? Bruka! To sto nam je "moral" na tom nivou, mozemo da se zahvalimo prvo kupovanju svega sto nam zapad servira a drugo, i roditelji snose krivicu... Ko ce sad da ispravi te Drine. Pomislim da i ja trebam jednog dana da imam decu pa se prepadnem.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Okt 14, 2007 1:03 am Naslov: |
|
|
pa bre svud' ima ''reper''(sic) za smaranje.
Kakve veze imaju moderno obucene tinejdzerke i incidenti lokalnih siledzija?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 9:27 am Naslov: |
|
|
Pa to ti je sine u uskoj vezi, jer se incidenti lokalnih siledzija obicno desavaju zbog otga sto je neki normalan decko pogledao moderno obucenu tinejdzerku koja je inace u njihovom vlasnistvu, samo sto to niko nije znao jer su svi u nekim kombinacijama. Koliko parova znate u gradu? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 8:17 pm Naslov: |
|
|
ok shvatio sam. Ako su one vec njihovo vlasnistvo, lokalni zestoki momci ih oblace atraktivno da bi se bolje tukli i bombardovali. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 11:28 pm Naslov: |
|
|
Tako nekako. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ivana TS novinar

Pridruio: 16 Sep 2007 Poruke: 64
|
Poslao: Sre Okt 17, 2007 5:08 pm Naslov: |
|
|
Pih!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridruio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 3:47 am Naslov: hmmm... |
|
|
Ćuo sam "aber" da je Zoka bilder,dok je radio u Ćarapanu iÅ”amarao nekog seljdžova,taj kao nije hteo da skloni auto sa ulaza u Ćarapan.
I taj se upiŔao u gaæe, bilo i osveŔæavanje, 'ladna voda i to.Jedva ga "posadili" u auto posle...  _________________ p.s (ZIVOT JE QRAC OD OVCE) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 6:36 pm Naslov: Re: hmmm... |
|
|
SCHPITZ :: | Ćuo sam "aber" da je Zoka bilder,dok je radio u Ćarapanu iÅ”amarao nekog seljdžova,taj kao nije hteo da skloni auto sa ulaza u Ćarapan.
I taj se upiŔao u gaæe, bilo i osveŔæavanje, 'ladna voda i to.Jedva ga "posadili" u auto posle...  |
To nije nista novo |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridruio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 11:40 pm Naslov: ... |
|
|
Znam da nije novo,cuo sam jos par abrova sa Zokom i "zestokim" trstenicanima kod starog mosta blabla,samo kazem _________________ p.s (ZIVOT JE QRAC OD OVCE) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:30 pm Naslov: |
|
|
Ja nisam chuo, niti zelim da chujem. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ivanica Dosljak

Pridruio: 15 Nov 2007 Poruke: 3 Lokacija: tamo daleko
|
Poslao: Pet Nov 16, 2007 1:20 am Naslov: |
|
|
Ja sam pre otprilike 4 godine u letu trebala da izadjem sa mojim drugaricama u jedan kafic u Trsteniku .Neznam kako se tacno zvao!Jedna drugarica mi je rekla da se zove Dzungla a druga Tropico ili tako nesto i da je to jedan od naj kafica ili diskoteke u gradu.Mi lepo otisle tamo kad na ulazu kafica ljudi beze glavom bez obzira.Sve smo gledale iz auta!bilo je ja mislim njih troje ili cetvoro .Lete stolice i neki momci se rvu.Mislim bilo je pomalo smesno licelo je kao da plesu ili drze i udaraju nekog dole na zemlji.kad odjednom samo popadase i ustao je sa zemlje neki mrsav decko duplo manji od njih sav krvav.I otrcao odatle.Ja i drugarce auto u rikverc i nazad za VB.Posle smo cule da j bilo izbodenih i tesko povredjenih.Dali neko zna sta je to bilo?Mada ja vise u taj lokal nisam isla a i neide mi se.Nisam do tada videla toliko krvi posteno pa mi je malo bilo muka |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pet Nov 16, 2007 1:51 am Naslov: |
|
|
Ја искрено нисам чуо за тај догађај, али за многе сличне јесам. Када би се много мање пило него сад и када би имало кућног васпитања ми Срби би били врх народ, али нажалост далеко смо ми од тога. Младима је у данашње време најбитније да се нарокају и да се бију или да седну у кола или на мотор па гас до даске, ето колико смо ми културан народ... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|