Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Okt 19, 2007 6:17 pm Naslov: |
|
|
miloche :: |
sledeæa epizoda je ponovo u ponedeljak neŔto pre 18h. |
A el da ti narežem tu drugu epizodu ili...? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Okt 19, 2007 7:40 pm Naslov: |
|
|
kao i obièno sa rts-om nikad nisi siguran. u prethodnom postu sam rekao da æe da bude u ponedeljak u 18 a sada vidim u programu da je stavljena u utorak u 17 i 30.
ako možeŔ reži! to Ŕto nam se koncept ne dopada, ne znaèi da ne želim da vidim kako su uspeli da snime (obrade u produkciji) jerinin grad u svoj onoj Ŕumi! nadam se da æe se lepo pokazati. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Okt 19, 2007 11:34 pm Naslov: |
|
|
Naravno. Apsolutno se slazem. Ali ipak sumnjam da cemo videti ijedan kamen naseg Jerinenstadta. Oni su to snimali ono kao da imamo sto vise snimaka... A sta ce da stave, mogu da pretpostavim, kad sam video prvu epizodu. Sto kazes - Gamzigrad, a pricaju o Mitrovici...
I sad mi objasni. Jel to ide samo ponedeljkom ili svakog radnog dana? I ja sam u najavi video da je pola sest, ali ne secam se sta su rekli za dane. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Okt 20, 2007 10:05 am Naslov: |
|
|
ponedeljkom osim kad je otvaranje sajma knjiga ( vidimo se tamo) ili skupŔtina. sledeæa epizoda je utorak 23 u 17 i 30 tako makar piŔe u programskoj Ŕemi.
zaŔto bi gubili dane na snimanju neèega Ŕto neæe da ubace makar u dva kadra? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kralj Pir Dosljak

Pridruio: 27 Okt 2007 Poruke: 1
|
Poslao: Ned Okt 28, 2007 3:05 pm Naslov: |
|
|
Bice Jerinin grad, saznao sam iz prve ruke - ali samo kao kulisa za opstu pricu o srpskim gradovima ranog srednjeg veka.
Sto se tice komentara za prvu epizodu...hmmm, pa pitam se sta su mogli da snimaju iz tog razdoblja po Srbiji? Mitrovica je pod modernim gradom, pa ostaje samo nekoliko reprezentativnih lokaliteta iz razdoblja rane Vizantije: Caricin Grad, Gamzigrad i eventualno Viminacijum kao ilustracija.
Mislim da je to pravljeno za siroke polupismene mase Srba, a ne za istoricare. Zato je takav pristup. Pretpostavljam.
Ah, da, pozdrav svima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Okt 28, 2007 11:46 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav, veliki Hanibaalov uzore!!! Divio sam ti se jos dok sam bio ziv!
Ne mogu da ne primetim da nam se forum pretvara u udruzenje istoricara i istorijskih likova...
Slazem se sa tobom da nema mnogo toga sto bi se moglo snimati vezano za taj rani period srednjeg veka, ali moglo je bolje. Par lokaliteta koje si naveo su vise nego dovoljan materijal za nekoga ko zna da uklopi to, narocito kad pogledamo da je to radjeno za "polupismene" mase Soraba... Bas zato treba da se vidi nesto, a ne sume, livade i mocvare... Kakav se utisak stice kad gledas tako nesto?
Pretpostavili smo da ce JG biti pozadina za pricu. Naravno, obzirom da nemaju sta da kazu o njemu. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 1:32 am Naslov: |
|
|
Fali vam jos Aca D Grejt i da pocnete top-listu vojskovodja. Tu je i perseus al' on je ipak mitska licnost. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 1:39 am Naslov: |
|
|
Tu racunam i svo ovo forumsko plemstvo... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 3:42 pm Naslov: |
|
|
pozdrav za velikog vojskovoðu. lepo je Ŕto si prvu poruku otvorio baŔ na ovu temu.
moram da vas podsetim da slavni fudbaleri i dalje vode u odnosu na ostale istorijske i imaginarne likove.
odavno nismo imali nikakvu sliku. crveni grad.
zapadni zid _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 11:49 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | moram da vas podsetim da slavni fudbaleri i dalje vode u odnosu na ostale istorijske i imaginarne likove. |
Vecina fudbalera je otisla... "Tamo"...
Jel ovo na zidu Srdja d Grejt??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Okt 30, 2007 12:41 pm Naslov: |
|
|
a - ha. ponovo vam kažem da ne pokuŔavate ovo kod kuæe, mi smo uvežbani profesionalci. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Okt 31, 2007 12:13 am Naslov: |
|
|
Ja hteo da probam, ali nemam bas ovakav zid kod kuce... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Nov 01, 2007 4:52 pm Naslov: |
|
|
ne bih da odajem tajne velikih majstora, ali svaka priĆØa, kao i zid imaju i svoje naliĆØje. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Nov 02, 2007 12:08 am Naslov: |
|
|
Da znas, u pravu si. Treba upozoriti ljude. Nikako nije preporucljivo penjati se po starim zidinama tek tako. Moze da se urusi zid. Ne kazem zbog vas, nego sto mozete da ostetite starinu. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Nov 05, 2007 3:11 pm Naslov: |
|
|
prinuðen sam da otkrijem tajnu. ovaj zid je sa unutraŔnje strane visok samo jedan metar dok je sa spoljaŔnje strane visok oko 5 metara.
to je èest sluèaj sa zidovima na jerininom gradu. ne umem to da objasnim. da li se radi o nekom nanosu koji ostaje unutar zida, ili Ŕta je u pitanju? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|