|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Nov 18, 2008 8:55 am Naslov: |
|
|
Yebem ti zivot, da docekamo da "Smonicari" iz Riljca budu prvi.....  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Nov 19, 2008 2:00 pm Naslov: |
|
|
U intervjuu za Peyowische Zeitung golgeter FK Gradina Milos Jovanovic Schomi je izneo u javnost pretenzije svog kluba na titulu ove sezone.
"Ma, oduzeli nam neke bodove, pitschke! Bili bismo prvi. Nego nam oduzeli te bodove. Al' nema veze, bicemo na kraju prvi!" _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
carapan037 Dosljak

Pridruio: 04 Okt 2008 Poruke: 4
|
Poslao: Sre Nov 19, 2008 11:23 pm Naslov: |
|
|
Tomako je(prema nezvanicnim izvorima) je izbacen iz FS TS zato sto se nije pojavio na odigravanju dve prvenstvene utakmice!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Čet Nov 20, 2008 12:45 am Naslov: |
|
|
u pravu si za tomako _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Nov 21, 2008 5:08 pm Naslov: |
|
|
Da li je komesar za sudjenje gdin Nedeljko Karadzic Karadza? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Nov 24, 2008 8:14 am Naslov: |
|
|
Pejovac, Riljac, MZ i Lozna-svi dolaze na stadion "Vekovno ognjiste" u Grabovcu u drugom delu sezone, tako da se nadamo skudetu  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Vinogradar TS pro

Pridruio: 10 Nov 2007 Poruke: 8
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 8:30 pm Naslov: |
|
|
ajde poklonicu ti 10 mb prostora na mom hostingu da postavis taj sajt kako treba, ako si zainteresovan pisi na ivanstojanovic@trstenik.eu _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 11:12 pm Naslov: |
|
|
samo jesenji...  _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 11:15 pm Naslov: |
|
|
kako te nije sramota da se hvalis da si jesenji prvak kad ste 4 utakmice uzeli na zalbe...pobedi na terenu,pa se dokazi...u PEJOVCU ste primili samo 6,trebali ste da se zalite na rezultat... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 7:49 am Naslov: |
|
|
Makso brate, stvarno mislis da ce "Smonicar" iz Riljca da bude ozbiljan kandidat za titulu? Nismo deca Pejovac ili Grabovac! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 9:54 am Naslov: |
|
|
i ja se nadam toj prijateljskoj borbi,ali vidis sta rade ovi smonicari,sve uzese na zalbe,isterase tomako a riljac igrao sa njima 1:1,a mi ih odrali 6:0 pa nam odezese 3 boda,a njima 1!!!velika nepravda,ali spremamo se za to gostovanje,dolaze navijaci u velikom broju... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 10:59 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Pejovac ili Grabovac! |
 _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Vinogradar TS pro

Pridruio: 10 Nov 2007 Poruke: 8
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 11:37 am Naslov: |
|
|
hvala Ivane! Stranu sam napravio jos prosle godine i znam da ima nekih problema sa tekstom, ali trenutno nemam nesto vremena ni volje da se pozabavim time.
A vi pejovcani i grabovcani oladite malo. Kao prvo nisam hteo da se hvalim (kao da je to velika stvar biti jesenji prvak u nekoj seoskoj ligi). Kao drugo nisam video ni jednu utakmicu ove godine, jer ne zivim dole.
Samo sam hteo malo da caskam s ljudima iz kraja i da se informisem.
Pozdrav svima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 12:45 pm Naslov: |
|
|
Vinogradar, pusti ih malo... Prvi put u svojoj istoriji se bore za neko mesto...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|