Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
LUNATICS TS kompjuteras

Pridruio: 15 Mar 2007 Poruke: 248 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Uto Dec 09, 2008 2:22 pm Naslov: |
|
|
Zato ja jedva cekam leto i otvaranje XXX cafe-a!!!radi samo subotom,pusta se dobra elektronika(Lesha,Pavka...),ljudi opusteni,cirka se pivce i odmara glava od poplave turbo folka...uz Ameriku,za mene,jedina dva normalna mesta u nasem gradu!!!
P.S. Nadam se da ce Pink oziveti ovo leto!!! _________________ Tek sada ne odustajemo!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

Pridruio: 17 Nov 2008 Poruke: 22 Lokacija: tu i tamo
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 12:25 am Naslov: |
|
|
A sta je to Amerika,pojasni malo za nas neobavestene...???
Naravno podrazumeva se da nije USA,zar ne?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
LUNATICS TS kompjuteras

|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 11:52 am Naslov: |
|
|
Amerika je jedino mesto u gradu gde se pusta rokerica,gde mozes za male pare da cirkas pivce,odigras koju partiju bilijara,stonog fudbala,flipera ili pikada i gde te ne isteruju u ponoc...lokal radi dok ima gostiju...i sto je najvaznije,ovde ne mozes videti nafurane klinke u minjacima i sa golim stomacima i nabedjene momke...mesto je skroz opusteno...
ne treba ti pasos,ne treba ti viza...Amerika na samo 50m od Rima...  _________________ Tek sada ne odustajemo!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 12:59 pm Naslov: |
|
|
Pa Lunatics-u,vidim da si ti covek od RnR-a...Jel ima ta Amerika prostora da se tu napravi neka ziva svirka,ili mozda znas neko mesto u Trsteniku gde bi to moglo da se izvede..,
Long live RnR!!!!!!
Daj da ozivimo te trstenicke uspavane rokere... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 1:39 pm Naslov: |
|
|
@muzikoholik
E pa, toliko mi se dopao tvoj entuzijazam da sam se èak raspitala za broj NU u Trsteniku 712-516. Pod njihovom ingerencijom je i bioskop, u èijem su se holu održavale svirke tog tipa(neka me neko ispravi ako nisam u pravu). PozoveŔ njih, mislim da je to broj kod direktora i dogovoriŔ sastanak. A posle...sve je na vama ! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 1:50 pm Naslov: |
|
|
Sigurno! To sam mu i ja predlozio- bioskop! Mada ne verujem da cete biti u stanju da organizujete bilo sta u decembru, s obzirom na mnogobrojne zurke koje ce se odrzati, povodom praznika. Znaci sredina januara bi bila izuzetna! Keep rockin! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 2:10 pm Naslov: |
|
|
E pa kolege, otisao sam korak dalje, i bio sam u kancelariji kod (valjda) upravnice Narodnog Univerziteta, gospodje Vere, i raspitao se za zakup hola... Do polovine januara je zakupljen hol od strane novogodisnjih tezgarosa... Posle toga je slobodan, tako da mozes da dodjes do TSa, da odemo nas nekoliko i da se dogovorimo...
Zakup ce se kretati od 20 000 dinara, pa na vise... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 3:23 pm Naslov: |
|
|
Hehehe...
Pa, to je ono sto khmhebekhm nase kokoske, a nije petao...
Odakle decko da izvadi dva'es' 'iljada za zakup? Vidite da vas lepo pita za neki lokal. A toga trenutno nema ovde. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 3:54 pm Naslov: |
|
|
20.000,00 din???? Ajte bre ljudi ne zahebavajte se!!! Za 1 veĆØe?!  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 4:19 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Do polovine januara je zakupljen hol od strane novogodisnjih tezgarosa... |
Tojo :: | Znaci sredina januara bi bila izuzetna! Keep rockin! |
Oh, yeah!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 4:42 pm Naslov: |
|
|
Za zurku u petak (12.12.) momci iz Krusevca su izdvojili 11 800 (10 000 + pdv), medjutim od sledece godine ce vaziti nov cenovnik...
Mada, cena nije fiksna, jer se potpisuje ugovor sa NU, ali mi je receno da nece biti manja od 20 000 !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

|
Poslao: Čet Dec 11, 2008 12:46 pm Naslov: |
|
|
Pa da nisam " lijepo vospitan" rekao bi 'fala k....,ovako DOBRO JUTRO TRSTENIK!!!!
Sve te jos uvek drustvene organizacije(firme) tipa N.U. deru ovce, jer vlasnici lokala nisu svesni koliko se klima u Srbiji zadnjih godina promenila,da vreme tkz novogodisnjih tezgarosa polako ali sigurno prolazi...nisu svesni da su ljudi zeljni pravih klubskih svirki gde se pravi mnogo vece zezanje i bolja atmosfera,nego u svim drugim varijantama,a gde bi i oni imali itekakve koristi.Toga je svuda sve vise i vise...Jagodina,Paracin,Krusevac nesto manje,u zadnje vreme Cicevac,o Nisu necu ni da pricam tamo se klubska ziva svirka nije gasila ni u vreme najvece epidemije TURBOFOLKA...
Kad budem imao vremena navraticu do TS-a,ako pre toga ne naletite na neku upotrebljivu informaciju...
POZDRAV za TRSTENIK!!!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Dec 11, 2008 1:48 pm Naslov: |
|
|
Mogao bi nesto da nam ispricas o bendu! Kako ste poceli? Koliko dugo svirate? Da li izvodite obrade, ako da-koje? Nesto slicno tome!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Čet Dec 11, 2008 2:57 pm Naslov: |
|
|
LUNATICS :: |
P.S. Nadam se da ce Pink oziveti ovo leto!!! |
kako da ozhivi, kada je lokal gde je bio pink sada butik u koju se ulazi iz sredine trzhnog centra i spojen je sa josh jednim lokalom!??!
Lepljiva :: | 20.000,00 din???? Ajte bre ljudi ne zahebavajte se!!! Za 1 veĆØe?!  |
za dve vecheri za novu godinu su izdali hol za skoro 2000 eura, chisto informativno....
ne znam da li je locke [vlasnik amerike] za tu opciju da pravi svirku tamo, ali najbolji nachin da saznate je da iscimate mishu lajta [njegovog sina]
evo ga njegov profil ovde na forumu
http://www.trstenik.net/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=94 _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
LUNATICS TS kompjuteras

|
Poslao: Čet Dec 11, 2008 3:10 pm Naslov: |
|
|
ne ke_aj da su Pink pretvorili u butik???au brate..vidi se da sam van svih desavanja u gradu...
a u pravu je Perra...raspitaj se kod gazde Amerike,pa mozda i dodjete do nekog dogovora...ne secam se da su u Americi pravljene svirke,ali ko zna...mozda vi budete prvi... _________________ Tek sada ne odustajemo!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|