Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Èet Avg 06, 2009 1:37 pm Naslov: |
|
|
zvoncica :: | sasha966 :: | Komadant Mark :: | Pre par dan imao sam sastaanak sa direktorom za investicije Agrokora, definitivno je dogovorena izgradnja šoping centra na prostoru Nove Sloge, u okviru koga æe biti u hipermarket "Idea". Dogovor je da Agrokor finansira i i izgradnju kružnog toka na raskrsnici, kod Auto-moto saveza. |
Ovo je lepa vest! Može li se èuti i kada bi radovi krenuli? |
O bre sashshsha...pa neæeš valjda...?  |
Dobar dan! Evo mene opet posle, nièim izazvane, pauze.
Da li je i kod Vas vreme pogrešno za 1h manje? _________________ Kaži glasno!
Poslednji izmenio sasha966 dana Èet Avg 06, 2009 7:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Èet Avg 06, 2009 4:07 pm Naslov: |
|
|
Ako sve bude teklo po planu, rok za otvaranje je polovina sledeceg leta. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Èet Avg 06, 2009 6:58 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Ako sve bude teklo po planu, rok za otvaranje je polovina sledeceg leta. |
Hvala, Komandante na informaciji! _________________ Kaži glasno!
Poslednji izmenio sasha966 dana Èet Avg 06, 2009 7:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Èet Avg 06, 2009 7:11 pm Naslov: |
|
|
sto bas je dobra stvar jos jedan kruzni tok na istoj strani trstenika a na drugoj strani iz osaonice tako je pregledno da za kruznim tokom nema potrebe a posto se dogadjaju samo mali udesi sa materijalnom stetom nece se proglasiti ni crnom tackom tako da ni po tom osnovu ne mozemo da ocekujemo normalan izlazak i ulazak u nas gradic _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Bond:)James Bond TS dopisnik

Pridružio: 19 Jul 2009 Poruke: 17 Lokacija: vrnjaèka banja
|
Poslao: Èet Avg 06, 2009 10:42 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Pre par dana imao sam sastanak sa direktorom za investicije Agrokora, definitivno je dogovorena izgradnja šoping centra na prostoru Nove Sloge, u okviru koga æe biti u hipermarket "Idea". Dogovor je da Agrokor finansira i i izgradnju kružnog toka na raskrsnici, kod Auto-moto saveza. |
Gde je održan sastanak i ko je još prisustvovao istom? Malo je verovatno da ste bili samo vas dvojica. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 12:38 am Naslov: |
|
|
da li je istina da se SUD seli (raseljava rasformira...) iz trstenika? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 7:58 am Naslov: |
|
|
Sastanak je održan u zgradi Opštine Trstenik, a na njemu su bili prisutni jos i zamenik predsednika Opštine, Pane Jankoviæ, šef odseka za urbanizam Bratislav Antiæ, direktor Nove Sloge Goran Petkoviæ.
P. S. Ako ima jos detalja koji Vas zanimaju, pitajte slobodno |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 8:04 am Naslov: |
|
|
Novim Zakonom o urdjenju sudova, koji æe se primenjivati od 01. 01. 2010. god. nije predviðeno više postojanje opštinskih sudova, to nikako ne znaèi da sud u Trsteniku više neæe postojati. Radiæe kao odelenje Osnovnog suda, èije æe sedište biti u Kruševcu. U praksi, sa pozicije graðana, ništa se bitno neæe promeniti, sva suðenja æe se sasvim normalno odvijati u zgradi suda u Trsteniku. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 10:55 am Naslov: |
|
|
ako se sluèajno to sluèajno ipak dogodi ja se prijavljujem za mesto Dok Holideja (imam odgovarajuæu kvalifikaciju), zamenika šerifa.
 _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 2:40 pm Naslov: |
|
|
Citat: | ako se sluèajno to sluèajno ipak dogodi ja se prijavljujem za mesto Dok Holideja (imam odgovarajuæu kvalifikaciju), zamenika šerifa.
|
Ja proèitah ovo :
miloche
Kandidat za predsednika TS.
Gde sad tu piše zamenik šerifa? Da me ubiješ ne vidim  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Bond:)James Bond TS dopisnik

Pridružio: 19 Jul 2009 Poruke: 17 Lokacija: vrnjaèka banja
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 10:33 pm Naslov: |
|
|
Svaka èast predsednièe. Nemojte samo kao banjski "omladinci" koji su došli na vlast pa da ne pokažete inicijativu. To se od mladog èoveka oèekuje.
Još jedno pitanje - kad æete da sredite obale Morave? Na to se èeka decenijama. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridružio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sub Avg 08, 2009 1:49 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | zvoncica :: | sasha966 :: | Komadant Mark :: | Pre par dan imao sam sastaanak sa direktorom za investicije Agrokora, definitivno je dogovorena izgradnja šoping centra na prostoru Nove Sloge, u okviru koga æe biti u hipermarket "Idea". Dogovor je da Agrokor finansira i i izgradnju kružnog toka na raskrsnici, kod Auto-moto saveza. |
Ovo je lepa vest! Može li se èuti i kada bi radovi krenuli? |
O bre sashshsha...pa neæeš valjda...?  |
Dobar dan! Evo mene opet posle, nièim izazvane, pauze.
Da li je i kod Vas vreme pogrešno za 1h manje? |
Pa ovaj forum je podesen po Grinicu pa u zavisnosti gde se nalazis moras da dodajes ili oduzimas vreme  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Avg 09, 2009 3:42 am Naslov: |
|
|
Da sam se ja,,pitao,, SFRJ se ne bi raspala.Zadnji most u Trsteniku je izgradila firma Viadukt Zagreb.Moj dobri prijatel iz Trstenika gosn Petkovic razume i odlicno govori hrvatski.Imal sam srece da sam ga vise puta posjecivao u Zagrebu tijekom njegovog studija strojarstva tak da i ja razmem taj jezik.I sad ponosan na njega , na Vas uvAzeni gradonacelnice a kao bivsi uposljenik u tvrtci Sloga trazim podatke o Agrokoru , investicijama i ostalim guglachinama i nidje nema ni slovce o SloZi!?Moje pitanje glasi da li niste preoptimisticni kad je rijec o zavrsetku radova koncem srpnja slijedece godina? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridružio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Uto Avg 11, 2009 8:13 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Da sam se ja,,pitao,, SFRJ se ne bi raspala.Zadnji most u Trsteniku je izgradila firma Viadukt Zagreb.Moj dobri prijatel iz Trstenika gosn Petkovic razume i odlicno govori hrvatski.Imal sam srece da sam ga vise puta posjecivao u Zagrebu tijekom njegovog studija strojarstva tak da i ja razmem taj jezik.I sad ponosan na njega , na Vas uvAzeni gradonacelnice a kao bivsi uposljenik u tvrtci Sloga trazim podatke o Agrokoru , investicijama i ostalim guglachinama i nidje nema ni slovce o SloZi!?Moje pitanje glasi da li niste preoptimisticni kad je rijec o zavrsetku radova koncem srpnja slijedece godina? |
имамо много лепши језик од тих богаља! _________________ http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=uskee1512 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Uto Avg 11, 2009 8:56 pm Naslov: |
|
|
Da stvarno gospodine predsednice i mene jako zanima kada ce se trstenicka plaza na Moravi srediti!?Hvala unapred! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|