|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Sep 18, 2009 6:11 am Naslov: |
|
|
A zimski protesti `96 teta Lepa? Samo siptarski barjak nisu nosili jer on nikad nije bio na ceni
P.S. Naaacuuuu te ko god da si (izbrisali mi post o carima heterosexa) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Sep 18, 2009 8:19 am Naslov: |
|
|
Citat: | P.S. Naaacuuuu te ko god da si (izbrisali mi post o carima heterosexa) |
Potraži me, u predgradju
Ne verujem da smo imali nešto novo da proèitamo u tvom izbrisanom postu
Citat: | Ljudi su preokupirani svojim problemima i nemaju vremena da se baKcu sa tim |
Citat: | Jedino ne obracaju paznju na njih |
ETO! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Sep 18, 2009 9:04 am Naslov: |
|
|
Lepljiva :: |
Ne verujem da smo imali nešto novo da proèitamo u tvom izbrisanom postu  |
Post je pozivao na cirkularnu edukaciju
A ove Svabe......oni nemaju vremena ni da veceraju a kamoli za gay paradu
 _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Sep 18, 2009 2:32 pm Naslov: |
|
|
Oce li bit knezeve vecere shjutrinoc'? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridružio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Sep 18, 2009 6:18 pm Naslov: |
|
|
Ja nesto razmisljao... sva ova fora sa paradom vise je zelja da se jednacimo sa zapadom, a ne bas neka zelja da se gej populacija izbori za prava. I sve mi opet mirise na BG. Ne vidim ugrozenost tih ljudu, ili ne bar u ovoj sredini, gde bi neko ocekivao da se ruka sece kada se nesto ukrade. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridružio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Sep 18, 2009 6:42 pm Naslov: |
|
|
Eventualna gay parada ce uciniti da prava pederoida nestanu. Bang, i prava nestaju. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 2:02 pm Naslov: |
|
|
Parada je navodno odlozena, sto ce spreciti horde ljudi da odu u bg, sto ce, dalje, olaksati pos'o policiji u nedelju... Lukava ova vlas' pa to ti je. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 5:23 pm Naslov: |
|
|
Bas o tem i ja razmisljam... Hmmm...
Mada, i da nije lagarija, opet su oni na dobitku. Nekako mi se cini da su uvek na dobitku jer im omogucavamo toliki medijski prostor. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 5:56 pm Naslov: |
|
|
Neka je permanentno odloze da mogu da napusavam nacionalno svesne hrvate kad me pitaju gde mi je more  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 6:02 pm Naslov: |
|
|
http://www.crnahronika.rs/mup/povreden-britanski-drzavljanin.html
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=61674
Ovim se ponosite?
Osim što narodu Srbije smetaju homoseksualci, oèigledno im smetaju i svi oni koji nisu Srbi...dobro Ruse volimo! Ipak su nam oni pomagali u svim ratovima koje smo vodili protiv nadmoænijeg neprijatelja
Ako mene neko pita u ovom momentu ostavke bi trebalo da podnese celokupna srpska vlast sa Tadiæem i Cvetkoviæem na èelu jer su pokazali da su dve grupice ljudi jaèe od èitave države.
Ogroman minus za DS, od ostalih nisam ništa ni oèekivala. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 6:19 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | http://www.crnahronika.rs/mup/povreden-britanski-drzavljanin.html
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=61674
Ovim se ponosite?
Osim što narodu Srbije smetaju homoseksualci, oèigledno im smetaju i svi oni koji nisu Srbi...dobro Ruse volimo! Ipak su nam oni pomagali u svim ratovima koje smo vodili protiv nadmoænijeg neprijatelja
Ako mene neko pita u ovom momentu ostavke bi trebalo da podnese celokupna srpska vlast sa Tadiæem i Cvetkoviæem na èelu jer su pokazali da su dve grupice ljudi jaèe od èitave države.
Ogroman minus za DS, od ostalih nisam ništa ni oèekivala. |
Што се тиче навијача, треба донети закон који ће решити тај проблем. Нико ово не оправдава.
Парада се неће одржати. Ето још једног разлога због кога нећемо моћи у ЕУ. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 6:25 pm Naslov: |
|
|
Jeste upucan, ali nakon verbalne rasprave... Što, mene možda ne bi upucali da odem na neki beogradski splav i poènem da se "širim"... To nema veze sa nacionalnošæu...
Opet, nije prebijen zato što je Francuz, nego zato što je navijaè drugog tima... Ima veze sa onim kako mozak huligana radi, lord je o tome pisao...
Daleko od toga da opravdavam ovakvo ponašanje kvazi navijaèa i žestokih momaka sa beogradskog asfalta, da mogu, najradije bih ih poslao u radnièke kampove, ali ni u jednom sluèaju ne možete naæi vezu sa nekakvom nacionalnom netrpeljivošæu... Eto, od mene, malo objektivnosti...
P.S. Apsolutno se slažem sa Ruse i ove naše politièare...  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 7:55 pm Naslov: |
|
|
@shane
Divno je što bez obzira što osudjuješ ipak opravdavaš postupke tj. nalaziš izgovore za one koji su tako postupili prema nekom ko je prvo u manjini a drugo ko nije sigurno došao u Srbiju da se busa da je jaèi od svih njih koji su bili na splavu ili utakmici.
Jadna je zemlja èija mladež rešava svaku raspravu tuèom i potezanjem oružija.
Pošteno, niste vi za to krivi nego roditelji, sredina, profesori, ratna dešavanja a boga mi i èinjenica da smo nebeski narod...nije mala stvar.
@Rumenige
Citat: | Парада се неће одржати. Ето још једног разлога због кога нећемо моћи у ЕУ. |
Ali eto prilike da se pridružimo majèici Rusiji, verujem da æe nam odmah svima biti bolje  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 8:42 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Ali eto prilike da se pridružimo majèici Rusiji, verujem da æe nam odmah svima biti bolje |
Проба ништа не кошта.
Него, Лепљива, ти Французи нас бомбардоваше скоро 3 месеца и ником ништа. Њихова влада је могла да спречи тај потез да је хтела. Те момке из Француске (не желим да оправдавам потез навијача) је напала група навијача, што се дешава у целом свету и од тога се направила атмосфера линча. Ми нецивилизовани, а они нас у 20. веку бомбардоваше 70-ак дана. Школе, болнице, зграде, игралишта..брзо заборављамо неке ствари. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sub Sep 19, 2009 9:07 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | @shane
Divno je što bez obzira što osudjuješ ipak opravdavaš postupke tj. nalaziš izgovore za one koji su tako postupili prema nekom ko je prvo u manjini a drugo ko nije sigurno došao u Srbiju da se busa da je jaèi od svih njih koji su bili na splavu ili utakmici.
Jadna je zemlja èija mladež rešava svaku raspravu tuèom i potezanjem oružija. |
Niti opravdam niti nalazim izgovore... Samo, takvi incidenti se dešavaju svakodnevno svuda u svetu... Mnogo gore i teže stvari su radili Srbi jedni drugima (navijaèi suparnièke ekipe, momci iz drugog grada (skoro je u Jagodini ubijen mladiæ iz Æuprije, baš zato što je iz Èuprije ), momci iz drugog ganga itd itd...) ali iz nekog razloga to nisi našla za shodno da linkuješ ovde... Ovako, èovek gledajuæi tvoje poustove stièe utisak da Srbi samo èekaju nekog da biju, ubiju, linèuju ili šta drugo... Dalje, naravno, veæ provereno oružije "današnja omladina"... U vaše vreme (nažalost, zbog manjka podataka ga ne mogu približnije odrediti ) to ništa nije bilo... Nit` tuèe, nit` potezanje oružija, nit` bilo šta treæe... Pre dvadesetak tridesetak godina, to se sve rešavalo na civilizovan naèin... Dvojica se posvaðaju, zakrve, ali naravno neæe da se pobiju, nego sve lepo, reèima, gospodski... Eventualno se ošamare belim rukavicama (baš u ekstremnim situacijama...)... Noževi, boksevi, palice se nisu upotrebljavale... Pobogu, Srbi tada nisu varvarski narod sa Balkana... Znaèi, molim vas...
Lepljiva :: | Pošteno, niste vi za to krivi nego roditelji, sredina, profesori, ratna dešavanja a boga mi i èinjenica da smo nebeski narod...nije mala stvar. |
Što æe reæi, Vi ste krivi...  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|