Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Feb 03, 2009 1:06 pm Naslov: |
|
|
U pravu si, hoce da se otvori pomocu wordpada, ali tamo pise samo raspakujte i mountujte preko svog omiljenog softvera. Nista vise. Ja sa raspakovao i nista nisam dobio. Fajlove ne prepoznaje Daemon tools. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Feb 03, 2009 1:46 pm Naslov: |
|
|
Fuck cock shit damn! Moram da skinem sad ja ovu verziju! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Feb 03, 2009 5:46 pm Naslov: |
|
|
Pa, ajd mi donesi tvoju kad budes dolazio. Ako ovo ne valja... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Uto Feb 03, 2009 11:24 pm Naslov: |
|
|
Kao sto primarno i rekoh
Citat: | si cuo ti nekad za winrar, druze komandante? moras to prvo da otpakujes pa da mountujes. pise sve lipo u uputstvu... |
otpakuj yebene segmentne fajlova unutar segmentnih fajlova. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Sre Feb 04, 2009 2:54 pm Naslov: |
|
|
umm... ako nije jasno ovo objasnjenje, ono sto je drug trax hteo da kaze je da su gorepomenuti fajlovi (.01 itd) ustvari jedna rar arhiva podeljena na vise manjih (radi prenosivosti na vise diskova/flasheva/medijuma). Ono sto treba da uradis jeste da otvoris Total Commander (koji ako nemas sram te bilo), zatim da kliknes desnim klikom na prvi fajl (.001) i da odaberes opciju Unpack here. Commander ce da protumaci t gomilu fajlova kao jedan fajl i automatski ce po zavrsetku jednog dela da predje na sledeci.
Nisam siguran ali mislim da mozes da uradis isto i pomocu winrara i windows explorera/my computera/stavec koristis. Samo probaj da raspakujes prvi fajli i sam ce da nastavi posao. U Commanderu sigurno pali. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sre Feb 04, 2009 11:53 pm Naslov: |
|
|
YOle :: | umm... ako nije jasno ovo objasnjenje, ono sto je drug trax hteo da kaze je da su gorepomenuti fajlovi (.01 itd) ustvari jedna rar arhiva podeljena na vise manjih (radi prenosivosti na vise diskova/flasheva/medijuma). Ono sto treba da uradis jeste da otvoris Total Commander (koji ako nemas sram te bilo), zatim da kliknes desnim klikom na prvi fajl (.001) i da odaberes opciju Unpack here. Commander ce da protumaci t gomilu fajlova kao jedan fajl i automatski ce po zavrsetku jednog dela da predje na sledeci.
Nisam siguran ali mislim da mozes da uradis isto i pomocu winrara i windows explorera/my computera/stavec koristis. Samo probaj da raspakujes prvi fajli i sam ce da nastavi posao. U Commanderu sigurno pali. |
Naravno da moze i preko winrara, osim ako nema neku totalno zarozanu verziju.. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Feb 06, 2009 12:05 am Naslov: |
|
|
Nemam pojma. Definitivno odustajem.
Yole, ajd raspakuj mi to, pa dodjem da prebacim tako raspakovano...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Feb 06, 2009 4:38 am Naslov: |
|
|
Ides desni klik na fajl koji ima eksenziju .001 i ides open wid i nadjes win rar gde ti se nalazi (ako imas nov, a ako nemas skini sa http://www.rarlab.com/rar/wrar380srblat.exe ) i ce da ti se otvori jako komplikovan program koji se zove WinRAR... u njemu postoji fajl nesto.iso koji otpakujes clickom na dugme extract ili dreg end drop metodom. Posle ides desni klik na daemon tools koji se nalazi u sistem treju i mauntujes dati iso fajl. Posle otvoris disk i ides next next next dok se igra ne instalira... posto se instalira otvaras je duplim klikom na ikonicu koja se nalazi na tvojoj radnoj povrsini... napravicu ti i tutorial video ako ti je potreban.  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Feb 06, 2009 5:36 pm Naslov: |
|
|
Hahaha!!!
Hvala, drugari, hvala... Izvinjavam se sto cekate sa odgovorima (znam da prosto izgarate od zelje da cujete sta sledece necu da znam ), ali niti sam skidao, niti pokusavam da instaliram na mom racunaru. Dodjem, vidim sta ste mi rekli, pa kad opet imam prilike, sa tim uputstvima probam. Jbg... Ne instalira se igrica o srpskom Velikom ratu na sporetu.  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Mar 08, 2009 2:02 pm Naslov: |
|
|
E, da...
Uvek zaboravim da vas obavestim da sam uspeo da instaliram. U stvari, nisam ja. Sramota...
Elem, previse mi je komplicirana. Mnogo zatutuljeni potezi. Mrzi mene da to tako provaljujem. Grafika, nista posebno... Mislim, detalji su mnogo sitni...
Sve u svemu, nista posebno. Stari dobro Total War je predsednik predsednistva!  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Mar 08, 2009 6:19 pm Naslov: |
|
|
Izaso je novi total war Empire: Total War... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Mar 08, 2009 6:33 pm Naslov: |
|
|
Uh, znam! Pratim ga od kad je pocelo da se prica o njemu. I znao sam kad ce da izadje i sve to. Samo... Mrzi me da skidam.
Naci cu ga na ulici... Uh, mora da se proba!!! Samo sam cekao kad ce Total War da izbaci nesto za novi vek! Uh, uh!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Maj 05, 2009 5:29 pm Naslov: |
|
|
 _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Feb 14, 2010 5:37 pm Naslov: |
|
|
Ehhh... Opet ja sa strategijama...
Prije neke veceri Pacovdlak, Dr?, i moja malenkost igrasmo Stronghold Crusader online. O, radosti moje, jer probah to po prvi put! Odlicna je fora, ali Il Dottore nije bas vican umjetnosti ratovanja, pa bih volio da imamo nekoga tko bi nam se pridruzio... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Feb 14, 2010 8:00 pm Naslov: |
|
|
...osim ako nisam isuviŔe mlad...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|