|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Mar 04, 2010 2:55 am Naslov: |
|
|
Kleopatro , prihvatam tvoja razmisljanja ali nije moje da sudim o Mraku. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Čet Mar 04, 2010 9:44 am Naslov: |
|
|
Posto je tema parkiranje u Trsteniku imam jedno pitanje u vezi TEME.Videla sam da je moj kvart u zutoj zoni(proucila sam kartu buducih parking zona)i nije mi jasno sta da radim i gde da se parkiram kad dodjem kuci.Do sada sam se parkirala ispred zgrade pa ne znam sta znaci ta zuta zona,da li trebam da placam parkiranje koje se do sad nikada nije placalo? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Mar 04, 2010 9:55 am Naslov: |
|
|
marijeta :: | da li trebam da placam parkiranje koje se do sad nikada nije placalo? |
Ako imas slovo "I" na tablici, savetovao bih dolazak avionom  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Čet Mar 04, 2010 10:10 am Naslov: |
|
|
Ja najpre mislim da treba da se otvori tema "Kleopatra VS. Mrak", pa da se lepo razjasnite
Aj uradicu ja to...  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

Pridruio: 19 Feb 2010 Poruke: 77
|
Poslao: Čet Mar 04, 2010 3:47 pm Naslov: |
|
|
perra :: | Ja najpre mislim da treba da se otvori tema "Kleopatra VS. Mrak", pa da se lepo razjasnite
Aj uradicu ja to...  | Peki,simpatican ti je trud,ali si brate zamenio teze. Svadja,nije isto sto i konstatacija(vidis(procitas) nesto pa izvedes zakljucak) Ko se nadje u njemu,bio tacan, ili ne njegov problem ili potreba da ga svuda ima,i da kaze bilo sta,tek da bi rekao. Vrati se malo unazad i sve ce ti se samo kasti...P.S a sta si ti zeleo da pitas na ovoj temi? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

|
Poslao: Čet Mar 04, 2010 3:55 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Kleopatro , prihvatam tvoja razmisljanja ali nije moje da sudim o Mraku. | Samo konstantacija...mozda i netacna ?p.s uostalom ja sam dever one tamo snajke sto ste lepo chat-ovali sa njom i ljut sam ... ... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

|
Poslao: Čet Mar 04, 2010 6:08 pm Naslov: |
|
|
Ja sam na ovoj temi izneo dosta svojih misljenja u vezi parkiranja, mislim da nema sta da se pita i nema ko da se pita na ovoj temi, a ti gde god vidis mrakov komentar, vi se svadjate o necemu sto uopste nije tema na kojoj pisete.. na parkingu o predsedniku, na predsedniku o zlostavljanju i tako u krug... Nemoj samo da ispadne da si ti ovde Mr. Markovic, sve mi je to sumnjivo  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

|
Poslao: Čet Mar 04, 2010 9:18 pm Naslov: |
|
|
BETMENE ,zakljuci su ti za medalju. Rekoh da procitas malo bolje. A sto se tice parkiranja-videcemo od 8.Marta,kako ce da ide,da ne nagadjamo. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

|
Poslao: Pet Mar 05, 2010 12:23 am Naslov: |
|
|
Pa kako ce da ide znam, a koliko se to gradjanima svidja isplivace, vidim uglavnom da su znakovi za parkiranje vec poceli da se krive i lome, ocito je da je narod nezadovoljan... _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komandant Mrak TS kompjuteras

Pridruio: 10 Feb 2010 Poruke: 140
|
Poslao: Pet Mar 05, 2010 12:28 am Naslov: |
|
|
perra :: | Pa kako ce da ide znam, a koliko se to gradjanima svidja isplivace, vidim uglavnom da su znakovi za parkiranje vec poceli da se krive i lome, ocito je da je narod nezadovoljan... |
Ma ne lomi to narod, nego Grada iz Pejovca. DoduŔe on ih je i postavljao, pa malo ruŔi, malo postavlja. A lova samo kaplje. 80eur po komadu, malo li je? _________________ Komandant Mrak je zaŔtitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromaŔnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

|
Poslao: Ned Mar 07, 2010 2:30 pm Naslov: |
|
|
U zapadnoj moravi skladiste za vozila koja upadnu u paukovu mrezu, sad vidoh da rasciscavaju tamo...
Cujem da se prica kako ce narod da sutra organizuje proteste po gradu u vezi parkiranja, koliko je to tacno!? _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Mar 07, 2010 3:22 pm Naslov: |
|
|
Neki su veæ poèeli da se organizuju, samo ne vidim konkretan vid zaŔtite.
www.sviram.front.ru
Predlažem da ispred Å”ajbne (tamo gde se postavlja dnevna karta) sluĆØajno zaboravite utoku ili bejzbolku. Ćisto za nedoumicu ovih iz Parking servisa _________________ Komandant Mrak je zaÅ”titnik TrsteniĆØana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromaÅ”nima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

|
Poslao: Ned Mar 07, 2010 7:07 pm Naslov: |
|
|
Cudi me da nisi ovo zakacio ranije  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Mar 07, 2010 8:53 pm Naslov: |
|
|
Šta æu, ja sam radikalni demokrata. _________________ Komandant Mrak je zaŔtitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromaŔnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|