Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Da li smatrate da trebamo placati parking u nasem gradu? |
DA |
|
33% |
[ 5 ] |
NE |
|
66% |
[ 10 ] |
|
Ukupno Glasova : 15 |
|
Autor |
Poruka |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 1:38 am Naslov: Placati parking? Da ili Ne? |
|
|
Posto se tema o parkiranju zahuktava, a postoji dosta njih koji ne komentarisu, zanima me misljenje vecine?
Licno moj glas ide neplacanju parkinga zato jer:
1. parking servis nije ulozio dinar u ceo svoj projekat, a hoce ljudima da uzmu pare.
2. iza moje zgrade ne postoji obelezeno nijedno parking mesto, a postoji zona.
3. ljudi iz crvene zone parkiraju na mom parkingu i sada ja zbog njih nemam gde da ostavim svoj auto.
4. problem nepropisnog parkiranja moze da resi i saobracajna policija, za to su placeni!
5 . alo ljudi? Ovo je Trstenik! _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

Pridruio: 10 Mar 2010 Poruke: 47 Lokacija: Trstenik
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:06 pm Naslov: |
|
|
Pa zna se ko ce da klikne da mu se dopada parking servis, oni koji ne zive u gradu, oni koji su iz njega pobegli, pa prodaju nama price kako grad treba da se dovede u red i oni koji nece da placaju parking... U ovom gradu ima mnogo vise stvari za resiti! _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 12:08 pm Naslov: |
|
|
peki care pisi mi na meil _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 1:53 pm Naslov: |
|
|
Evo i ja da se ukljuĆØim malo u temu.
Treba postaviti pitanje zaŔto nam treba parking a ne da li nam treba?
Ako nam parking treba radi regulisanja saobraæajnog haosa onda je to OK. Na primerima KŠI BG reæi æu kako to izgleda kod njih.
Primer BG:
Duž ulice Makenzijeve i u nastavku Cara Nikolaja parkinzi se nalaze samo sa strane tako da ne ugrožavaju saobraæaj i tu se parking plaæa. Ali, izmeðu blokova zgrada parking se ne plaæa.
Primer KÅ :
Pored OUP KruŔevac i iza Komercijalne banke koja je preko puta OpŔtine KruŔevac nalazi se parking. Tu se naplaæuje i to veoma rigorozno jer ako se parkira van obeleženog mesta dolazi pauk i nosi vozila. U nastavku ulice kod OUP se plaæa parking. Ali, iza zgrade ispred koje se plaæa parking isti se ne plaæa. Znaèi, blokovski parking se ne plaæa.
U TS su blokovski parkinzi: iza bivŔeg Takova, preko puta Gimnazije, iza osmospratnice, kod zgrada R-ova, u krugu BoŔka Saviæa itd. Tu parking ne treba da se naplaæuje. Ali na ulicama da.
Dakle, parking servis nam treba ali modifikovan u odnosu na postojeæi. _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

Pridruio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 1:54 pm Naslov: |
|
|
perra :: | Pa zna se ko ce da klikne da mu se dopada parking servis, oni koji ne zive u gradu, oni koji su iz njega pobegli, pa prodaju nama price kako grad treba da se dovede u red i oni koji nece da placaju parking... U ovom gradu ima mnogo vise stvari za resiti! |
Opet neko diskriminisanje sela a?
Sto bre diskriminisete svoje babe i dede i ostalu rodbinu jbt???
Mene licno boli ...ono sto nemam.... ko ce da placa parking ili nece i da li ce se uopste placati... volim malo da se zekim... Mene vise druge stvari nerviraju i koje mislim da bitrebalo da se dovedu u red pa da licimo na civilizovan narod a ne na divljake...
Al' jes,_ _' se ja....posto ulice velegradske nisu moje... ne trebam da pis-m ovde....
Molim da se otvore teme "Problem NP(naplate parkinga) u Grabovcu,Odzacima,Ridjevstici...." itd. pa da mozemo i mi malo da pisemo.... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drjovan TS novinar

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 2:14 pm Naslov: |
|
|
Gde ste ljudi svi u napad?
zdravo sasha966 kada cemo u napad _________________ dr |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 2:21 pm Naslov: |
|
|
drjovan :: | Gde ste ljudi svi u napad?
zdravo sasha966 kada cemo u napad |
Hteo sam da dam primere iz drugih gradova da bi se neko zapitao Ŕta treba da izmeni ovde.
U fudbalu je crveni karton nakon dva žuta kartona. Razlika u crvenoj i žutoj zoni kod nas je mala ali je zato dnevna karta 120 din. a u KŠ80 din.
Da li mi uopŔte imamo zonu koja bi se mogla zvati crvena? Ja mislim da nemamo i da je vreme do kog se naplaæuje parking dugaèko jer se kod nas gotovo niŔta ne dogaða posle podne. ZaŔto naplata do 20h a ne do 17h? Do tog doba se svi vrate sa posla i lepo parkiraju a i komunalna preduzeæa svoj posao uglavnom rade pre podne. _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 2:27 pm Naslov: |
|
|
Neka se parking naplacuje na ulici, neka kupe one koji se parkiraju van linije, slazem se, ti koji stavljaju automobile gde hoce, takvi i krse propise i njima neka kace kazne za brisace. _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 2:36 pm Naslov: |
|
|
drjovan :: | Gde ste ljudi svi u napad? |
Pa Jovancha,a koga ti pozivas u napad? Pa vidis li ti da ovde se obrce 10-oro ljudi...Sa njima ces mnogo da ucinis...Nego u'vati ti Klisu nek ti baca letke malo po gradu... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 2:43 pm Naslov: |
|
|
gegule :: | Nego u'vati ti Klisu nek ti baca letke malo po gradu... |
Mogla bi ti da u`vatis Klisu(ja gresan ) da nas vozi po nizoj ceni. Budi od koristi drustvu  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 2:48 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | gegule :: | Nego u'vati ti Klisu nek ti baca letke malo po gradu... |
Mogla bi ti da u`vatis Klisu(ja gresan ) da nas vozi po nizoj ceni. Budi od koristi drustvu  |
Kaze Klisa "Ne moze,nece da placaju parking..."  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Mar 15, 2010 2:51 pm Naslov: |
|
|
gegule :: |
Mogla bi ti da u`vatis Klisu(ja gresan ) da nas vozi po nizoj ceni. Budi od koristi drustvu  |
Kaze Klisa "Ne moze,nece da placaju parking..." [/quote]
Ako nisu uveli i za jedrilice dole, evo `de sam (max zadrzavanje na zemlji 120 min.)
Nema od tebe nista Gegie.....nikakav si Freund! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Pet Apr 16, 2010 8:34 pm Naslov: |
|
|
ја сам из града...немам ни рођаке на селу ал ипак сматрам да је ово права ствар!напокон један добар пројекат!а то да нису уложили ни динар није тачно јер само један знак кошта 20+евра...па види! _________________ http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=uskee1512 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
[[[Cp6uja]]] TS novinar

Pridruio: 13 Apr 2010 Poruke: 49 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Apr 17, 2010 1:55 pm Naslov: |
|
|
sta ce da se desi ako neko nema mobilni telefon? kako ce on da uplati vreme za parking? u kojoj to gradu se plava jos parking servis u svim ulicama? kao sto ce ovde da bude vrlo uskoro?
U kom to gradu stanari zgrada nemaju parking mesto ispred svoje zgrade u kojoj zive?
GLASAM NE! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|