|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Dec 22, 2009 9:56 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Jbt, toliko mi je strasno da ne mogu ni na Shaninu salu da se nasmejem...  |
Šta misliŔ kako je tek meni !? Postoji dvanaestogodiŔnjakinja koju majka uèi Ŕta i kako da radi, a ja ne znam koja je to familija...
gegule :: | Pa najgore je to sto je zene nasa i nije iz nekog velikog grada...iz nase je opstine... |
Pa Ŕto odma` ne kažeŔ da je odnekud preko Morave...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Apr 29, 2010 3:19 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | gegule :: | Letos,kad sam videla jednu stariju prijateljicu.poce ona o cerkici da prica...Ide u skolu,djak-onako osrednji,izlazi u grad(ostaje do pola 3 ujutr u gradu),ima decka a "...ja sam joj sve ispricala o sexu i ona sad koristi zastitu(pilulice)..." Dete inace ima 12 godina....  |
Idi bre... Strasno... Jеbеm ti, pa to je 6. razred, sto ce reci, 97`...Pa to je i ispod moje donje granice... Mada, ako su iz nekog veceg grada... Cuo sam da se svasta radi... |
Ali nije ispod khm, ovaj, neĆØije granice... _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Apr 29, 2010 10:54 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | shane91 :: | gegule :: | Letos,kad sam videla jednu stariju prijateljicu.poce ona o cerkici da prica...Ide u skolu,djak-onako osrednji,izlazi u grad(ostaje do pola 3 ujutr u gradu),ima decka a "...ja sam joj sve ispricala o sexu i ona sad koristi zastitu(pilulice)..." Dete inace ima 12 godina....  |
Idi bre... Strasno... Jеbеm ti, pa to je 6. razred, sto ce reci, 97`...Pa to je i ispod moje donje granice... Mada, ako su iz nekog veceg grada... Cuo sam da se svasta radi... |
Ali nije ispod khm, ovaj, neĆØije granice... |
Mada, prema istorijskom sporazumu Pawlotrop - Medenomudov, to je danas apsolutno moja zona. Stao sam u zastitu omladine rodjene posle Dejtona.  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Maj 11, 2010 2:43 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Innuendo :: | shane91 :: | gegule :: | Letos,kad sam videla jednu stariju prijateljicu.poce ona o cerkici da prica...Ide u skolu,djak-onako osrednji,izlazi u grad(ostaje do pola 3 ujutr u gradu),ima decka a "...ja sam joj sve ispricala o sexu i ona sad koristi zastitu(pilulice)..." Dete inace ima 12 godina....  |
Ali nije ispod khm, ovaj, neĆØije granice... |
Mada, prema istorijskom sporazumu Pawlotrop - Medenomudov, to je danas apsolutno moja zona. Stao sam u zastitu omladine rodjene posle Dejtona.  |
Vaistinu istorijski. Vrijeme ce pokazat'. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|