Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Apr 01, 2010 4:26 am Naslov: |
|
|
Mozda sam pglu, ali moram da pitam sta rade uopste one skalamerijice sto ih nose zutoprslukasi?
Ako kojim slucajem ''dodjes'' do skalamerijice , znaj da ni dva eura ne mozes dalje da dobijes za nju:)) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Apr 01, 2010 6:41 am Naslov: |
|
|
Kako sam danas saznao parking servis mozda i nece raditi od sledeceg meseca!
Aprililili  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Čet Apr 01, 2010 9:20 pm Naslov: |
|
|
Pa u centru ima mesta, ali zato mi koji smo u sirem centru nemamo gde da ostavimo svoje aute od onih iz uzeg centra...
Malo strpljenja Pero, veèeras "trstenièani" kreæu preko morave na popunu rezervi životnih namirnica i vraæaju se u ponedeljak veèe, Ŕto znaèi da imaŔ sledeæih èetiri dana dovoljno slobodnih mesta za parkiranje i u Ŕiroj zoni centra  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Pet Apr 16, 2010 8:29 pm Naslov: |
|
|
ово је то што је фалило нашем малом граду!кренем у шетњу са клинцом и више неморам да се цимам дал неће да нас покупи неко на путу на који сам морао да сиђем јер на сред тротоара стоји ауто а два метра испод њега још један па још један и тако целим путем!
И...?шта има ко да кука ту!?јел си из града?купи месечну!шта је ту проблем!?даш те паре и обезбедили смо радна места за пар клинаца који су били један од узрочника оне негативне енергије међу младима о којој причате негде на форуму а питате се још и зашто је она изражена!
а казне...па нису велике уопште...бар гледано са стране људи који поштују прописе и који не кукају зато што им је паук паук безвезе узео ауто а били су само паркирали кола испред зграде јер их је мрзело да иду на паркинг и уопште није битно што он смета пешацима битно да не смета другим колима! _________________ http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=uskee1512 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
[[[Cp6uja]]] TS novinar

Pridruio: 13 Apr 2010 Poruke: 49 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Apr 17, 2010 1:59 pm Naslov: |
|
|
POREZ NA STAN OD 60 M KVADRATNIH GODISTE KOST AOKO 1500 DINARA A PARKING MESTO ISPRED ZGRADE MORAS DA PLATIS 3600 ZA GODINU DANA
cena je sad 300 kolika ce da bude za dve ili tri godine videcemo i cena kablovse je bila 500 dinara a sad ?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Maj 06, 2010 6:12 am Naslov: |
|
|
Navikoste li se na parking sluzbu? ) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Maj 11, 2010 2:22 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Navikoste li se na parking sluzbu? ) |
Ceni mi se da se malo samouverenije setkaju po gradu. Zar je moguce da ste im to dopustili??? Nemojte sad da posustanete. Ako pokazete slabost, oni ce to da iskoriste i da rade svoj posao. Morate pod hitno negde da ih izlemate!
Smrt parking servisu!!!  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
[[[Cp6uja]]] TS novinar

|
Poslao: Uto Maj 11, 2010 10:12 pm Naslov: |
|
|
nisu krivi radnici ... nebi bilo lepo da bes gradjana osete oni koji rade za neku crkavicu... protest treba da bude demokratski i da bude usmeren na one koji su nam uveli ovaj harac |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Maj 12, 2010 6:52 am Naslov: |
|
|
Srbijanac , nijesi skontao. Anibal je scao da odigra onu varijantu 9-2-1
Vi kao skocite da bijete radnike parking servisa ,a on istupi i kaze: Nitko Vas ne sme da bije! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
[[[Cp6uja]]] TS novinar

|
Poslao: Sre Maj 12, 2010 9:57 pm Naslov: |
|
|
pravim se ja da nisma skontao po neki put  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Maj 25, 2010 11:26 am Naslov: |
|
|
VozaĆØi āpaukaā: Bojimo se. VeƦ su nas pretukli ispred narodnjaĆØkih klubova!
bit.ly
Ovo je u Zagrebu , to su divljaci tamo! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|