Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Gazda TS novinar

Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 93 Lokacija: Trstenik.net
|
Poslao: Ned Jul 19, 2009 7:28 pm Naslov: Zasto je sklonjena tema |
|
|
Ovo pitanje se cesto postavlja kada je rec o emotivnim postovima. Ovo je moje obrazlozenje:
Pretnje, klevete (iz dobre ili lose namere) i slicno su izricito zabranjene uslovima/pravilima foruma na koje je svako pristao kada se registrovao. Zakosnki sam primoran da uklonim takve diskusije.
Da bi videli stvari iz moje perspektive, zamislite da neko to je "pro-life" pocne da ostavlja teme pretece prirode, za sve koji su "pro-choice". Ja sam zakonski primoran da uklonim sve takve poruke, pa cak i da banujem istog. U protivnom, ja mogu biti krivicno gonjen jer stvaram platformu za sirenje mraznje i nasilja, planiranje kriminala sto vuce i umesanost u isti.
Moje misljenje o sadrzaju teme ili o postavljacu je potpuno nebitno, ja sam primoran da to sve uklonim.
Toliko. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Ned Jul 19, 2009 9:53 pm Naslov: |
|
|
Mislim da si pravilno postupio i da nemaš razloga za velika objašnjenja. Neka tako bude sa svim temama i neæe biti frke. Samo tako i ubuduæe. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Jul 20, 2009 12:40 am Naslov: |
|
|
Dragi, štovani i ljubljeni Gazda
Ne radi se to tako. Mogli ste lepo da obrišete delove postova koji sadrže pretnje a ne da obrišete èitavu temu. Mislim, jes' da je tako bilo najlakše, ali ne može uvek sve da se uradi onako kako je najlakše. U stvari, može ali nije uvek preporuèljivo. I nisu svi postovi sadržali pretnje, veæ samo osobe koja je zapoèela temu pa je "èišæenje" samim tim bilo i olakšano.
Banovanje može, nije problem, ali obrisati èitavu temu...c c c.
P.S. Ja nisam živa za Vas kad se urke vrati u ovom ili onom obliku
P.P.S. Nemoj da mi neko ovo gore protumaèi kao pretnju, to je više iskustvo i konstatacija. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Gazda TS novinar

|
Poslao: Pon Jul 20, 2009 3:58 am Naslov: |
|
|
Razmisljao sam o selektivnom brisanju/cenzuri. Mislim da to ne bi bilo u redu prema postavljacu, jer onda ispada da se samo njegov glas brise, a ostali koji se mozda ne slazu sa njim ostaju... Ovako mi se cinilo najpravednije.
A uske nije banovan, ali ako se nastavi nema mi druge (ljudi smo, nismo banjcani). |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Gazda TS novinar

|
Poslao: Pon Jul 20, 2009 4:00 am Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Mislim da si pravilno postupio i da nemaš razloga za velika objašnjenja. Neka tako bude sa svim temama i neæe biti frke. Samo tako i ubuduæe. |
Nisam cesto ovde, ali ako se desava na drugim temama (podrazumevam, od drugih korisnika), javite mi.
Hvala svima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridružio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Pon Jul 20, 2009 5:14 pm Naslov: |
|
|
ok...ti si gazda!
sad lepo otvori istu onakvu temu jer tema uopšte nije bila naivna!pa èak nam se i predsednik opštine zainteresovao i iscimao toliko da je nabavio "odgovor"na moj napad od strane napadnutog!a i voleo bi da se sad iscimaš i ti pa da neke delove mojih a i ostalih postova vratiš!
priznajem preterao sam ali nisi trebao da obrišeš sve jer je to dobra tema i skroz realna slika trstenièkog zdrastva!ja sam sa ljudima 10h dnevno i slušam razne prièe i veruj mi da nisam "usamljen"sluèaj!dosta je bilo toga!lekari su nam potrebni jer treba da pomognu a ne da odmognu a to naša veæina doktora radi! _________________ http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=uskee1512 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

Pridružio: 04 Jun 2008 Poruke: 67 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Jul 29, 2009 1:58 pm Naslov: |
|
|
Prijatelj me je zamolio da pitam.
Ima problem sa pristupom sasha966. Može li gazda da pogleda o èemu se radi kako bi sasha966 imao ponovo moguænost da se javlja na forumu.
Hvala u njegovo ime! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jul 29, 2009 9:05 pm Naslov: |
|
|
Svi smo mi Saša  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridružio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sre Jul 29, 2009 11:29 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Svi smo mi Saša  |
Ma da...evo, i ja jedva uniiiðoh...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

|
Poslao: Èet Jul 30, 2009 7:47 am Naslov: |
|
|
Evo šta mi je rekao sasha966.
"Izgleda da sam zaboravio šifru jer
probao sam da promenim nešto u svom profilu i možda sam nešto poremetio. Uglavnom, ne mogu da se prijavim jer mi javlja ili da sam neaktivan ili nije dobra šifra. Kada kažem da sam zaboravio šifru opet mi ne prima to jer "Žao nam je, ali vaša šifra nije dostupna jer vaš nalog nije aktivan. Kontaktirajte administratora foruma za još informacija".
Možeš li mi pomoæi oko šifre ili da kontaktiram administatora."
Može li administator da pomogne èoveku. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Èet Jul 30, 2009 8:56 am Naslov: |
|
|
drOcultis :: | Evo šta mi je rekao sasha966.
"Izgleda da sam zaboravio šifru jer
probao sam da promenim nešto u svom profilu i možda sam nešto poremetio. Uglavnom, ne mogu da se prijavim jer mi javlja ili da sam neaktivan ili nije dobra šifra. Kada kažem da sam zaboravio šifru opet mi ne prima to jer "Žao nam je, ali vaša šifra nije dostupna jer vaš nalog nije aktivan. Kontaktirajte administratora foruma za još informacija".
Možeš li mi pomoæi oko šifre ili da kontaktiram administatora."
Može li administator da pomogne èoveku. |
Može, pošalji mu PP... _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

|
Poslao: Èet Jul 30, 2009 1:26 pm Naslov: |
|
|
Kaže èovek da ne može da pošalje pp jer traži identifikaciju i tu je problem. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Èet Jul 30, 2009 5:09 pm Naslov: |
|
|
drOcultis :: | Kaže èovek da ne može da pošalje pp jer traži identifikaciju i tu je problem. |
O bre...pa ti pošalji...!!!
Kao što si pitao ovde, tako pitaj admina na PP...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Jul 30, 2009 6:20 pm Naslov: |
|
|
drOcultis is my favorite
P.S. Stalno razmišljam kako me ništa više ne može iznenaditi, kad ono....c c c .
Molim Vas ne ljutite se na mene  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
IvanI TS dopisnik

Pridružio: 22 Nov 2011 Poruke: 15
|
Poslao: Sre Nov 23, 2011 10:45 pm Naslov: |
|
|
Pitanje je koliko si ti merodavan da ocenjujes sta je dobro a sta nije...
Sujeta je cudo. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|