|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 6:31 pm Naslov: God vs Satan |
|
|
Cije je carstvo vece?Da vas cujem sa argumentima.... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 6:36 pm Naslov: |
|
|
Nièije, nemaju ga.
P.S. Argument se nalazi u mom potpisu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 10:44 pm Naslov: |
|
|
ja sam Hriscanin Pravoslavac,ali obratite paznju na ovo;koliko puta ste se molili Bogu,koliko puta ste otisli u crkvu,koliko puta ste se pricestili,koliko puta ste slagali,koliko puta ste ukrali nesto!!!Sve ono na cemu po nasa vera pociva mi krsimo...e pa vidite sta smo mi onda.... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 10:53 pm Naslov: |
|
|
Maxice, ukoliko ja tebe dobro razumem, ti naglasavas ljudsku gresnost. Time zelis da naglasis da je vise ljudi zavrsilo na onom "losem mestu" nego na onom obecanom.
Kruto uzevsi, to je tacno. Ali kako znati da pripadas pravoj veri? Sve monoteisticke religije, su iskljucive; ne priznaju ni jednu drugu. Tebi bilo koja hriscanska crkva kaze da su muslimani bezboznici isto kao i Jevreji, a takav je slucaj i kod njih. A to su tri najvece religije na svetu. Ponavljam pitanje. Kako znati da pripadas pravoj veri?
Iz tog aspekta reponja ima vise podanika u svojemu carstvu, jer svi bezboznici idu k njemu. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 10:58 pm Naslov: |
|
|
Mi imamo nasu veru koja nam je nametnuta,slavimo je,postujemo njene obicaje koliko toliko,ali ono glavno sto mene buni je da svi mi volimo ovozemaljska zadovoljstva i zelimo sto vise za sebe sto je ono glavno u satanizmu!!!Pr.svi pravimo preljube,krademo,lazemo...sto je u suprotnosti sa 10 Bozjih zapovesti... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 10:59 pm Naslov: |
|
|
A posle toga Bog meri nase grehe pa nas salje u raj ili pakao... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:03 pm Naslov: |
|
|
Ali nisi kod svih religija imao tih deset zapovesti. Ovde ne mislim samo na danasnje monoteisticke. Postoje potpuno drugacije kulture i drustva od onih koje mi poznajemo i onih koja nam se polako namecu.
Ipak, u pravu si. Ogromna vecina ljudi je ozbiljno prekrsila bar polovinu zapovesti i sta??? Crkvi je vise stalo do kvantiteta no do kvaliteta, sto je zabrinjavajuce. Kada kazem crkva, ne mislim na patrijarha (odmah se ogradjujem od izvesnih napada). Mislim na popove, pastore, obicno nize svestenstvo koje je najblize narodu i najvise u kontaktu sa njim. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:13 pm Naslov: |
|
|
Nemaju sve religije 10 zapovesti,ali imaju nesto drugo cega moraju da se pridrzavaju....a isto kao i mi ne rade to u potpunosti... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:15 pm Naslov: |
|
|
Slazem se.
I kako znati da necemo ipak u posetu onom vrelom mesti sto zaudara na sumpor zato sto smo nevernici??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:18 pm Naslov: |
|
|
kad nam bude bilo vreme znacemo!!!ili dolazi Sveti Petar ili neka andjama...do tada,ja cu da uzivam i da postujem Boga!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:21 pm Naslov: |
|
|
A sta ako ne dodje niko sem crva? To bi mozda bilo i najbolje... Bar ni ne znas... Niti te zanima. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:23 pm Naslov: |
|
|
crv dolazi sigurno.... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:26 pm Naslov: |
|
|
A sta bi voleo da bude posle??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:29 pm Naslov: |
|
|
Jedan moj prijatelj na myspace-u je rekao ovako:"Pakao,u raju je suvise hladno"!!!Nemam pojma,bice mi sve jedno,sta ce mi raj ako mi je zivot bio pakao!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 11:31 pm Naslov: |
|
|
Mislim da ðavo ne postoji. Ako mi neko da dokaze o njegovom postojanju, onda moŞemo da prièamo.
Doktore, ne vreðaj èoveka. Sa ovim ostalim se slaŞem sa tobom.
Betelguze, ako je èovek ''bezboŞnik'', da li to znaèi da nema pravo na svoje miťljenje i da piťe na ovoj temi? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|