Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
slimecough TS kolovodja

Pridružio: 25 Jul 2007 Poruke: 302
|
Poslao: Pon Mar 31, 2008 8:22 pm Naslov: Napisite nesto o sebi |
|
|
Da ne smaram - napišite po tri èinjenice o sebi koje veæi deo foruma nije znao pre toga, a koje mogu biti interesantne, uvrnute... _________________ Si Tacuisses, Philosophus Mansisses.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridružio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pon Mar 31, 2008 8:56 pm Naslov: |
|
|
-u stanju sam da jedem, bilo kada, bilo gde, nocu i danju, i dok pisem ovo ja jedem....
-recikliram, sto verujem da je za nas narod uvrnuto
-imam spar kasu od flase koju punim do vrha, sitno naravno, jednom sam upecao 9000  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pon Mar 31, 2008 10:46 pm Naslov: |
|
|
*volim da nosim razlièite pertle
*.okapoan mešip ad memu
*kažu da kad pametujem(a kažu da to èesto radim... ) zaèkiljim na jedno oko... malo... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Mar 31, 2008 11:03 pm Naslov: |
|
|
- Volim da setam prirodom; u stanju sam da satima idem tako, naizgled bez cilja.
- Samo jedna osoba moze da me provali kad lazem.
- Veliki sam gurman; u svakom jelu pokusavam da uzivam, cak i kad je to tesko zamisliti. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridružio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 12:13 am Naslov: |
|
|
-Mogu da spavam za pare,mislim da bih zaradjivala velike sume novca kad bi se spavanje placalo.
-Veoma sam pobozna.
-2000.godine se desio preokret u mom zivotu gde sam shvatila da je zivot jedan,treba uzivati u njemu i ne razmisljati sta ce se desiti u buducnosti. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 12:19 am Naslov: Re: Napisite nesto o sebi |
|
|
slimecough :: | Da ne smaram |
Smaraj... Jos nismo culi tebe...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridružio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 2:35 am Naslov: |
|
|
-Obožavam da slušam muziku i stalno nabavljam nove pesme.
-Malo prièam. Kao što kaže Homer S: bolje æutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
-Kosa mi je kao strnjište, što kaže moj æale. Mekana i idealna za èeškanje. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 6:36 am Naslov: |
|
|
-najmladji naoruzani Srbin Presevske doline(sa 20)
-najmladji trstenicki Opstinar u istoriji(takodje sa 20)
-osudjen za sirenje verske, rasne i nacionalne netrpeljivosti(sa 21)
-sa 23 dobio sina Vuka
-sa 24 dao godinu u roku(i od tada se nije pojavljivao u skoli )
Malo li je s moje strane....... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 9:38 am Naslov: |
|
|
nenormalno mnogo sam zaludjen za audio tehniju, jenom recju, ja sam audiofil. bas sma u subotu kupio jedna graficki equilaizer 24.kanalni sa inpedansom od 16 do 32000 Hz.
skupljam LP ploce
nenormalno mngo volim da vozim biciklu. kada sednem da vozim, zaboravim sve oko sebe, izgubim pojam o vremenu.  _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 11:43 am Naslov: |
|
|
betelgez :: | nenormalno mnogo sam zaludjen za audio tehniju, jenom recju, ja sam audiofil. bas sma u subotu kupio jedna graficki equilaizer 24.kanalni sa inpedansom od 16 do 32000 Hz. |
Èitam i ne mogu da verujem koliko èovek može da bude...... uhh...
Kao prvo, kaže se impedansa, a kao drugo impedansa je mera elektriènog otpora sinusoidalnoj elektriènoj struji, a s obzirom da se govori o audio tehnici tu se uglavom govori o impedansi zvuènika koja se izražava u ohm-ima a nikako u herz-ima. Ali ti si kao pravi audiofil verovatno ovo sve veæ znao.
Da te sad neki prof. fizike vidi, dobio bi æušku za vrat dok si rek'o keks.
P.S. Jesi li taj ekvilajzer sa inpedansom od 16 do 32000Hz nabavio od nekog zelenog Marsovca?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 2:50 pm Naslov: |
|
|
Dr? :: | betelgez :: | nenormalno mnogo sam zaludjen za audio tehniju, jenom recju, ja sam audiofil. bas sma u subotu kupio jedna graficki equilaizer 24.kanalni sa inpedansom od 16 do 32000 Hz. |
Èitam i ne mogu da verujem koliko èovek može da bude...... uhh...
Kao prvo, kaže se impedansa, a kao drugo impedansa je mera elektriènog otpora sinusoidalnoj elektriènoj struji, a s obzirom da se govori o audio tehnici tu se uglavom govori o impedansi zvuènika koja se izražava u ohm-ima a nikako u herz-ima. Ali ti si kao pravi audiofil verovatno ovo sve veæ znao.
Da te sad neki prof. fizike vidi, dobio bi æušku za vrat dok si rek'o keks.
P.S. Jesi li taj ekvilajzer sa inpedansom od 16 do 32000Hz nabavio od nekog zelenog Marsovca?  |
samo pametuj. postoji jutarnji lapsus. hteo sam da kazem opseg bojenja. da ima od 16 do 32000 Hz opseg. ne znam sta je tu cudno. studijski equilaizer za bass horne 'koje naravno imam' naravno srednje i ultra visoke drajvere koji ulaze u ultra zvuk 'koje takodje imam.. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridružio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 3:56 pm Naslov: |
|
|
tanani zivci
brzopletost
nestrpljivost
avanturisticki duh
neozbiljnost
...spremna sam na velike "korake" nadajuci se da ce sve ispasti pozitivno (bez posebnog osnova za takav ishod) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridružio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 4:36 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: |
-Malo prièam. Kao što kaže Homer S: bolje æutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
Eh, pa nije Homer rekao bas sve. Ovo je rekao Abraham Lincoln. Nista licno, nego mi bilo simpaticno kada sam se podsetio.
E, ko je ono rekao da hoce sa spava za pare?  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
isa777 TS kompjuteras

Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 235
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 4:47 pm Naslov: |
|
|
dešava mi se èesto da posle završenog telefonskog razgovora i dalje držim telefon prislonjen na uvo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rubeoli TS kolovodja

Pridružio: 27 Okt 2005 Poruke: 318 Lokacija: Underground
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 6:16 pm Naslov: |
|
|
Mogu da popijem Rose-a ne mozes ni da zamislis!!!! _________________ Zenu dupe krasi a tortu orasi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|