Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Mica ubica TS novinar

Pridruio: 29 Jun 2009 Poruke: 31
|
Poslao: Sub Jul 11, 2009 9:47 pm Naslov: Smena u SRC? |
|
|
Da li je neko cuo da smenjuju LJubisu DJokovica sa mesta direktora SRC? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Ned Jul 12, 2009 1:48 am Naslov: |
|
|
Mico, ko god da te je poslao na ovaj forum, morao je prvo da te nauĆØi kako se istim treba koristiti. Znam, nisi ti kriva .
Ova tema se otvara u okviru Lokalne samouprave jer je koliko ja znam Sportsko rekreacioni centar JP te samim tim pripada pod Lokalnu samoupravu.
E sada da odgovorim na tvoje pitanje.
Taman i da ga smene Å”ta ima veze. Osim prezimena koje ga povezuje sa Novakom DjokoviƦem, nema nikakve veze sa sportom. Ćovek je ako mene neko pita odavno trebao da ide u penziju. TrsteniĆØki sport, kao ni lokalna samouprava, niÅ”ta neƦe izgubiti njegovom smenom.
Možda je tebe u stvari viŔe interesovalo ko æe na njegovo mesto ako dodje do smene  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mica ubica TS novinar

|
Poslao: Ned Jul 12, 2009 10:27 am Naslov: |
|
|
Interesuje me sta bi za ovako kratko vreme?Na pocetku vladavine pricao je da sa svima moze da saradjuje lepo.Vladao je kratko kao Terza predsednik opstine.Vise me interesuje gde ce posle smene nego ko ce da ga zameni,vec cujem neka imena samo necu da sirim ja posto sam vec ocrnjena na ovom forumu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jul 12, 2009 9:37 pm Naslov: |
|
|
Ma nisi ocrnjena, nego malo vremena dok udjes u tok, a jos kad su postovi preterano negativnog sadrzaja, ljudi negoduju - to je sve.
Po pitanju Djokovica, stvarno pojma neznam, nemam sta da dodam po tem pitanju. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Ned Jul 12, 2009 9:39 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Mico, ko god da te je poslao na ovaj forum, morao je prvo da te nauĆØi kako se istim treba koristiti. Znam, nisi ti kriva .
Ova tema se otvara u okviru Lokalne samouprave jer je koliko ja znam Sportsko rekreacioni centar JP te samim tim pripada pod Lokalnu samoupravu. |
Da nema Lepe na forumu i njenih opravdanih primedbi, trebalo bi je izmisliti. Lepa, hvala ti sto novim forumaŔima ukazujeŔ na poèetnièke greŔke i stvari svodiŔ na mesta gde i trebaju da budu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jul 12, 2009 10:21 pm Naslov: |
|
|
I ti da si me sluŔao ne bi sada bio na Birou za zapoŔljavanje!
Nego, da neæe ovaj nesretni Djokoviæ da zglajzne kako bi se Ti okuŔao u sportu? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Pon Jul 13, 2009 11:20 am Naslov: |
|
|
Šta æu kada sam tvrdoglav na mog pokojnog tatu!
InaĆØe, bavio sam se sportom (igrao fudbal od pionira do juniora u Prvoj petoletki, neki kažu ĆØak i dobro) i volim sport. Nisam razmiÅ”ljao na tu temu i verovatno nisam ja potencijalni razlog za eventualnu smenu ĆokoviƦa iz SRC-a. Ko je i Å”ta eventualni razlog treba pitati na merodavnim mestima.
Pozdrav sa biroa! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Jul 13, 2009 6:28 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Šta æu kada sam tvrdoglav na mog pokojnog tatu!
InaĆØe, bavio sam se sportom (igrao fudbal od pionira do juniora u Prvoj petoletki, neki kažu ĆØak i dobro) i volim sport. Nisam razmiÅ”ljao na tu temu i verovatno nisam ja potencijalni razlog za eventualnu smenu ĆokoviƦa iz SRC-a. Ko je i Å”ta eventualni razlog treba pitati na merodavnim mestima.
Pozdrav sa biroa! |
http://www.youtube.com/watch?v=V__SjND3cag
 _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mica ubica TS novinar

|
Poslao: Pon Jul 13, 2009 10:07 pm Naslov: |
|
|
Hvala na razumevanju i lepim recima ali vi skrenuste sa teme.Posle ce dr opet na mene da drvi a ja osta bez abera. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Jul 14, 2009 3:40 pm Naslov: |
|
|
Mica ubica :: | Hvala na razumevanju i lepim recima ali vi skrenuste sa teme.Posle ce dr opet na mene da drvi a ja osta bez abera. |
..bolje da Ŕilji,a...?
...a sad ozbiljno...mislim da nije dovoljno da se neko bavi/o sportom, ili da voli sport, e da bi bio direktor SRCA...ovde treba dobar menadžer koji æe da pravi pare...
Inaèe, Micubico, i ja sam èula tu prièu, ali malllkice proŔirenu...direktor SRCA neæe biti smenjen ako G17 dobije mesto direktora Vrtiæa...
Znaèi, Sashshenjka, baci se na presluŔavanje Kolibriæa...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Uto Jul 14, 2009 5:03 pm Naslov: |
|
|
zvoncica :: | Mica ubica :: | Hvala na razumevanju i lepim recima ali vi skrenuste sa teme.Posle ce dr opet na mene da drvi a ja osta bez abera. |
..bolje da Ŕilji,a...?
...a sad ozbiljno...mislim da nije dovoljno da se neko bavi/o sportom, ili da voli sport, e da bi bio direktor SRCA...ovde treba dobar menadžer koji æe da pravi pare...
Inaèe, Micubico, i ja sam èula tu prièu, ali malllkice proŔirenu...direktor SRCA neæe biti smenjen ako G17 dobije mesto direktora Vrtiæa...
Znaèi, Sashshenjka, baci se na presluŔavanje Kolibriæa...  |
ZvonĆØice,
pogreŔno si me razumela. Nemam želju da budem ni u Vrtiæu (Ŕto je, barem za mene kao nestruèno lice, nemoguæa stvar) niti da ponovo saraðujem sa Žikom Jakovljeviæem u SRC-u jer je saradnja u Komstanu bila prepuna podmetanja. Zato, hvala ne. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mica ubica TS novinar

|
Poslao: Čet Jul 16, 2009 9:16 pm Naslov: |
|
|
Zadnja informacija ne proverena kaze da nema smene.
Sasa jeste zavodnik ali moze li Goca da ga izdrzava sa platom koju je primila za januar mesec pre neki dan?Zato zavodnice sa zavoda u pecalbu! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Ned Jul 19, 2009 7:12 pm Naslov: |
|
|
Mico,
Ŕta je po tebi peèalba? Samo inostranstvo ili može samo da je van Trstenika? |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jul 20, 2009 12:23 am Naslov: |
|
|
Mica ubica :: | ali moze li Goca da ga izdrzava sa platom koju je primila za januar mesec pre neki dan? |
Mico, uopŔte nisi obaveŔtena!
Prima sasha966 materijalnu pomoæ na birou( doduŔe malo kasni isplata). Imaæe minimum jedno cirka 9-12 meseci. Malo li je? I to viŔe nego Ŕto u Koènoj imaju platu.
Ne sekiram se ja za njega  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Pon Jul 20, 2009 12:13 pm Naslov: |
|
|
Lepa,
ti si moj ponos i dika.
Ako hoæeŔ pravu informaciju može se maksimalno biti na birou 9 meseci i to zbog staža koji sam do sada ostvario (možeŔ misliti 17+ godina, fali neki mesec do punih osamnaest). Taèno je da ne znam koliko æu para primati jer prve pare oèekujem tek krajem oktobra tako da ne mogu da udovoljim tvojoj znatiželji.
I hvala ti Ŕto se ne sekiraŔ za mene jer bi to znaèilo da joŔ nekog boli a ne samo mene. Posle 1993. godina doŔle su i neke lepŔe godine. I ja se tim godinama nadam. Ponovo. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|