Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu |
Autor |
Poruka |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Uto Avg 04, 2009 5:32 pm Naslov: RENOVIRANJE CENTRA GRADA |
|
|
Cuo sam price da ovih dana treba da pocne renoviranje centra grada!?Zna li neko nesto vise o tome!? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mica ubica TS novinar

Pridruio: 29 Jun 2009 Poruke: 31
|
Poslao: Uto Avg 04, 2009 8:30 pm Naslov: |
|
|
To pitanje i ja sam postavila direktoru direkcije ali on slavi rodjenje deteta pa nema vremena za odgovor.
Razumem ja da nas oni uvode u civilizaciju sa parking mestima i naplatom ali mislim da ima precih stvari za odraditi u vreme SEKE(SVETSKE EKONOMSKE KRIZE).
Bilo je na TRT(TRSTENICKA RADIO TELEVIZIJA). |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sre Avg 05, 2009 2:40 pm Naslov: Re: RENOVIRANJE CENTRA GRADA |
|
|
BronX :: | Cuo sam price da ovih dana treba da pocne renoviranje centra grada!?Zna li neko nesto vise o tome!? |
Èula sam da je OPština dobila 27 miliona dinara za to...
Naravno, renoviranje je zapoèeto seèom drveæa ispred zgrade SPSa...voli seljak da seèe, pa to ti je...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Avg 05, 2009 10:57 pm Naslov: |
|
|
Citat: | da nas oni uvode u civilizaciju sa parking mestima i naplatom |
nemoj, ovo je pešaèki forum. vrlo su osetljivi na tu temu. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Sre Avg 05, 2009 11:05 pm Naslov: |
|
|
brate a što prozivka za pešake!?pa nemožeš normalno ni da voziš gradom od majmuna koji ostavljaju kola gde stignu i zabole ih uvo što stalno moraš da èekaš dolazeæi automobil jer je na tvojoj traci neki majmunèina parkirao kola na sred puta!a to je svakodnevnica i prièa iz bukvalno svake ulice u Trsteniku! _________________ http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=uskee1512 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: et Avg 06, 2009 7:24 pm Naslov: Re: RENOVIRANJE CENTRA GRADA |
|
|
zvoncica :: | BronX :: | Cuo sam price da ovih dana treba da pocne renoviranje centra grada!?Zna li neko nesto vise o tome!? |
Èula sam da je OPština dobila 27 miliona dinara za to...
Naravno, renoviranje je zapoèeto seèom drveæa ispred zgrade SPSa...voli seljak da seèe, pa to ti je...  |
Zašto ne pitaš predsednika opštine koliko sve to košta, reæi æe èovek! Uostalom na tabli preko puta Apoteke Trifunoviæ piše do u paru koliko je vredna investicija "Parterno ureðenje ..." _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Bond:)James Bond TS dopisnik

Pridruio: 19 Jul 2009 Poruke: 17 Lokacija: vrnjaèka banja
|
Poslao: et Avg 06, 2009 10:53 pm Naslov: |
|
|
Mica ubica :: | To pitanje i ja sam postavila direktoru direkcije ali on slavi rodjenje deteta pa nema vremena za odgovor.
Razumem ja da nas oni uvode u civilizaciju sa parking mestima i naplatom ali mislim da ima precih stvari za odraditi u vreme SEKE(SVETSKE EKONOMSKE KRIZE).
Bilo je na TRT(TRSTENICKA RADIO TELEVIZIJA). |
Koje stvari i kako ih odraditi? Ajde sad malo umesto pljuvanja da kažeš nešto konkretno i praktièno. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 12:32 am Naslov: |
|
|
Citat: | brate a što prozivka za pešake!? |
naprotiv pešaci su bili neki od najpametnijih ljudi:
platon, aristotel, gaudi.
nadam se da opština neæe uvesti sms sistem za naplatu parkiranja koji stvarno mnogo košta, i taman kada se kao isplati pojavi se neki drugi bolji i noviji sistem... za naše tri ulice naplatu parkiranja mogu da vrše i licencirani pešaci (25dinara karta pa za vetrobran)...
bez obzira, stvarno je dobro što kreæe ureðenje centra. i nadamo se da se kanalizacija više neæe oseæati. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 10:32 am Naslov: |
|
|
miloche :: |
naprotiv pešaci su bili neki od najpametnijih ljudi:
platon, aristotel, gaudi.
|
Zaboravio si jednog pešaka, da ne kažem šetaèa...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 2:29 pm Naslov: |
|
|
Stomatolog je poznati borac za prava pešaka i zbog poradi toga nemojte da ga prozivate ovde! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sub Avg 08, 2009 1:51 pm Naslov: |
|
|
Pitanje za predsednika: Sta je uticalo da se Krusevac Put uzme za izvodjaca radova, kvalitet izrade ili cena? _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridruio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Ned Avg 09, 2009 6:55 pm Naslov: |
|
|
Odgovor je jednostavan, Euro park, koji je vlasnik Krusevac puta, je pobedio na tenderu. A tamo se rangira cena, kvalitet, reference, rokovi... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Ned Avg 09, 2009 11:19 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Odgovor je jednostavan, Euro park, koji je vlasnik Krusevac puta, je pobedio na tenderu. A tamo se rangira cena, kvalitet, reference, rokovi... |
A ko je vlasnik Euro parka...?  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pon Avg 10, 2009 10:08 pm Naslov: |
|
|
Milo Ðuraškoviæ, mada su kružile prièe da u njegovoj zaleðini stoji Delta ali to nije potvrðeno, pored Kruševac puta dotièni ima u vlasništvu i: PZP Beograd“, PZP „Niš“, PZP „Kragujevac“, PZP „Vranje“, PZP „Baèka put“ i zajedno èine „Nibens grupaciju“  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Uto Avg 11, 2009 1:39 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Milo Ðuraškoviæ, mada su kružile prièe da u njegovoj zaleðini stoji Delta ali to nije potvrðeno, pored Kruševac puta dotièni ima u vlasništvu i: PZP Beograd“, PZP „Niš“, PZP „Kragujevac“, PZP „Vranje“, PZP „Baèka put“ i zajedno èine „Nibens grupaciju“  |
Beranac na radu u Srbiji...ma, treba da nas ....  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|