Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Feb 14, 2007 5:20 pm Naslov: In memoriam |
|
|
kolebala sam se da li da pokrenem ovu temu, ali znam da je sastavni deo zivota i smrt. juce je umro, a danas sahranjen moj komsija Ljubivoje Vukadinovic Biba bokser, umro je u 47 godini zivota i pridruzio se svojoj supruzi Danici koja je umrla pre pet meseci. _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Feb 18, 2007 11:49 pm Naslov: |
|
|
Neka mu je laka crna zemlja - pokoj dusi, i nasa podrska ozaloscenoj familiji.
Strasno je sta se desava... ljudi sve mladji oboljevaju i stradaju... bez ikakvog objasnjenja. Zastrasujuce je. Nije mi namera da skrenem temu, Miro mislim da je dobro sto si ovo postavila. Dosta nas se zatvorilo u omanje krugove i neke vesti (i dobre i lose) nas kompletno zaobidju.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
valetudo04 Dosljak

Pridruio: 22 Feb 2007 Poruke: 1
|
Poslao: Čet Feb 22, 2007 1:23 am Naslov: |
|
|
neka je vecna slava Danici i legendi Bibi.njegovoj familiji najiskrenije saucesce.ovo je tezak udarac za ljude koji su ih poznavali.nemam komentar.tuzno.Bibo legendo,vidimo se na nebu...
zauvek u mom srcu,valetudo04 ...ti znas... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
kafe dvoriste TS pro

Pridruio: 16 Mar 2007 Poruke: 14
|
Poslao: Sre Maj 02, 2007 7:09 pm Naslov: BIBA |
|
|
BIBSON I DANICA SU BILI OLICENJE JEDNE PRAVE STARE TRSTENICKE LJUBAVI,OBOJE PUNO ZIVOTA I DUHA,ON VELIKI COVEK DRUG I SMEKER A ONA PRAVA DAMA
DOKLE GOD MI POSTOJIMO POSTOJACETE I VI SA NAMA NEKA VAM JE LAKA CRNA ZEMLJA I VECNA SLAVA |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pantelija TS kompjuteras

Pridruio: 20 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Grabovac-MALA REKA
|
Poslao: Sre Maj 02, 2007 9:49 pm Naslov: |
|
|
strasno je pomisliti i cuti takvu vest
najtuznije je sto ovaj svet napustaju mladi dobri ljudi koji su zasluzili samo najbolje, ali moramo ih imati u secanjima jer oni to zasluzuju
neka im je laka zemlja |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sistem_error TS novinar

Pridruio: 03 Maj 2007 Poruke: 76 Lokacija: Tu...Odma...preko mosta
|
Poslao: Pet Maj 11, 2007 10:12 pm Naslov: |
|
|
jeste li culi za Srejica?
od kola nije ostalo nista,udario u el. stub a nije mu se otvorio jastuk.dve ekipe vatrogasaca su ga vadile iz kola.
NEKA MU JE LAKA ZEMLJA |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Maj 12, 2007 11:29 am Naslov: |
|
|
Pokoj mu dusi...
A koji Srejic? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pantelija TS kompjuteras

|
Poslao: Sub Maj 12, 2007 2:27 pm Naslov: |
|
|
cuo sam i to je strasno, zalosno je to sto je decko imao sve sto je pozeleo a ovako j zavrsio, i to samo zbog toga sto nije razmisljao i pijan seo za volan. cuo sam da je vozio oko 170km/h |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Sub Maj 12, 2007 2:29 pm Naslov: |
|
|
Roditelji su mu u inostranstvu i imao je para, a da skala je ukocena na 170 km/h. _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Maj 12, 2007 7:54 pm Naslov: |
|
|
Jastuk nije imao jer je iskoristen prosli put kad se sudario. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
V.D.Vaart TS kolovodja

Pridruio: 17 Apr 2007 Poruke: 327 Lokacija: TSC
|
Poslao: Ned Maj 13, 2007 12:51 am Naslov: |
|
|
Stavio je drugi volan(onaj mali Rally),tako da nije imao jastuk. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pantelija TS kompjuteras

|
Poslao: Ned Maj 13, 2007 3:49 pm Naslov: |
|
|
jastuk koliko pomaze toliko moze i da odmogne, jacina udarca moze da polomi grudnu kosti i nacini veliku stetu |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Uto Maj 15, 2007 11:18 pm Naslov: |
|
|
casper :: | Roditelji su mu u inostranstvu i imao je para, a da skala je ukocena na 170 km/h. |
_ _, jedan kaze na 140, drugi na 150, treci na 180, ti evo na 170. Jel vi shvatate da skala moze pri udaru da izleti iz lezista i da se zaustavi na bilo kojoj cifri? Sa 60 km/h se pri udaru u zid gine, u to nemoj da se zavaravate, bio to BMW, Audi, Mercedes ili sta vec. Malopre mi rece drugar neke novine u vezi toga ali necu da ih objavljujem dok ne proverim informacije. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Pon Jun 04, 2007 12:49 am Naslov: |
|
|
Sreja je moj skolski drug!Bio je jako dobar momak i pravi drugar.Mene je licno ta vest jako potresla.Pricao sam sa policajcem koji je bio na uvidjaju.Skala je stala na 160 km/h.Kola su u dvoristu auto moto-a,i skala jos uvek tako stoji,pa ko nije siguran u ovu informaciju nek ode tamo pa nek vidi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Sre Okt 10, 2007 7:34 pm Naslov: |
|
|
Laza Ristovski
roưen: 23. januar 1956.
Novi Pazar, Srbija
preminuo: 6. oktobar 2007.
Beograd, Srbija
Njegov prvi bend bio je "Bezimeni". Nakon "Bezimenih" kratko saraðuje sa Bokijem MiloŔeviæem oko narodne muzike, a onda prelazi u grupu "Smak".
U oktobru 1976. dolazi u 'Bijelo dugme' gdje ostaje do sredine 1978. Nakon odlaska radi par solo projekata da bi se na kraju vratio u "Smak" gdje ostaje do raspada benda 1981. godine. Laza poèinje raditi kao studijski muzièar, i ubrzo postaje najtraženiji klavijaturist u zemlji. Suraðuje s Jazz-orkestrom RTB-a i sa Dubravkom Zubovic, operskom pevacicom, te nekoliko godina radi na solistièkoj karijeri u domenu elektronske muzike. U "Bijelo dugme" se vratio u februaru 1985.
Do svoje smrti, živeo je i radio u Beogradu.
Smak
U estradnom smislu je najsvestraniji èlan grupe SMAK. U sastav je doŔao (25. januara 1975.) i postao treæi oslonac u postavi uz R. M. Toèka i S. Stojanoviæa Kepu. Prvenstveno sviraè na Hammond orguljama a kasnije i na sintisajzerima. Takoðe veoma poznat po koriŔæenju Mini Moog instrumenta. Kao veliki sluhista uspjeŔno je nadogradio zvuk grupe u harmonskom i melodijskom smislu, pružajuæi na taj naèin priliku lideru benda gitaristi R. M. Toèku da slobodnije komunicira i improvizuje sa ostalim èlanovima, prevashodno sa bubnjarem S. Stojanoviæem. Najupeèatljiviji doprinos je svakako pružio na albumu "ZaŔto Ne Volim Sneg".
Preko 10 godina uzastopno je proglaŔavan za klavijaturistu godine u anketi lista Pop Express. 1984. muzièar godine po èasopisu "Veèernji list". 1988. osvaja nagradu kao aranžer, producent i klavijaturista godine po miŔljenju listova "Tv Novosti" i "Novosti" 8.1998. dobija "Kristalnu Prizmu" za muziku u filmu "Neèista Krv".
Osvajao je nagrade na filmskim festivalima kao i nagrade esnafskih (muzièkih) udruženja i institucija. U poslednje vreme radi u svom liènom studiju producirajuæi svoje i tuðe projekte.
NEKA MU JE LAKA ZEMLJA _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|