|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Gazda TS novinar

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 93 Lokacija: Trstenik.net
|
Poslao: Uto Jun 05, 2007 4:01 am Naslov: Policajaci ubili coveka |
|
|
Evo sta Å”am danas pročitao u novinama "ovamo":
Policajaci ubili čoveka i prodali njegov auto
4. jun 2007.
Pripadnici MUP-a Srbije Igor M. i Aleksandar J. uhapÅ”eni su zbog sumnje da su ubili hrvatskog državljanina J. H. (34), rođenog u Gostivaru, čije je telo proÅ”le subote kruÅ”evačka policija pronaÅ”la na planini Goč. Treći saučesnik u zločinu je Milan V, sin bivÅ”eg policajca, saznaje āBlicā. Hrvatski državljanin J. H. je 5. maja misteriozno nestao na području Srbije. On je tog dana svojim automobilom krenuo iz Zagreba u rodni Gostivar, gde njegova porodica poseduje nekoliko poslastičarnica. Porodici u Makedoniji poslednji put se javio mobilnim telefonom oko 20.30 sati. Tri sata kasnije, broj njegovog telefona je postao nedostupan. Od tog momenta počinje drama u porodici J. H. Nestanak mladića, kako āBlicā saznaje, porodica je prvo prijavila hrvatskoj policiji u Zagrebu, koja je tek desetak dana kasnije preko beogradske kancelarije Interpola o ovom slučaju obavestila kolege u Srbiji.
KruÅ”evačka policija, sa kolegama iz Trstenika i Uprave kriminalističke policije MUP Srbije za to vreme je danonoćno radila na rasvetljavanju slučaja. Ubrzo se uÅ”lo u trag trojici osumnjičenih - Igoru M, pripadniku policijske stanice u Trsteniku, Aleksandaru J, radniku policijske stanice u Rakovici, i Milanu V.
Dokazi protiv njih iz dana u dan počeli su da se nižu. Ključna stvar u istrazi bila je informacija da su sva trojica osumnjičenih 5. maja uveče sa nestalim mladićem proÅ”li naplatnu rampu Pojate u blizini KruÅ”evca, gde se J. H. od tada gubi svaki trag.
āTrojica osumnjičenih su u Bubanj potok doÅ”li iz Trstenika sa namerom da zaustave nekog vozača i da mu potom otmu automobil. Tamo su Milan V. i Aleksandar J. naiÅ”li na J.H. i zamolili ga da ih navodno poveze do Paraćina, na Å”ta je on pristao. Dok su putovali, trećeosumnjičeni Igor M. ih je sve vreme pratio u svojim kolima. Na jednom parkingu u okolini Paraćina su zaustavili mladića, savladali ga, vezali mu ruke lisicama, a zatim nastavili put do Trstenika, a potom do planine Goč. Tamo su ga u njegovom vozilu držali vezanog sat vremena, dok su oni kopali jamu. Izvukli su ga iz vozila, ubili tupim oruđem, a zatim ga bacili u jamu koju su potom zakopali. Automobil mladića iz Hrvatske dan kasnije su prodali kupcu u Srbiji za par hiljada evraā, kaže izvor āBlicaā i dodaje da je krađa luksuznog automobila upravo i bila motiv svirepog zločina.
Trojica osumnjičenih juče su, kako saznaje āBlicā, sa krivičnom prijavom za teÅ”ko ubistvo privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u KruÅ”evcu koji im je odredio jednomesečni pritvor. (Blic) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Uto Jun 05, 2007 4:15 am Naslov: |
|
|
STRASNO STA SE RADI!JA BI NJIH ISTO TAKO POBIO STOKE SELJACKE!SVAKO DANAS MOZE DA BUDE POLICAJAC>DALEKO BILO.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Uto Jun 05, 2007 3:48 pm Naslov: |
|
|
Necuveno,privode decu za kradju jabuka!Ove ce i onako da oslobode zbog nedostatka dokaza. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Uto Jun 05, 2007 11:25 pm Naslov: |
|
|
Kome je u Srbiji dato da shtiti i sprovodi zakon, sramota. Ovako neshto da se desilo u nekoj ozbiljnoj zemlji kakva mi zelimo i samo zelimo da budemo, sledile bi ostavke od prvog predpostavljenog do ministra policije, kompletnom linijom komandovanja u roku od 24 h, a za pochinitelje zlochina, ako se krivica dokaze 3x125 god. teshke robije svakom od njih posebno. Plashim se da ce Srbija i ovog puta pasti na ispitu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Jun 06, 2007 1:30 am Naslov: |
|
|
A sta biste tek rekli da znate ko je to... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Sre Jun 06, 2007 3:03 am Naslov: |
|
|
Ja znam svu trojicu,ali nije bitno!Sramota me je sto ih uopste poznajem. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Jun 06, 2007 9:59 am Naslov: |
|
|
(3x125)-125=250 godina.
Objasnjenje izraza: 3x125-za ubistvo
-125-albanac(dobrinos deratizaciji drustva )
Sta reci....Ovo moze samo kod nas da se desi!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Anti-Virus TS dopisnik

Pridruio: 31 Maj 2007 Poruke: 17 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Jun 06, 2007 1:28 pm Naslov: |
|
|
Ne mogu da shvatim koliko to jedan kreten treba da bude malouman da bi mogao da ubije ne duznog coveka koji ima dvoje male dece...I to panduri,a jos trstenicki olosi...
AJMO SVI U MARICU,VOZI NAS U STANICU.
TAMO ZNAJU DA NAS TUKU,PROSLI SU OBUKU.
NE KRADEM LOVU,PA ZASTO ME TUKU?
NE UZIMAM MITO,PA ZASTO ME TUKU?
NEKA ME ZA KITU POVUKU....
ORUK,NEK VUKU,ORUK,NEKA ME VUKU,ORUK ZA KITU,ORUK,VUCI BOLAN,ORUK VUCI BOLAN... ZOVI POJACANJE,MALO VAS JE,MALO VAS JE,ZOVI TE POJACANJE _ _ TE.... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Jun 06, 2007 6:30 pm Naslov: |
|
|
sledeci put kad neko ko lici na policajca proba da me zaustavi, dajem gas i prolazim. sta ja znam ko su. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jun 06, 2007 6:36 pm Naslov: |
|
|
Grofe sto posto si u pravu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sre Jun 06, 2007 6:38 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | A sta biste tek rekli da znate ko je to... |
Å alji na pp ko su! _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jun 06, 2007 6:42 pm Naslov: |
|
|
I meni! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pantelija TS kompjuteras

Pridruio: 20 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Grabovac-MALA REKA
|
Poslao: Čet Jun 07, 2007 9:34 am Naslov: |
|
|
poznajem svu trojicu i imao sam problema sa jednim I.M. momci su dijabole treba ih vesati ili kamenovati, moram reci a je strasno |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Jun 07, 2007 3:37 pm Naslov: |
|
|
Ovo je možda za rubriku Poznati TrsteniĆØani, ali je l' ste ĆØuli da je neki TrsteniĆØanin opljaĆØkao neku zlataru negde na bliskom istoku? Zaboravio sam kako se zove. Ćovek je DB-ovac. Je l' zna neko viÅ”e o tome? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Čet Jun 07, 2007 5:35 pm Naslov: |
|
|
Pa bila slika ĆØoveka pre 2-3 nedelje na naslovnoj strani Kurira. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|