|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 6:03 pm Naslov: ZENSKE TEME |
|
|
Anti-Virus :: | Da,a sta ustvari podrazumevas pod zenskim temama??
Da pricamo samo o vama i dijeti,o sminki i frizuri i petsto jednoj kremi...
 |
pacovdlak :: | Pazi, kaze fale im teme. Zasucite rukave i napravite te teme, niko se nece buniti. A ko se od frajera bude mesao u to, sa nekim dosetkama naravno, of topik, odmah ga se odricemo i smisljamo mu zenski nick. |
Znaèi devojke (ovo malo Ŕto nas ima) ovde možemo da traèarimo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 8:55 pm Naslov: |
|
|
Vidi Mirjana, nisi morala da otvaraŔ ovu temu samo za devojke. Dovoljno je bilo pridružiti se momcima u traèarenju na njihovim temama.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 9:20 pm Naslov: |
|
|
ajmo devojke koji je najbolji kuvar medju muskim delom foruma _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

Pridruio: 12 Avg 2006 Poruke: 165 Lokacija: beograd
|
Poslao: Uto Jun 12, 2007 11:21 pm Naslov: |
|
|
juhu, zenska tema!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sre Jun 13, 2007 12:37 pm Naslov: |
|
|
i o cemu cemo sad da pricamo?
 _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

|
Poslao: Sre Jun 13, 2007 1:10 pm Naslov: |
|
|
mira :: | ajmo devojke koji je najbolji kuvar medju muskim delom foruma |
hm...
moracemo da sacekamo da se prvo pokazu i dokazu  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jun 13, 2007 3:40 pm Naslov: |
|
|
Možemo govoriti i o tome kako provodimo svoje slobodno vreme. Ja recimo sluŔam muziku do daske, vozim biciklu, pijem kaficu sa druŔtvom.......
Aj da ĆØujem vas! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

|
Poslao: Sre Jun 13, 2007 9:42 pm Naslov: |
|
|
kao jedno od onih leksikonskih pitanja "sta radis kad nista ne radis"?
setam parkom, pisem pisma, jedem tresnje, sviram klavir, vozim bicikl, slusam muziku, lezim na podu, razmisljam o zivotu, citam knjige, pravim origamije...
al ne znam koliko je ovo bas samo zenska tema... mozda bi bilo bolje da budemo skroz opake i da smislimo neku temu koja ce izistinski zaintrigirati i muski deo, toliko fatalno da ce strasno zeleti da se ukljuce i dodaju nesto, ali nece smeti, da im se slucajne ne bi desilo ono sto im je pacovdlak gore predvideo!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sre Jun 13, 2007 11:38 pm Naslov: |
|
|
kad ne radim nista ja...crtam,druzim se sa ljudima, iiii ako bas nista ne radim,onda gledam kako otice voda(sad da l' Morava ili Sava zavisi od geografije).... a to da budemo opake...to se slazem. Ja sam uvek za malo zlobe... ne skodi...  _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jun 14, 2007 2:39 pm Naslov: |
|
|
nightwalker :: | Ja sam uvek za malo zlobe... ne skodi...  |
A onda je iz nje progovorila Žena  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Jun 16, 2007 6:23 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Vidi Mirjana, nisi morala da otvaraŔ ovu temu samo za devojke. Dovoljno je bilo pridružiti se momcima u traèarenju na njihovim temama.  |
Ma stalno se nesto bune pa reko ajde iz inata da otvorim temu A i ne bi bilo lose da budemo malcice zlobne, taman da imaju povoda da se bune hihihihihi
tram :: | setam parkom, pisem pisma, jedem tresnje, sviram klavir, vozim bicikl, slusam muziku, lezim na podu, razmisljam o zivotu, citam knjige, pravim origamije...
|
E strava... jel tesko sviranje klavira? Ja ucim gitaru. A volim da pravim rodjendanske cestitke, posto me interesuje kaligrafija. A za knjige nemam vremena, citam samo strucnu literaturu, studiram matish i racunarstvo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

|
Poslao: Ned Jun 17, 2007 12:06 am Naslov: |
|
|
nije tesko. odnosno mislim da nije tesko. zavrsila sam osnovnu muzicku, pa mozda zbog toga. sad mi zao sto nisam isla i u srednju, al eto... mladost ludost
na gitari uglavnom uspevam da odsviram sve sto mogu i da otpevam. mada, daleko je to od pravog sviranja, vise je to pogadjanje prave zice, na pravom mestu, u pravo vreme
volim i ja cestitke, a volim i da pravim poklone. a volim i da ih pakujem. a najvise da ih otvaram
e, za knjige sam se snasla. princip koji bih svakome preporucila! elem, od kako sam krenula na fakultet (znaci, pre 5 godina), primetila sam da min 2 sata dnevno protracim na voznju autobusom od-kuce-do-skole-od-skole-do-kuce. i onda sam pocela da citam knjige tako, po autobusima. sedeci, stojeci, u krivinama... i posteno sam se nacitala svega i svacega. stavise, mislim da mi je to najcitaniji period u zivotu! e, i da se pohvalim, cak sam pocela i da ucim francuski u autobusu... ljudi me gledaju cudno, al nema veze. za sada se mogu pohvaliti citanjem, malo nesto gramatike, i razumevanjem podosta reci i izraza.
posle francuskog, planiram norveski  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jun 18, 2007 8:16 pm Naslov: |
|
|
E stvarno kul. I'm impressed Super ti je ideja za citanje knjiga po autobusima i slicnim mestima. Meni malo teze ide koncentrisanje samo na jednu stvar, dok je vreva oko mene. Mada verovatno se vremenom istreniras  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tram TS kompjuteras

|
Poslao: Uto Jun 19, 2007 4:35 pm Naslov: |
|
|
teze je istrenirati se na svakojake klince, koji se kad me vide kako citam u busu, naprosto oduseve sto imaju koga da zezaju... i onda krece napad, aaaAAA!
nego, sta je sa drugim zenskama? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jun 19, 2007 4:54 pm Naslov: |
|
|
Na parove razbrojs!!!!!!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|