Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Sep 07, 2007 7:52 am Naslov: Rusija |
|
|
E pa prvobitna ideja je bila da idem za Moskvu, tj da pravim drustvo Skineru kada krene za Peking, a ja da ostanem i upoznam svoju zlatokosu Dariu. Vuckovo je godiste, dosla u Moskvu sa dalekog severa Cugotke da studira ruski jezik i knjizevnost, a u slobodno vreme uci srpski. Mada, vise se sporazumevamo preko English. I meni palo na pamet da idem, treba mi pasos, pecat da nisam osudjivan i pozivno pismo od nje. Isao bih u novembru, tada ide Skiner a ona ide kod mame i tate u neki gradic kod Moskve, valjda Krasnodar. E kaze da bih tamo mogao da nocim kod nje, ima mesta, jer stan deli sa cimerkom. E sada.... postoji pitanje para... Ima li ovde dobrih hriscanskih dusa da mi pomognu u ovom poduhvatu? Poslacu vam razglednice.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pet Sep 07, 2007 6:50 pm Naslov: |
|
|
Ја сам гледао неке аранжмане за Русију и од прилике без 800е не можеш да прођеш за 10 дана рачунајући и карту и аеродромске таксе _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sub Sep 08, 2007 1:38 pm Naslov: |
|
|
Bas me utesi. Pa dobro, ajde da racunam da mi toliko treba, ali verovatno cu da odem sa njom kod mame i tate, pa nece toliko da me kosta. A koliko da racunam od tebe? Sigurno bila neka cast za diplomu?  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Sep 08, 2007 4:47 pm Naslov: |
|
|
PacovdlaCHe, zasto ne ides vozEm? Jeftinije ti vise nego x2. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Ned Sep 09, 2007 12:42 pm Naslov: |
|
|
Ma jeste, ali ja treba da sve to zavrsim za vreme odmora, a ne mesec dana da me Staljin zaboravi. A jos i ako naletimo na neke smetove....
Evo ovako:
Trazim drugarsku pomoc, znaci ovo nije ono fora milosrdja ili nesto slicno. Mislio sam da od sto vise ljudi se pozajmim 1000 dinara, a da vratim kada imam, ili kada mi neko zatrazi. A nudim, za sve koji mi pomognu, da kada bude njima trebalo za neko putovanje ja udvostrucim ulog a cak i vise pomogne. A ostavicu nesto kao garanciju da cu da se vratim. A i novembar je to, brzo ce mi dosaditi zima.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Sep 09, 2007 2:50 pm Naslov: |
|
|
Brate koji si ti optimista, vidi se da zivis u nekom drugom svetu Mada, ja bih ti platila celo to putovanje kada bih bila u takvoj mogucnosti... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Sep 09, 2007 6:37 pm Naslov: |
|
|
DacovPlache, ochekuj pomoc od mene. May the force be with us all _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Ned Sep 09, 2007 6:52 pm Naslov: |
|
|
Ajde bre, gde je drustvo kada ti treba? Mislim, ne mora da zajmite pare, ali me bar posavetujte nesto. Ili, ne idi, obuci jaknu, donesi nam malo votke.... A samo jedno, da li konacno idem ili ne znacu za 2 ili 3 dana, kada nesto popricam sa njom. Mozda je i zaprosim, ko zna. Pa sta cu kada ovde ne mogu da nadjem curu, svaka kaze previse si ti dobar za mene i eto.... A mota mi se nesto po glavi i da ostanem tamo. Kaze se da svako sa vremena na vreme treba da promeni okruzenje, kao sto je Marina otisla za BG recimo. A posto sam ja extrem, ponasam se u tom stilu.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Ned Sep 09, 2007 7:31 pm Naslov: |
|
|
Jednog dana Ʀe nam samo reƦi:"Прощание, мелочный душe!"  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Pon Sep 10, 2007 3:53 pm Naslov: |
|
|
Ne zezaj me nego mi kazi sta to znaci.
A ja samo da potvrdim: IDEM 100%!!!!
Danas sam se malo dopisivao sa njom, i ipostavilo se da imamo mnogo toga zajednickog. Dobro, osim toga da je ona monarhista.
Tako da, ne postoji nista da me spreci da odem! _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Sep 10, 2007 4:53 pm Naslov: |
|
|
Zamoli tu ribu iz Rusije da ti finansira put. Nekako ces joj se vec i oduziti.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Pon Sep 10, 2007 6:07 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ne zezaj me nego mi kazi sta to znaci.
A ja samo da potvrdim: IDEM 100%!!!!
Danas sam se malo dopisivao sa njom, i ipostavilo se da imamo mnogo toga zajednickog. Dobro, osim toga da je ona monarhista.
Tako da, ne postoji nista da me spreci da odem! | Kad si veæ reŔio da ideŔ u Rusiju nemoj da si lenj nego reènik u ruke i gas, jel ja treba da poðem sa tobom da ti prevodim! More!!!
A to Ŕto je ona monarhistkinja ne smeta, malo æe tlaèiti ugnjetene mase(tj. tebe), dok se ta masa ne pobuni pa zbaci tlaèitelja (tj. promenite pozu)!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Pon Sep 10, 2007 8:27 pm Naslov: |
|
|
Svidja mi se ovo sto je rekao DR? ali jedna stvar mi nije jasna: Zar ti Marko nisi nasao neku curicu odavde? A takodje moram i da ti kazem da je sve to rizicno (seti se Kikinde, prevaljene kilometraze i konacnog rezultata) _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sre Sep 12, 2007 7:32 am Naslov: |
|
|
Previse sam dobar ja za ove curice ovde. Bar one tako kazu. Ipak je promena plana, ostajem u Moskvi, jer se ona seli u veci stan. Radice tih dana, ali kaze da ce mi isplanirati posetu moskvi i naci nesto zanimljivo da radim.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sre Sep 12, 2007 1:59 pm Naslov: |
|
|
Е мој Чмарко има ово да те кошта ко Светога Петра кајгана, а имаш да се раздужујеш до краја 2009. ако не и дуже _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|