Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Dane Dodic Dosljak

Pridruio: 29 Nov 2007 Poruke: 1 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Nov 30, 2007 7:09 pm Naslov: Narkomanija u skolama |
|
|
U OS Miodrag Cajetinac Cajka,i uopste,u svim srpskim skolama,je poznat problem narkomanije... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Nov 30, 2007 7:19 pm Naslov: |
|
|
Pre svega dobrodoŔao Dane!
Ne znam da li ga ima u osnovnim Ŕkolama, ali znam da Tehnièka Ŕkola, Gimnazija i VTMŠimaju svog Ŕkolskog policajca. Mislim da bi i svaka osnovna Ŕkola trebala da ga ima. To bi u veæini sluèajeva reŔilo problem! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Nov 30, 2007 8:36 pm Naslov: |
|
|
Daleko bilo sta je nasem narodu. Ti ti je cisto pomodarstvo, mnogo gledaju televiziju pa misle da su nesto veliko napravili...
Siptari i ostali islamski ekstremisti najvise profitiraju na tim drogama, zar bas nama treba da to konzumiramo. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Nov 30, 2007 10:43 pm Naslov: |
|
|
casper :: | Pre svega dobrodoŔao Dane!
Ne znam da li ga ima u osnovnim Ŕkolama, ali znam da Tehnièka Ŕkola, Gimnazija i VTMŠimaju svog Ŕkolskog policajca. Mislim da bi i svaka osnovna Ŕkola trebala da ga ima. To bi u veæini sluèajeva reŔilo problem! |
Jel su to od skoro ubacili policajce,kad sam ja isla u skolu cini mi se da nisu imali ili mozda i jesu...? _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pet Nov 30, 2007 11:32 pm Naslov: |
|
|
Pa ne znam, mislim da su poĆØeli sa tim pre odprilike dve godine. _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Dec 01, 2007 1:23 am Naslov: |
|
|
Nije problem decu odvojiti od droge uskoli, problem je odvojiti ih od droge uopste. Mesta za izlaske su se pretvorila u Drugs-Store nonstop... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sub Dec 01, 2007 1:36 am Naslov: |
|
|
Strasno.Sto je najgore kako resiti taj problem? _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Dec 01, 2007 2:07 am Naslov: |
|
|
Najveci problem je sto cak ni roditelji ne brinu o tome gde im deca izlaze... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Sub Dec 01, 2007 10:44 am Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Najveci problem je sto cak ni roditelji ne brinu o tome gde im deca izlaze... |
Najgore od svega je to Ŕto i kad znaju da im je dete u tim vodama oni æe da ga brane u raznim situacijama jer njihovo dete je uvek u pravu, poŔteno je, nejlepŔe je, najpametnije je i td. Jednostavno neæe da se pomire sa tim da im je dete narkoman, pijanica ili Ŕta znam Ŕta veæ! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Sub Dec 01, 2007 7:14 pm Naslov: |
|
|
Nije bre stvar u tome sto roditelji pricaju o svojoj deci sve naj naj. Neko ce mozda da se smeje ovome ali: "Bij ciganche dok ne razbije chuturche, kad razbije..." Isto je tako i ovde, kada jednom padnes pod zlu ruku, ma nemoj niko da te vara jer povratka nema! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sub Dec 01, 2007 7:26 pm Naslov: |
|
|
casper :: |
Najgore od svega je to Ŕto i kad znaju da im je dete u tim vodama oni æe da ga brane u raznim situacijama jer njihovo dete je uvek u pravu, poŔteno je, nejlepŔe je, najpametnije je i td. Jednostavno neæe da se pomire sa tim da im je dete narkoman, pijanica ili Ŕta znam Ŕta veæ! | A za sve to ce na kraju biti krivo drustvo,okolina i slicno a ne sami roditelji,koji su svojim liberalnim ponasanjem doveli dete dotle.Ne kaze se dzabe"poverenje je dobro,kontrola je bolja"!!!! _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Dec 11, 2007 7:33 pm Naslov: |
|
|
Sto se tice skolskog policajca.... pa on ne moze da resi taj problem. U gimnaziji za svaki mali odmor se puse cigare ispred ulaza... a niko ne moze da garantuje da se puse samo cigare... Pa se vracamo na to da je ipak drustvo glavni krivac za sve poroke !!! A porodica je najmanja celija drustva. _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Dec 15, 2007 1:00 am Naslov: |
|
|
Problem narkomanije se reŔava na sledeæi naèin: svaki diler droZe se strelja na nekom javnom mestu (u TS-u ispred Lokve), a njegovoj porodici se poŔalje raèun za iskoriŔæeni metak. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sub Dec 15, 2007 1:30 am Naslov: |
|
|
innuu se dopalo da strelja. nije problem u dilerima. problem je u potražnji. ne mogu da shvatim da neko kupuje drogu. kako uopŔte doðe do toga da neki klinac ode da kupi drogu? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sub Dec 15, 2007 2:24 am Naslov: |
|
|
A sto je jos naj gore majke im "zaradjuju" za kupovinu  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|