|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 12:55 am Naslov: Propisi su propisi... |
|
|
Dragi forumasi,
Obavestavam vas da su sve teme sa linkovima za download uklonjene. Po zakonu, komisija zaduzena za to moze da ugasi svaki forum na kome se nadje download sekcija. Da bismo izbegli to, neke od tema su obrisane.
Sto rece Paja:
Propisi su propisi... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 7:30 pm Naslov: |
|
|
Ja cu opet da postavim!!!!Heeehehehehehe _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 9:08 pm Naslov: |
|
|
Pa vi kao autorizacija ovog foruma mozete da postavite obavestenje da svaki od postavljenih linkova mora da se izbrise sa HDD u roku od 24h i da je to samo iz promotivnih svrha. Znate vec to sranje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 1:49 am Naslov: |
|
|
tiruriuru....ako zelim da postavim neki link ima da ga postavim jos ovde!!!brisi te vi koliko hocete ,ja mogu vise da postavim!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 10:46 am Naslov: |
|
|
tiruriru....ako vam je ovaj forum jedina zabava ja cu prestati da postavljam linkove!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 10:48 am Naslov: |
|
|
ukloni onda i crtani filmovi download kad si tako dobar!!!
_ _ vas nindza kornjace!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 11:01 am Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | _ _ vas nindza kornjace!!! |
Ja sam planirao to da im kazem ali nisam imao srca Bravo Max! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 4:19 pm Naslov: |
|
|
je li bre ti covece!!!skidaj one download-ve ili vracaj moje!!!na sta ti to lici?ako su pravila pravila onda poskidaj sve _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 4:23 pm Naslov: |
|
|
Sorry, Maxice, u pravu si...
Nisam ja uklanjao, pa nisam primetio propust...
Otklanja se. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 4:27 pm Naslov: |
|
|
pa ko je uklonio!!!ti ukloni ostalo!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 4:32 pm Naslov: |
|
|
Big Giant Head!
Uklonio sam ono sto sam video. Ako imate jos primedbi, recite ovde ili na toj temi...
Maxice!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 4:34 pm Naslov: |
|
|
muzika download _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Dec 28, 2007 3:31 pm Naslov: |
|
|
Nemate potrebe da brinete, pobrinuo sam se da legalno.org ne namiriĹĄe naĹĄ forum!
VaĹĄ Duh ZaĹĄtitnik! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|