Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
windfucker TS kolovodja

Pridruio: 11 Jan 2008 Poruke: 336 Lokacija: Krusevac
|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 3:48 am Naslov: UlepŔajmo život |
|
|
Kultura i umetnost u naŔem gradu i kako ih ponovo stvoriti. VaŔe miŔljenje o ljudima zapoŔljenim u ustnovama kulture u TS. Ideje za konkretne akcije koje bi radile na podizanju svesti o neophodnosti umetnosti u životu kod naŔih sugraðana, koji istu zaista umeju da cene, kada im se neŔto i ponudi. _________________ OF ALL THE THINGS I LOST, I MISS MY BRAIN THE MOST! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 4:52 am Naslov: |
|
|
Sta da cene? Lokva je vikendom puna, a kad se organizuje neka manifestacija, dodje samo sacica ljudi. Kulture nema, pa to ti je. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
windfucker TS kolovodja

|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 6:43 am Naslov: |
|
|
Potpuno se slažem, ali mislim da bi bilo jako korisno da provalimo zaŔto se na dogaðajima pojavljuje samo ta Ŕaèica (uglavnom istih) ljudi.
Nemoj samo reƦi:ljudi su stoka i ne interesuje ih. Mislim da ima gomila ljudi u TS koji su plaƦeni da ljude zainteresuju, a to ne rade.
Imaju logiku: "Mnogo je dobar ovaj posao u kulturi, - državna služba, sigurno mesto, Ŕto da kvarimo idiliènu situaciju time Ŕto æemo joŔ neŔto i da radimo?!?".
Što reèe "narodni mudrac" - lezi lebe da te jedem, dig' se æebe da ja legnem!
 _________________ OF ALL THE THINGS I LOST, I MISS MY BRAIN THE MOST! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
windfucker TS kolovodja

|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 4:24 am Naslov: |
|
|
Dajte ideje, dajte mi nadu! _________________ OF ALL THE THINGS I LOST, I MISS MY BRAIN THE MOST! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 1:55 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Imaju logiku: "Mnogo je dobar ovaj posao u kulturi, - državna služba, sigurno mesto, Ŕto da kvarimo idiliènu situaciju time Ŕto æemo joŔ neŔto i da radimo?!?" |
ubo' si suŔtinu problema!
ne smem niŔta da kažem (da napiŔem) jer možda neko od nji' èita!
J'bivetru kakva te kultura interesuje? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 3:29 pm Naslov: |
|
|
bilo kakva bi vrsila poso _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 4:36 pm Naslov: Re: UlepÅ”ajmo život |
|
|
windfucker :: | VaŔe miŔljenje o ljudima zapoŔljenim u ustnovama kulture u TS. |
Šta reæi a ne zaplakati? Valjda su ti ljudi koji rade u naŔim ustanovama kulture shvatili da su boemi oni koji su non-stop pod dejstvom alkohola pa se tako i ponaŔaju ( èast izuzecima ).
ReŔenje je zaposliti mlade, Ŕkolovane ljude koji æe recimo za poèetak pomeriti stvar sa mrtve taèke. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 8:26 pm Naslov: |
|
|
Citat: | ReŔenje je zaposliti mlade, Ŕkolovane ljude koji æe recimo za poèetak pomeriti stvar sa mrtve taèke. |
brineŔ li ti za duŔe tih mladih Ŕkolovanih... svakako da ih ne treba tamo zaposliti! za nedelju dana bi ih sve pokosio virus uklopios uèmalos species . posle bi morali i njih da èekamo da odu u nezasluženu penziju.
moje reŔenje je radikalnije ali bliže životu: treba zaposliti penzionere to jest one koji imaju najviŔe 3 meseca do penzije, pa kad nam se njihove ideje ne dopadnu (kao Ŕto i neæe), e onda, da mirne savesti saèekamo da odu u penziju! _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 11:12 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | Citat: | ReŔenje je zaposliti mlade, Ŕkolovane ljude koji æe recimo za poèetak pomeriti stvar sa mrtve taèke. |
brineŔ li ti za duŔe tih mladih Ŕkolovanih... svakako da ih ne treba tamo zaposliti! za nedelju dana bi ih sve pokosio virus uklopios uèmalos species . posle bi morali i njih da èekamo da odu u nezasluženu penziju.
moje reŔenje je radikalnije ali bliže životu: treba zaposliti penzionere to jest one koji imaju najviŔe 3 meseca do penzije, pa kad nam se njihove ideje ne dopadnu (kao Ŕto i neæe), e onda, da mirne savesti saèekamo da odu u penziju! |
and then.......? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Jan 25, 2008 3:10 am Naslov: |
|
|
Nema dalje. Nasa zemlja je na dnu kulturne lestvice... nema dalje. Nije problem organizovati nesto, koliki je problem napuniti salu. Mlade danas ne zanimaju prestave i koncerti klasicne muzike, vec Seka Aleksic i vodka... Tuzno ali istinito. Najgore od svega je sto ljudi odbijaju da prihvate da je to problem. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jan 25, 2008 7:54 pm Naslov: |
|
|
...onda niŔta, sve iznova. peenzioneri-peenzija-peenzioneri (primeæujeŔ li dinamiku). da se ljudi zabavljaju. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jan 25, 2008 10:55 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | ...onda niŔta, sve iznova. peenzioneri-peenzija-peenzioneri (primeæujeŔ li dinamiku). da se ljudi zabavljaju. |
Ŕta dinamika, ti si vidim veæ uhvatio ritam:) _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
windfucker TS kolovodja

|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 12:21 am Naslov: |
|
|
Ćini mi se da mlade danas viÅ”e zanimaju turbo folk fufice i jeftina rakija samo iz jednog razloga - malo Å”ta drugo im se nudi. Kad u naÅ” grad(iƦ) naÅ”i vrli kulturni poslenici dovedu pozoriÅ”nu predstavu to budu "Kursadžije" ili neko sliĆØno njesra. Ako neko prvi put u životu doưe u pozoriÅ”te i odgleda takvu "predstavu", sasvim je logiĆØno da Ʀe skapirati da je to pozoriÅ”te, i da drugaĆØije pozoriÅ”te ne postoji. Nisu klinci krivi!  _________________ OF ALL THE THINGS I LOST, I MISS MY BRAIN THE MOST! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 12:26 am Naslov: |
|
|
windfucker :: | Kad u naŔ grad(iæ) naŔi vrli kulturni poslenici dovedu pozoriŔnu predstavu to budu "Kursadžije" ili neko slièno njesra.  |
Ej, to si potpuno u pravu!!!
Ja sam svojevremeno ovde predlagao da mi forumasi odradimo jednu predstavu ("stariji" forumasi ce se setiti i o kojoj se radi ). Ali sve je na tome i ostalo...
A, eto, ja volim pozoriste, ali ovde sam retko imao prilike da ga gledam. Retko u odnosu na NS, mislim. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jan 26, 2008 2:58 am Naslov: |
|
|
Ajde onda da odradimo tu predstavu. Sad nam je i profi na forumu. Samo je pitanje ko bi nas gledao. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|