|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Ko nam je najtezi protivnik u kvalifikacijama? |
Zabari |
|
100% |
[ 2 ] |
engleski Irci |
|
0% |
[ 0 ] |
Janezi |
|
0% |
[ 0 ] |
Estonci |
|
0% |
[ 0 ] |
Farski Otoci |
|
0% |
[ 0 ] |
Sorabi (???) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno Glasova : 2 |
|
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 4:50 pm Naslov: |
|
|
Hani je znao da je ta prica qrac...
Koji, bre, slogani?! Pa, ta ista UEFA je podrzala Franka '64. kad su Spanci uzeli EP!
Tisoc' denarjev za zastavo... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Èabar-varoÅ¡
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 9:46 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Tako mece 83-ece ! Nemacka je u finalu | jeri primi moje najiskrenije saucesce.  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridružio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 9:47 pm Naslov: |
|
|
Cuka prvi baca so u ranu, sad neko nek turi sirce. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 9:52 pm Naslov: |
|
|
Kuranji ? Podolski ? Klose ?
AUSLAENDERS RAUS
Nemacko, izrodi svoje fudbalere ako hoces titulu... Spanci, zasluzeno... _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridružio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 10:03 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | grad moje mladosti :: | Iskreno volela bih da Svajcarska uradi nesto na ovom EP a sto se Austrije tice mislim da nemaju sanse.
U finalu bih volela da vidim Nemacku i Spaniju. |
Cigani ga duvaju ja l' u grupi, ja l' u èetvrtfinalu. Najgora ekipa koja postoji. |
Sta si ono reko? cccc...Ne znas znanje Innu,Spanci nisu najgora vec najbolja ekipa koja je svaku utakmicu odigrala dobro i ciji su igraci igrali dobar fudbal bez fuserskog provlacenja u uzi krug.
Zao mi Nemce ali nisu zasluzili da pobede tj.osvoje finale jer tokom prvenstva nikako nisu bili bolji od Spanije.
Viva Espana!
Sledeci put me saslusajte kad vam nesto kazem.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 10:13 pm Naslov: |
|
|
Da docekam da vidim Spance da odigraju juznjacki vatreno, a strpljivo...
Najbolja ekipa na Ep by far!!!
¡Vamos, vamos! ¡¡¡Vamonos!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridružio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 11:45 pm Naslov: |
|
|
Onaj za koga ja navijam, uvek izgubi... Jbg... Naucite, pa se kladite tako. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Jun 30, 2008 6:35 am Naslov: |
|
|
Spanci jesu bili najbolji i zasluzili su titulu(pustite vi Innuenda, decko se ukljucio na polusezoni da prati fudbal )
Gospodine Barca zar je Juda na forum dosao da zaradi svoje srebrnjake ?(jel moze 10e za brata?) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridružio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 7:44 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Kuranji ? Podolski ? Klose ? |
Borovski, Trohovski, Asamoa... nastavite niz.
grad moje mladosti :: | Innuendo :: | grad moje mladosti :: | Iskreno volela bih da Svajcarska uradi nesto na ovom EP a sto se Austrije tice mislim da nemaju sanse.
Cigani ga duvaju ja l' u grupi, ja l' u èetvrtfinalu. Najgora ekipa koja postoji. |
Sta si ono reko? cccc...Ne znas znanje Innu,Spanci nisu najgora vec najbolja ekipa koja je svaku utakmicu odigrala dobro i ciji su igraci igrali dobar fudbal bez fuserskog provlacenja u uzi krug. |
E, živote...
Ne mogu da verujem koja si sisa. Taèno sam znao da æeš da me citiraš. Jbg, zayebao sam se. Španci prvi u basketu, fudbalu, Nadal uzeo Vimbldon, Alonso bio najbolji u formuli... Gde ide ovaj svet kad su Španci najbolji sportaši? Oni su po meni najljigavija sportska nacija. I naravno svaka èast na prognozi.
Jerinenstadt :: | Spanci jesu bili najbolji i zasluzili su titulu(pustite vi Innuenda, decko se ukljucio na polusezoni da prati fudbal ) |
A ti onda fudbal gledaš jedno poluvreme, siso. Kako si ti prognozirao? Isto kao ja.
Sve što sam prognozirao na prvenstvu sam omašio, poèev od Španaca. Bili su najbolji. Nemci nezasluženo u finalu, samo zahvaljujuæi šugavom žrebu. Sise. Žabari pružili najbolji otpor Špancima, da su imali Lipija, verovatno bi oni bili prvi. Rusi u 2 utakmice odigrali najbolji fudbal na prvenstvu, šteta što su se prosrali u polufinalu. Mislim da bi Holanðani bolje prošli, ali jbg kad im je tata Aršavin objasnio u frtaljfinalu. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridružio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 9:51 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: |
grad moje mladosti :: | Innuendo :: | grad moje mladosti :: | Iskreno volela bih da Svajcarska uradi nesto na ovom EP a sto se Austrije tice mislim da nemaju sanse.
Sta si ono reko? cccc...Ne znas znanje Innu,Spanci nisu najgora vec najbolja ekipa koja je svaku utakmicu odigrala dobro i ciji su igraci igrali dobar fudbal bez fuserskog provlacenja u uzi krug. |
E, živote...
Ne mogu da verujem koja si sisa. Taèno sam znao da æeš da me citiraš. Jbg, zayebao sam se. Španci prvi u basketu, fudbalu, Nadal uzeo Vimbldon, Alonso bio najbolji u formuli... Gde ide ovaj svet kad su Španci najbolji sportaši? Oni su po meni najljigavija sportska nacija. I naravno svaka èast na prognozi.
|
Mislim ovaj ..................  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Feb 07, 2010 1:11 pm Naslov: |
|
|
Hani, modifikuj samo naziv teme, da ne otvaramo novu dzabe...
Žabari, Janezi... Bogami, bogami... _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Feb 08, 2010 7:55 am Naslov: |
|
|
Po meni, ne tako losa grupa. Ko nije gazio Slovenca, nije ni otisao na EP(SP) to je opste poznato. Zabari su za klasu slabija ekipa od recimo Engleza, Spanaca, Francuza..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Feb 09, 2010 12:27 am Naslov: |
|
|
Uopste nije lose, kako je moglo.
Zabari jesu mnogo losiji nego inace (mada, videcemo kakva ce ekipa da im igra), ali oni nam nekako ne leze... Dave, gnjave... Ima da nas utucaju, ako se razigramo. Sljas, jedan komad i cao djaci, bunker!
Janezi su, realno, sranje. Ali dobra atmosfera u ekipi itd. Slicno kao kod nas. Mada, ako ih ne pobedimo, stvarno ni ne treba da idemo.
Sjeverni Irci su cvrsta ekipa, engleski stil igre i to, ali nisu cak ni srednja klasa. Ne sme da bude problema sa njima.
Estonija je mnogo bolji izbor od Litvanije ili Letonije. Ove dve potonje su malo bolje ekipe, Estonija bas i nije.
Farski Otoci ce jos jednom traziti zgoditak na tekmi protivu Srba.
Naravoucenije. Moramo da budemo najbolja drugoplasirana ekipa. Poteralo nas, nismo medju onim grupama gde ih ima po pet (citaj: drugoplasirani nemaju sanse da budu najbolji), ostalo je na nama... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 2:17 am Naslov: |
|
|
Realno , imamo mozda najlaksu grupu za prolaz. Rano je za prognoze zbog WM JAR. Vec posle osvajanja proslog svetskog prvenstva prognoze su govorile da Italijani ulaze u duuugu silaznu reprezentatvnu etapu.Mozemo do prvog mesta lagano jer su Slovenci posebno napaljeni na Zabare. Rizik najbolje drugoplasirane momcadi je veliki zbog grupe D u kojoj mislim da ce do kraja Rumuni i FRA da gaze ukorak. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|