Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 10:21 am Naslov: |
|
|
cuka :: | lord.trax :: | Grcka nije priznala Kosovo. Grcka nije banana drzava. Grcki narod je druzeljubiv. Do Grcke se pre stize (bolji je put). Vlada Grcke nije antisrpska... |
Sve gore navedeno stoji mada se neŔto i zaboravilo.Naime u vreme velike i u celom svetu cenjene nekadaŔnje(Titove)Jugoslavije putovalo se bez viza po celom svetu samo nam je za Grèku trebala viza  |
Setimo se sta je pisalo u tekstu pakra koji je potpisala vlada Kraljevine Jugoslavije sa Nemackom tako da uvodjenje viza od strane Grcke i ne cudi  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 10:24 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: |
E da, piŔite malo i o najveæoj banani regiona - Srbiji. |
"Evo coveka!"(ko je ovo rekao Verane?)
Slusaj sine, tvoj problem je sto sa razumevanjem pratis svaku rec gospodjice Rihe. Nista drugo veruj.....
Gledao sam na BHT u udarnom terminu emisiju od dva sata o Srbiji(sta se sve dogadjalo u 2008) kako smo pukli, kako ne vredimo nista, bla, bla....
Dva sata ljudima traje emisija o Srbiji i meni je to dovoljan utisak o nama. Pogledaj malo na hrvatskim forumima ili Z1 televiziju. Samo Srbija!
Zivela Srbija i sve srpske zemlje! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 1:28 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Gledao sam na BHT u udarnom terminu emisiju od dva sata o Srbiji(sta se sve dogadjalo u 2008) kako smo pukli, kako ne vredimo nista, bla, bla....
Dva sata ljudima traje emisija o Srbiji i meni je to dovoljan utisak o nama. Pogledaj malo na hrvatskim forumima ili Z1 televiziju. |
Slazem se. Sve su to napacene nacije. Namerno kazem nacije, ne narodi, jer se oni toliko trude da pronadju svoju nacionalnost da to prerasta u tragikomediju.
Hrvatski scenario je postao i bosnjacki, a, evo, postaje i crnogorski.  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 2:09 pm Naslov: |
|
|
Ma neka smo i mi banana drzava ali se ne qurcimo toliko kao Crna Gora  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 7:56 am Naslov: |
|
|
NU
Croatizacija CG nesto ne prolazi, dochim je 150 ooo pripadnika naroda koji je iznjedrio Natasu Kandic ljetovalo u Hrvatskoj.Tamo ih konobari bolje sluze i ne mazhnjavaju im suncanice i mobilne komunikatore( sic). |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 8:07 am Naslov: |
|
|
"Sezona je bila losa prevashodno zbog lose finansijske situacije u Srbiji !" _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 11:25 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | "Sezona je bila losa prevashodno zbog lose finansijske situacije u Srbiji !" |
Nisko, Jerry, nisko...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 10:59 pm Naslov: |
|
|
?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jan 10, 2009 12:40 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | "Evo coveka!"(ko je ovo rekao Verane?) |
Ne znam, tko?
Jerinenstadt :: | Slusaj sine, tvoj problem je sto sa razumevanjem pratis svaku rec gospodjice Rihe. Nista drugo veruj..... |
Tvoj problem je Ŕto pretpostavljaŔ, a pretpostavka je majka zayeba.
Jerinenstadt :: | Pogledaj malo na hrvatskim forumima ili Z1 televiziju. Samo Srbija!
Zivela Srbija i sve srpske zemlje! |
Ne idem na njihove forume i ne znam Ŕta je Z1. Što me podseti: koliko procentualno ima Šiptara u Srbiji?
I Ŕta bi na kraju: Makedonija je južna Srbija ili zapadna Bugarska? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Jan 10, 2009 2:50 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | I Ŕta bi na kraju: Makedonija je južna Srbija ili zapadna Bugarska? |
Moja vizija podele je: Zletovska reka - Bregalnica - Vardar - Crna reka - Kajmakcalan na kome bi bila tromedja Srb - Gre - Bul. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 9:40 pm Naslov: |
|
|
Ma hajte molim vas... Pa Ŕta æe nam ona ciganŔtija !!!? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 12:27 am Naslov: |
|
|
dobar ajvar
ljut pindjur
odlican pasulj
sladak bostan
jeftina zelen
jeftino odmoriste na putu za Grcku
dovoljno?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 12:47 am Naslov: |
|
|
I plus: Milijun i tristo bugarskih meleza, pola milijuna Arbanasa i sto tisuæa Turaka... Vredi, zar ne !? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 1:07 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Milijun i tristo bugarskih meleza |
Propaganda, bato.
shane91 :: | pola milijuna Arbanasa |
Na Kosovu ih ima mnogo vise, pa ga i dalje hocemo.
shane91 :: | sto tisuƦa Turaka |
Mnjeh... Bugarski sistem... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 9:21 pm Naslov: |
|
|
tvoj kolega markoviæ kaže da je nesaglediva Ŕteta koja je srbiji naneta ne popuŔtanjem u vezi istoène makedonije Ŕto je dovelo do IIBR i ISR (WWI), a to je kraj u kome praktièno i nema ljudi _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|