|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Jan 23, 2009 11:12 am Naslov: |
|
|
Naravno da je iz glave Kazem ti da igram menadzera godinama i nije mi problem ni sastav Buducnosti iz BD iz sezone 2003/04.
Nismo se skuzili u vezi Trajkovica i camuge iz Cada. Nemoguce da Trajkovic nema kvaliteta, a jedne godine je bio najbolji igrac nase lige. Inace, Maksimovic je potpisao za Vojvodinu.
Sto se tice navijaca, taj tip koji je dobio gumeni metak nije imao veze sa incidentima. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jan 26, 2009 9:31 pm Naslov: |
|
|
Yebo te menadžer, zbog njega sam pre 5 godina znao sve Radove mlaðe kategorije napamet.
Trajkoviæ je bio najbolji zato Ŕto je igrao u Zeti. Je l' znaŔ ko je glavni tamo? Dajem glavu da je sve to bilo naruèeno. Sad je u nekom kilavom klubu u Grèkoj.
PS, yebo te Titograd.
Citat: | Sto se tice navijaca, taj tip koji je dobio gumeni metak nije imao veze sa incidentima. |
U pravu si. Ali to ne opravdava UroŔa. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Feb 01, 2009 7:24 pm Naslov: |
|
|
Pozdravio te gazda Rajo Bozovic
Ako je sve bilo naruceno, onda je Zvezda ispala naivna kao klinka u Carapanu
Inace, Rad ima sjajnu skolu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Feb 01, 2009 9:39 pm Naslov: |
|
|
U poslednje vreme sam skapirao da navijaci navatali komplekse od murije. Kad god naprave sranje tipa "Mi ubijemo, mi zakoljemo!", murija ih pobije kao macke pa se onda zavija na sav glas "Murija nas tuce" "Stop represiji" itd., a iskoristavaju svaki tren da prozivaju muriju kad nema ni jednog policajca u blizini "Ма то су пичке бре, маму им јебем жандарску, нек иду на Косово''. Zapravo, navijaci navatali opasan kompleks od murije... Lepo kaze Carls Barkli, "Sta ulazis u frku kad si slabiji." _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Feb 03, 2009 10:11 am Naslov: |
|
|
Potpuno si u pravu. Mada, i jedna i druga ekipa prati situaciju ko je slabiji, pa tek onda udara. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Feb 05, 2009 7:09 am Naslov: |
|
|
Prva pripremna utakmica na Cipru i s r anje. Pa PR zvezde kaze''Koroman(?) i Milijas nisu vise mogli da trpe startove Poljaka Starka i resili da se obracunaju...
A onda je trener POLJAKA izveo ekipu sa terena.......
Kako sad da ne budem sebi cudan kad molim sebe da neko vreme zamrznem navijanje za omiljeni klub?
Koroman i Milijas i jos njih tuce, mnogo ce naprave seosku ekipu od Zvezde |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Feb 05, 2009 1:17 pm Naslov: |
|
|
Bas te agresivci Ne mozete ni prijateljsku utakmicu da odigrate kako valja.
Utakmica trajala 20 minuta i Zvezda vodila 1-0 golom Klea. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Feb 06, 2009 12:00 am Naslov: |
|
|
Strasno, covece... I da mi niko nije rekao, znao bih da je Koroman. A ovo moze da bude veliki korak nazad u Milijasevoj karijeri. Nece, bre, niko da uzima debila koji se bije uz krivak!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 2:07 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Pozdravio te gazda Rajo Bozovic
Ako je sve bilo naruceno, onda je Zvezda ispala naivna kao klinka u Carapanu
Inace, Rad ima sjajnu skolu. |
Je l' znaŔ ko je(su) menadžer(i) Trajkoviæu?
Ne znam da li si me razumeo za Rad, zbog menadžera sam znao sve njihove igraèe. A do jaja im je ta Ŕkola - svi se izgube kad treba da preðu u seniore. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 2:45 pm Naslov: |
|
|
Ko? Bozovic?
Nemoj tako. Rad je uvek imao dobre igrace. Setimo se Mirkovica, Djukica, Jugovica, Drulovic, Cicovic, Bunjevcevic...
Sto se tice sadasnje skole, oni igraju sa svojim igracima...a pogledaj, recimo Zvezdu.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 3:05 pm Naslov: |
|
|
BraƦa BambaliƦ.
Koji igraè trenutno u Radu je doŔao Radove iz omladinske Ŕkole? Nijedan. Oni su dobri u mlaðim kategorijama, ali u seniorima kita. A i Partizan ima samo Obradoviæa iz svoje Ŕkole trenutno. A Zvezda Lazetiæa, Koromana, Tutoriæa, Gvozdenoviæa i Tomoviæa. Šta kenjaŔ?  _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 3:15 pm Naslov: |
|
|
Ako cemo tako...ni Obradovic nije ponikao u Partizanu.
Od svih igraca koje si nabrojao, jedino je Gvozdenovic ostavio nekog traga u Zvezdi.
Nas problem je taj sto smo mlade igrace prodavali. Braca Marinkovic (jedan je jos uvek u Partizanu, ali ne igra), Babovic, Gulan, Jovetic, Vukcevic, Smiljanic...
Lazetic nije napravio karijeru u Zvezdi. Kao ni Koroman. Tomovic je kao igrac sazreo u Radu. Tako ce proci i Pejcinovic, Jagos Vukovic, Savic, Prso... _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 3:47 pm Naslov: |
|
|
Obradoviæ je igrao za omladince Partizana, a pre toga veæ ne znam. Ovi Zvezdini su svi igrali u njenom podmlatku. Tomoviæ je Zvezdin omladinac, u Radu je bio na pozajmici. Pejèinoviæ je iz OFK-e doŔao u Rad. Vukoviæ, Saviæ i PrŔo - takoðe Zvezdini omladinci.
Ove Partizanove Ŕto si nabrojao - samo Jovetiæ igra. Ostali su kita. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Feb 11, 2009 1:06 pm Naslov: |
|
|
Tomovic je u Radu napravio ime, a ne u Zvezdi. Pejcinovic je Radov igrac koji je presao u OFK, ali tamo nije igrao, pa se ponovo vratio u Rad.
Sto se tice ostalih igraca, oni ce karijere napraviti u Radu, a ne u Zvezdi. Zasto? Zato sto im Zvezda nije dala priliku. Savic i Prso vise nemaju veze sa Zvezdom jer im je ugovor otkupljen kao deo pogodbe oko Pejcinovica.
Igra i Lola Smiljanic..a i Vukcevic je ok.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
vidic TS novinar

Pridruio: 21 Jan 2009 Poruke: 35
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 3:20 pm Naslov: |
|
|
a gde igraju sada vidic,zigic,jankovic,basta,milovanovic,kovacevic,lukovic??????
zvezdina deca zar ne |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|