|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Jun 26, 2007 5:02 pm Naslov: |
|
|
nisam znala da citas misli, ali ti ocigledno ne ide od ruke _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ultravisitor TS kompjuteras

Pridruio: 14 Mar 2007 Poruke: 159 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Sre Jun 27, 2007 1:38 pm Naslov: |
|
|
@AJS
pa zanas kako, jedno vreme sam imao problema sa skolom ali to sam nekako ali veoma tesko resio. znas kako je privuku te pare, znanje, jednostavno bilo mi je zanimljivije da budem u kancelariji i da radim nesto sto me interesuje nego da idem na predavanja (u sebi sam mislio "sta su ta predavanja, ja to mogu sve lepo da naucim za ispit i bez profesora) ali sam se strasno zeznuo. kao sto rekoh, na poslu sam mnoge stvari video kako rade, neke stvari video prvi put, mnooooogo naucio, upoznao dosta ljudi. skila mi je jedno vreme bila sekundarna stvar, pa mi je malo zagorelo pa sam se jedva izvuko. sada su stvari na svom mestu i na poslu sam postavio neke "uslove" o skoli i oni to postuju. od pre sest meseci sam uveo internet na gajbu pa mnoge stvari radim i od kuce. _________________ +-+-+-+-+-+-+-+-+-+
|b|a|c|k|T|R|A|C|E|
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Nov 07, 2007 6:40 pm Naslov: |
|
|
jel prodajes komponente. treba mi dvd rezac i jos neke gluposti. hocu da malo poboljsam masinu, da ubrzam, prosirim memoriju za 20 g.
ne razumem se puno u sve to, al znam kako bi da funkcionise. koliko bi me to kostalo od prilike |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sre Nov 07, 2007 10:08 pm Naslov: |
|
|
live :: | jel prodajes komponente. treba mi dvd rezac i jos neke gluposti. hocu da malo poboljsam masinu, da ubrzam, prosirim memoriju za 20 g.
ne razumem se puno u sve to, al znam kako bi da funkcionise. koliko bi me to kostalo od prilike |
Evo reŔenja. Recimo odeŔ na sajt http://www.pakom.com/, tamo vidiŔ cene za sve komponente koje te interesuju, mislim da se trstenièki prodavci kompjutera drže tih cena koji su na ovom sajtu,( èak mislim da pojedini idu i ispod tih cena). Lepo sraèunaŔ sve, prodavac kod kog kupiŔ komponente ti ugradi iste u tvoj komp i to ti je to. Nadam se da sam bila od pomoæi  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 2:07 pm Naslov: |
|
|
sad videh poruku. hvala. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:22 pm Naslov: |
|
|
Ili lepo kontakriras mene i dobijas popust na komponente koje kupujes u Pakom-u. Koliki popust- zavisi od onoga sto kupujes. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|