|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Da li bi ste platili za sex? |
Da! |
|
20% |
[ 6 ] |
Ne! |
|
48% |
[ 14 ] |
Meni bi trebalo da se plati! |
|
31% |
[ 9 ] |
|
Ukupno Glasova : 29 |
|
Autor |
Poruka |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 8:57 pm Naslov: |
|
|
Ja bi platio za sex zbog zadovoljstva ,a ne bi kupio zenu da je imam kao stvar!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 9:45 pm Naslov: |
|
|
Nema tu druze moj zadovoljstva, pricali meni stari ljudi. Dobro, verujem da postoje ljudi koji se napale i na rec o sex-u, ali bre ja da se primim samo zato sto je neka spustila gace? Ma daj...
Nema cari, kuzis? Nista bez predigre. Mada, ima trenutaka kada je predigra suvisna, ali to godinama prodje...  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Uto Jan 08, 2008 10:53 pm Naslov: |
|
|
betelgez :: | live, nisi me razumeo sta sam hteo da ti kazem. nema veze.  |
Live je zensko (i to kakvo, coravko jedan, pa vide li slike) a mislim da ni sam nisi razumeo sta si hteo da kazes
Neces se ti leba najesti od psihologije, od teoretisanja nema nista
betelgez :: | ja pricam o veoma sposobnim i pametnim zenama koje su emancipovane, svetske dame. njih kupujes dok si ziv, a nikada ih ne kupis. pokloni, parfemi, vecere, letovanja, zimovanja..., pa opet ako hoce ona se okrene i ode |
Pa sta? Brate, kolko para tolko muzike
betelgez :: | drugo, nemam takve primere oko sebe | pa naravnoooooo, zasto bi pametne i emancipovane zene bile oko tebe  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
horse_cranium TS novinar

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 93 Lokacija: Nish
|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 3:31 am Naslov: |
|
|
Pa Miro ja vas vido zajedno ne pricaj tako pred ljudima _________________ wait my soul,
i wait your call
lol |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 5:00 am Naslov: |
|
|
horse_cranium :: | muskarci ustvari placaju za sex, samo oni to ne znaju  |
ovo je bogijeva poruka koja ima isti znacaj kao i ova moja.
betelgez :: | naravno da ne bih, ali muskarac kada se ozeni, kupuje zenu ceo zivot, ali nikada je ne kupi. znaci placa je, a to i ne zna |
samo sam rekao drugacijim recima. niko nije spomenuo kupovinu zene u ove dve poruke. spomenuto je nesvesno placanje, ali je razgovor otisao u drugu stranu pa sam nastavio da _ _ bezveze. tema glasi da li bi ste platili za sex. moj odgovor je NE. niko u ovom postu nije ni spomenuo podmicivanje i placanje. nerazumevanje posta je dovelo do sirenja nepoznanica u pogresnom pravcu. IZVINJAVAM SE AKO SAM MEKOGA UVREDIO OVIM POSTOVIMA. mozda sam nerazuman kada objasnjavam i mozda filozofiram, ali poenta je bila da ne bih platio i da placanjem te neke zene za sex placas uslugu sto je za mene besmisleno. pomenuta letovanja i pokloni se odnose na to. dame lakseg morala prodaju svoje telo. ako je na prodaju, sto ga neko ne kupi. smao ga 'iznajmljujes', zbog licnih potreba. e vidite, zato je receno da svakakvim poklonima i ne znam ni sam cime sve ne mozes kupiti tu osobu. (sto ja, naravno, i da se moze kupiti, ne bih uradio.) to mi je ispod casi. bracna i zivotna saputnica je ta koja vredi tvog zivota provedenog kraj nje. TO SE NICIM NE MOZE KUPITI.
dalje, rekao sam da mozes kupovati bilo sta i da ona moze posle da se okrene i da ode. naravno, opet sam mislio na dame lakog morala, a ne na zivotne saputnice, zene u slislu bracnog druga. ako ti je, gore pomenuta dama, devojka ili sta vec na malo duze staze, ona ce traziti poklone, tj. prodavace se i u vezi. nece mariti za osobu da je ostavi ako 'sponzor' presusi. trazice drugu zlatnu koku.
da ne duzim vise. nadam se da sam objasnio sta sam hteo da kazem. JOS JEDNOM, ZAO MI JE AKO SAM NEKOG UVREDIO POSTOVIMA, NIJE MI BILA NAMERA, VEC JE MOJA KONFUZNOST URADILA SVOJE. pozdrav _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 5:08 pm Naslov: |
|
|
Pravilno je "Da li BISTE platili za sex?" Mrzim srpski jezik!  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 5:59 pm Naslov: |
|
|
zasto se ti stalno ĹžestiĹĄ?
c c c
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 6:05 pm Naslov: |
|
|
20e _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 6:08 pm Naslov: |
|
|
zato lose prolazis. sta radis s niskobudzetnim  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jan 09, 2008 6:11 pm Naslov: |
|
|
Napijem ih!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ăabar-varoĹĄ
|
Poslao: Čet Maj 29, 2008 11:24 am Naslov: |
|
|
live :: | zato lose prolazis. sta radis s niskobudzetnim  | verovatno isto ĹĄto i sa visokobudĹžetnim(edel)  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraĹži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 12:37 pm Naslov: |
|
|
jao cuka, na sta se ti vracas...
tvoj post se nadovezuje na betelgezovih par.
naterao si me da citam postove da bih videla da li sam pisala nesto iza ovog sto si citirao.
pa videh da sam bas bila okupirana
vrujem ja da bi maksa isto postupao sa obe vrste  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 4:23 pm Naslov: |
|
|
To se podrazumeva,zar sumnjate u mene... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 6:07 pm Naslov: |
|
|
ja moram da platim kad vodim kerusu da se pari,pa i to je seks,dakle... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|