|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
horse_cranium TS novinar

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 93 Lokacija: Nish
|
Poslao: Čet Jan 03, 2008 4:32 pm Naslov: |
|
|
zato me ti tolko obozavash  _________________ wait my soul,
i wait your call
lol |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 4:43 pm Naslov: |
|
|
Jos nesto da pitam?
Zasto cure ignorisu? Mislim.... zar nije lakse sve kazati sta ne valja? Ili ono: "pa ignorisem te mesec dana, zar sam nisi ukapirao da nema nista od vidjenja?
NE, ja sam glup, moras to sama da mi kazes! _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 8:46 pm Naslov: |
|
|
Ama ne to, nego pre veze. Ono, dopisujes se sa curom, njoj zapece krecana i pocne da te ignorise sa razlogom ili bez. I naravno, umseto da kaze da sam kreten ili kako nece da uspe, ona ignorise, i ceka da ja ukapiram. Kao na ICQ, znas ono, svakog dana HOLA! a ribe ignorisu. Bar da kazu e ne mogu sada. Nego terajjjjj, pa block!  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 9:22 pm Naslov: |
|
|
Hm dobro pitanje...mozda ne zele da te povrede.I ja sam imala takvih situacija ranije,plasila sam se da budem iskrena.Ne znam,mozda su i godine u pitanju jer sad bih vec mogla da kazem i vise od onoga sto mislim... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 9:40 pm Naslov: |
|
|
Ma daj... ja sam bre musko, na psu rana, na psu i zarasla. Pa veca je povreda da za nekog smatras da nece shatiti. A cure kada neko povredi, placu ko kisa, bio razlog dobar ili ne. A kada sam jednu pitao pa sto si me zavlacila mesec dana: Sada si valja shatio, sve smo mi iste!
A to je ono, razocarala se nekoliko puta u muske, bili kreteni prema njoj, pa sada vraca svima. Gde su bre roditelji te dece? Ovo dece, molim drugove iz danje klupe, da mi ne prebace. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 10:58 pm Naslov: |
|
|
Pa Ŕto se kaèiŔ sa klinkama od 12 godina? ZnaŔ li da je to kažnjivo po zakonu? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Sre Jan 23, 2008 11:10 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ma daj... ja sam bre musko, na psu rana, na psu i zarasla. Pa veca je povreda da za nekog smatras da nece shatiti. A cure kada neko povredi, placu ko kisa, bio razlog dobar ili ne. A kada sam jednu pitao pa sto si me zavlacila mesec dana: Sada si valja shatio, sve smo mi iste!
A to je ono, razocarala se nekoliko puta u muske, bili kreteni prema njoj, pa sada vraca svima. Gde su bre roditelji te dece? Ovo dece, molim drugove iz danje klupe, da mi ne prebace. |
Brate, places kao beba _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 1:45 am Naslov: |
|
|
Mirjana :: | pacovdlak :: | Ma daj... ja sam bre musko, na psu rana, na psu i zarasla. Pa veca je povreda da za nekog smatras da nece shatiti. A cure kada neko povredi, placu ko kisa, bio razlog dobar ili ne. A kada sam jednu pitao pa sto si me zavlacila mesec dana: Sada si valja shatio, sve smo mi iste!
A to je ono, razocarala se nekoliko puta u muske, bili kreteni prema njoj, pa sada vraca svima. Gde su bre roditelji te dece? Ovo dece, molim drugove iz danje klupe, da mi ne prebace. |
Brate, places kao beba |
Kako da se izrazim, a da ne ispadnem prost? Place kao пичка.
PS. za sve debile kojima smeta ova rec: "A reko vagina, a reko пичка mislim na istu stvar, dakle ne odvajajte jedno od drugog. Ako cenimo vise latinski od maternjeg onda smo dosita otisli u penis. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 2:47 pm Naslov: |
|
|
Kako napreduje Pacijeva terapija? hi hi hi
'Si cuo malisa??? Nemoj da te trazimo po recnicima zbog finoce. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 2:53 pm Naslov: |
|
|
KO bre place? Vidis da srecem paznju na ono sto mi se ne dopada. Jedino ako i ti nisi takva! Na miru se odnosi. Brate sestro, ako imas da mi kazes da sam ruzan & glup & smaram, reci mi, a ne da trosis i moj i tvoj kredit na SMS. Ovo je bukvalno receno. Isto tako, neke cure, sve lepo lepo lepo, onako neko navlacenje i lazna nada, pa odjenom kao sve to pada u vodu. Ja ako nisam probao sve pristupe niko nije. Ali ne zalim se, to je ponos kao ono peko sam se ja na toj vatri. Otupeo sam ja na sve te fore, ali mi se i dalje ta osobina kod cura NE DOPADA! _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 3:02 pm Naslov: |
|
|
ti si taj koji treba da navuce zenu da se bori za tvoju paznju. ne dozvoli da se ti cimas previse. ima devojaka koje imaju komplekse, pa im je vazno da se neko oko njih vrti, nije bitno da l im je stalo. zena kad skonta da neko nije dovoljno zainteresovan da ispuni njen hir, ona krece u akciju, a ti tu akciju treba da iskoristis.
al ja palamudim  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 3:37 pm Naslov: |
|
|
Hahaha, mislis da zene znaju sta zele? Naslusao sam se prica kako traze pravu ljubav i sve da bude extra, a dizu noge na lepe oci. Smara me, razumes. Svaka cast svakem, mislim ima izuzetaka, ali izuzeci su vec nasli sta zele, hocu reci krenule cure u akciju, navatale dobre frajere, imaju stabilne veze i ja to cenim. Ovo ostalo..... _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 5:33 pm Naslov: |
|
|
live :: | ti si taj koji treba da navuce zenu da se bori za tvoju paznju. |
Slusaj kad ti zena kaze. Ali bas je tako. Gledao si nekad "Opstanak"? Znas ono kad se muzjaci udvaraju zenkama? E, to je neka vrsta toga. Neki bi ovde dodali (ja, naravno, necu) da je to stoga sto su zene primitivnoga uma i na nizem stupnju razvoja od muskaraca...
live :: | zena kad skonta da neko nije dovoljno zainteresovan da ispuni njen hir, ona krece u akciju, a ti tu akciju treba da iskoristis. |
Opet se slazem. Ali to nas vraca na ono moje pitanje iz one teme vecitih nedoumica. Zasto zena to radi? Tj, ako vidi da je sve gotovo, sredjeno, zasto jos malo zavlaci? Cisto, eto, malo...
Ma kaki! O'de smo da pomognemo drugaru...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Jan 24, 2008 5:36 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Hahaha, mislis da zene znaju sta zele? |
Vrlo diskutabilna tema, ali moje licno misljenje je da zena cesce zna sta hoce od muskarca.
pacovdlak :: | Naslusao sam se prica kako traze pravu ljubav i sve da bude extra, a dizu noge na lepe oci. |
Nije to uvek tako. Ne obeshrabruj se. Mozda si naletao na takve. Ali mozda si i stvorio tako neku sliku o svim zenama na osnovu nekih prvih sa kojima si bio. (Ili na osnovu toga sto se druzis sa Mikicom) _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|