Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Feb 14, 2009 12:10 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Tomovic je u Radu napravio ime, a ne u Zvezdi |
Jeste krivak. Ćovek je proÅ”ao Zvezdinu Å”kolu i igra u 1. ligi u Zvezdi, a u Radu je bio godinu, dve u 2. ligi.
Rumenige :: | Savic i Prso vise nemaju veze sa Zvezdom jer im je ugovor otkupljen kao deo pogodbe oko Pejcinovica. |
Da, ali su to bivŔi Zvezdini omladinci. Kaži nekog igraèa koji je proŔao Radovu Ŕkolu, a da igra u inozemstvu ili 1. ligi.
Rumenige :: | Igra i Lola Smiljanic..a i Vukcevic je ok.  |
Malo igraju. Mnogo malo. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Feb 18, 2009 9:16 am Naslov: |
|
|
@Vidic
Sve je to ok, ali Zigic nije prosao Zvezdinu skolu.
#Innu
Tomovic nije zaigrao profi fudbal u Zvezdinom dresu, vec u Radu. Tu se kalio i napravio ime, pa ga je Zvezda zvala da se vrati. O tome ti pricam...
Sto se rada tice, znas i sam da je igrao u 2. ligi, pa je izvoz igraca bio smanjen. Iz starih dana dobar je bio Milan Martinovic, ali je mogao mnogo vise da napravi. Lepo je poceo u Ovijedu, odigrao polusezonu u Zvezdi i sezonu u Radu i onda se odjednom izgubio. Steta...bio je kapiten mlade reprezentacije i jedan od najboljih mladih igraca Evrope. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 4:26 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Tomovic nije zaigrao profi fudbal u Zvezdinom dresu, vec u Radu. Tu se kalio i napravio ime, pa ga je Zvezda zvala da se vrati. O tome ti pricam... |
Kapiram ja tebe, ali to je isto kao i Å”to je JugoviƦ igrao u Radu. Je l' to pamti neko? Ćuvena Radova Å”kola nije izbacila nijednog vrhunskog igraĆØa veƦ 100 god., o tome ja priĆØam. A dominantni su u mlaưim kategorijama.
Da se vratimo na navijaĆØe:
1. Da je neki Džon iz Londona krenuo bakljom na bobija, koliko bi dobio godina?
2. Zvezdini navijaèi bojkotuju utakmice koŔarkaŔkog kluba zbog Kikanoviæa, navodno. Da li æe sad bojkotovati i FK zbog Mirnesa ŠiŔiæa? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
LUNATICS TS kompjuteras

Pridruio: 15 Mar 2007 Poruke: 248 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Uto Feb 24, 2009 7:49 am Naslov: |
|
|
Zvezdini navijaci ne bojkotuju basket zbog Kikanovica(to je jedan od izgovora),vec zato sto kosarkaski klub nece da ih placa...cak nece ni da im daje karte...sve se oko para vrti...Zvezda i sada ima solidnu podrsku,ali joj je ipak potrebna ona prava,jer samo uz Delija ova mlada ekipa moze da napravi nesto...a to se nece desiti uskoro,jer placenici nece da navijaju za dzabe!!!
SRBIJA NIJE ENGLESKA!!! _________________ Tek sada ne odustajemo!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
LUNATICS TS kompjuteras

|
Poslao: Uto Feb 24, 2009 7:59 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Nego da se vratimo na Urosa Misica. Decko je napravio problem, ali su problemi bili i pre njega, pa nikom nista. Na nekom su kola ocigledno morala da se slome...Hocemo malo da popricamo o pandurskom batinanju neduznih navijaca? Sta bi sa onim tipom sto je dobio gumeni metak u facu? Dosao da gleda utakmicu i pandurcina mu ostetio lice. Jel neko odgovarao? |
Nedužni? Ne bih te duže zadržavao...[/quote]
Decko je dosao sa caletom na tekmu i dobio gumeni metak ispred istoka... _________________ Tek sada ne odustajemo!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
vidic TS novinar

Pridruio: 21 Jan 2009 Poruke: 35
|
Poslao: Sre Apr 01, 2009 9:32 pm Naslov: |
|
|
a sto je pandur pucao na navijace na utakmici zvezda-hajduk to se nigde ne spominje??? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Apr 02, 2009 12:16 am Naslov: |
|
|
Konstanca, mart 28. 08. _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Apr 10, 2009 5:01 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | hahaha, ladno zapalili jna. ja mislim da je murija kriva... stop represiji nad navijacima
sad ce da krene prica da je murija zapalila stadion, a da su navijaci nevino vristali "Gospodine, sta to radite za ime Boga" i krstili se pred naletom plavih piromana koji su sa iskezenim zubima bacali molotovljeve koktele po tribinama i pevali odu radosti. Kasnije, kada je paljenje bilo gotovo, murija je prisilila jadne i nevine navijace da u suzama odu do upravne zgrade i pokusaju da je zapale. Vecina navijaca je na kolenima molila surove policajce da ih puste i da ih ne teraju da tako nesto rade, ali oni su bili nemilosrdni... iz nozdrva im je sukao plamen zla i besa... Policija je kriva... Stop represiji nad navijacima... Pravda za urosa...  |
_________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Apr 10, 2009 6:12 pm Naslov: |
|
|
LUNATICS :: | Rumenige :: | Nego da se vratimo na Urosa Misica. Decko je napravio problem, ali su problemi bili i pre njega, pa nikom nista. Na nekom su kola ocigledno morala da se slome...Hocemo malo da popricamo o pandurskom batinanju neduznih navijaca? Sta bi sa onim tipom sto je dobio gumeni metak u facu? Dosao da gleda utakmicu i pandurcina mu ostetio lice. Jel neko odgovarao? |
Nedužni? Ne bih te duže zadržavao...
Decko je dosao sa caletom na tekmu i dobio gumeni metak ispred istoka... |
Gledaj cara
...a ja sa njegovoj strani.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
LUNATICS TS kompjuteras

|
Poslao: Uto Maj 05, 2009 5:48 pm Naslov: |
|
|
neko mi je provalio sifru i pisao umesto mene...  _________________ Tek sada ne odustajemo!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Maj 07, 2009 1:40 pm Naslov: |
|
|
Da nije drug Innu?
Mala sala...nadam se da se drug Innu ne ljuti.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Maj 07, 2009 1:49 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Da nije drug Innu?
Mala sala...nadam se da se drug Innu ne ljuti.  |
Kviruendo  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Maj 07, 2009 1:50 pm Naslov: |
|
|
 _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridruio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Pon Jun 22, 2009 10:09 pm Naslov: . |
|
|
.a
Poslednji put izmenio Aleksandar Pejèiæ dana Pon Jul 13, 2009 10:36 am, izmenio ukupno 2 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|