Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Glasam za |
LEVICU - za politicku i rasnu jednakost, za bolje radnicke klase i unistavanje rastuceg nacionalizma |
|
41% |
[ 22 ] |
DESNICU - jer znam koji su mi koreni, znam cija je ovo zemlja, znam gde je Indija i Bliski istok, znam da je komunizam bolest i da ga treba iskoreniti |
|
58% |
[ 31 ] |
|
Ukupno Glasova : 53 |
|
Autor |
Poruka |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 1:37 am Naslov: |
|
|
Оно што већ ради цела Европа. Протерати багру одакле је дошла. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 7:19 am Naslov: |
|
|
Postojala je ideja da se poslednji vasar digne u vaduh ali je stigao haber da Shana zakupio tezgu pa nismo hteli da se gresimo  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 12:32 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Оно што већ ради цела Европа. Протерати багру одакле је дошла. |
U Utar PradeÅ”...
Jerinenstadt :: | Postojala je ideja da se poslednji vasar digne u vaduh ali je stigao haber da Shana zakupio tezgu pa nismo hteli da se gresimo  |
Auuu brate Jerry, bilo je strasno... Onoliki panaður, a u krugu od sto metara oko moje tezge sve hRomi... Osecao sam se ka grabovcanin na skolskom takmicenju iz istorije...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 12:38 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: |
Jerinenstadt :: | Postojala je ideja da se poslednji vasar digne u vaduh ali je stigao haber da Shana zakupio tezgu pa nismo hteli da se gresimo  |
Auuu brate Jerry, bilo je strasno... Onoliki panaưur, a u krugu od sto metara oko moje tezge sve hRomi... Osecao sam se ka grabovcanin na skolskom takmicenju iz istorije...  |
Mislis smoreno kao Pejovcanin u Pejovcu (genijalna doskocica jednog forumasa ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Apr 29, 2010 3:04 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Ne zelim da se izjasnim Istorija ce dati svoj sud o njemu(istorija a ne istoricari. Istoricari se uglavnom bave glinamolom danas ) |
A da li bi sad želeo da se izjasniŔ?
Jerinenstadt :: | Pa ljudi se bave rimama brate Da su bacaci kladiva, divio im bi se za sportske uspehe.....Shkabo je tata svog zanata.
|
Ubij se... _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Maj 17, 2010 10:50 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Jerinenstadt :: | Ne zelim da se izjasnim Istorija ce dati svoj sud o njemu(istorija a ne istoricari. Istoricari se uglavnom bave glinamolom danas ) |
A da li bi sad želeo da se izjasniŔ? |
Dakle?
Nagradno pitanje: na ĆØijem platnom spisku se nalazi gos-n B. ĆirkoviƦ? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Maj 18, 2010 7:10 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Innuendo :: | Jerinenstadt :: | Ne zelim da se izjasnim Istorija ce dati svoj sud o njemu(istorija a ne istoricari. Istoricari se uglavnom bave glinamolom danas ) |
A da li bi sad želeo da se izjasniŔ? |
Dakle?
Nagradno pitanje: na ĆØijem platnom spisku se nalazi gos-n B. ĆirkoviƦ? |
Ne zanima me brate. Ti nam reci. Ti i Rumenige imate uvide u te "platne spiskove" pa daj izvucite nam karticu B.Cirkovica
Posto ne mozemo da iscimamo kintu za gostovanje Skaba i drugara i realizujemo taj najavljivani dobrotvorni koncert, najverovatnije cu licno kesirati njihov nastup(u "Akvi") s tim sto cu naravno i licno uzeti novac od nastupa. Svako iole normalan zna da je cifra koja nam je ponudjena smesna i da se pokriva sa 100 posetilaca jbt.....Shkaba i kec na Nemce necu propustiti ovog leta  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ćajka Dosljak

Pridruio: 25 Feb 2013 Poruke: 2 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Feb 25, 2013 5:40 pm Naslov: |
|
|
Srbija sovjetska republika! |