Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridružio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 11:45 pm Naslov: |
|
|
Markos la Radovich :: | Ali ipak mislim da je najneljubazniji zaposleni vratar u nasoj najpoznatijoj seljoteci Akvi...mozda tako i treba ali bas ga pretera ! |
Ispravio.
U tom ''lokalu'' su najgori kelneri. Bagra. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sub Jan 10, 2009 8:49 am Naslov: |
|
|
Ja minice ne nosim tako da je ispravka suvisna  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Markos la Radovich TS novinar

Pridružio: 06 Jan 2009 Poruke: 76 Lokacija: Beljici
|
Poslao: Sub Jan 10, 2009 9:59 am Naslov: |
|
|
Pogotovu kelneri...jos ako su preko Morave...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 1:17 am Naslov: |
|
|
Ako su preko Morave onda su konobari? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Markos la Radovich TS novinar

Pridružio: 06 Jan 2009 Poruke: 76 Lokacija: Beljici
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 11:40 am Naslov: |
|
|
Onda su neljubazni !  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
on-hook TS dopisnik

Pridružio: 11 Jan 2009 Poruke: 15
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 7:00 pm Naslov: |
|
|
zar tako nesto postoji?!? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
malena TS pro

Pridružio: 09 Feb 2010 Poruke: 8
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 1:12 am Naslov: Ljubaznost |
|
|
Pripadam onoj grupi ljudi koji su ispali savesni, samokritièni i odgovorni. Verujem da koliko poštuješ druge, toliko æe oni tebe. Kažem da verujem, ali se nisam uverila. Sve sami minusi.
Danas je poseban problem dobiti bilo kakvu ljubaznost. Ako odeš do lekara ( na TV rekli pravila), sve obrnuto, a medicinske sestre uglavnom otresito besne ( èitaš - samo si mi još ti trebao). A ti lepo hteo po savetu ministarstva da obaviš posao. MINUS
Odeš u poštu, veèito nervozni, nadrndani, [b]OSMEH NE OTVARA GVOZDENA VRATA!MINUS
Odeš u opštinu, doživiš razlièit prijem. Jedni ustali na levu danas, sutra drugi.MINUS
U jednu privatnu prodavnicu više ne idem jer je prodavaèica ljubazna
samo kada su tu gazde, a inaèe je mrzi da kaže i dobar dan.MINUS
Nije mi jasna jedna stvar- zašto su ti ljudi još uvek na tim radnim mestima?
Toliko ljudi nema posla, a bili bi mnogo bolji radnici i ljubazniji da bi posao zadržali.
PITANJE- Nije li baš kriza trenutak da se postave standardi? Da baš sada uradimo dobro podizanje nivoa usluga?
Predoèiti svakome da je zamenljiv i da mu stalni radni odnos nije zagarantovan do kraja života ukoliko nije ljubazan, uslužan, naklonjen ljudima.
Pri tome mislim na obrazovanje, na zdravstvo, sovijalno, penziono, službu za zapošljavanje, policiju.[/b] |
|
Nazad na vrh |
|
 |
malena TS pro

Pridružio: 09 Feb 2010 Poruke: 8
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 1:35 am Naslov: |
|
|
cuka :: | ivana,vreme socijalizma je prošlo :( sve se to radi i na zapadu,pa se prodavaèice smeškaju i kad im se plaèe,isto tako za mizernu kintu(one su ovde stvarnio mizerno plaæene) |
Ne radi se tako sada u inostranstvu, tako se radilo nekada.
Sada je na zapadu socijalizam, a mi imamo mešano meso na srpski naèin-- bahat gazda, besan radnik, bsuje, grdi i gleda da zavrne gde može. A samo zato, što preskok sa ranog kapitalizma na socijalizam nismo izveli kako je napisano ( braæa Kinezi), veæ po babine linije ( moj, tvoj, ubi brata, prvog komšiju mrzim, svaku ženu lepšu od mene i muškarca uspešnijeg).
Pogledajte, gde imate bogatog, pristojnog, porodiènog muškarca? Tek malo se zaimao, veæ psuje po svima, merka mlado meso, vièe ulicom, da svi èuju da je on tu. I postade uspešan. Osili se, a mi mu se klanjamo.
Pogrešno. Samo ih ne treba primeæivati i ne zavideti im. Ohladiæe se sami.
E, ovi globalni su veliki problem. Njima se klanjaju politièari, države. Sila je taj novac. Opet nam fale propisi EU i Putinova samodisciplina da bismo se doveli u red. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Uto Feb 16, 2010 6:52 pm Naslov: |
|
|
Mudro zbori malena!
Evo, ja mator èitam i s odobravanje klimam glavom. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridružio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Uto Jun 08, 2010 10:28 am Naslov: |
|
|
U ovoj temi obavezno treba da se pomenu i medicincke sestre koje su pri vrhu na listi neljubaznosti.
objasnjenje-medicinska sestra je ona primadone koja obicno ili skoro uvek zna bolje od doktora sta je vama a neretko se desava da i od vas samih bolje zna sta vama fali.
Njoj nije u opisu posla da ima upaljno grlo ili da je promukla tako da uvek moze da drekne kad vas vidi PAUZA ili STA SI ZALEGO NA TAJ SALTER ili MA NE MOJ IMAM I JA PROBLEMA PA SE NE ZALIM TEBI itd,itd,itd.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridružio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Sub Jul 10, 2010 7:19 pm Naslov: |
|
|
natasa vujovic :: | U ovoj temi obavezno treba da se pomenu i medicincke sestre koje su pri vrhu na listi neljubaznosti.
objasnjenje-medicinska sestra je ona primadone koja obicno ili skoro uvek zna bolje od doktora sta je vama a neretko se desava da i od vas samih bolje zna sta vama fali.
Njoj nije u opisu posla da ima upaljno grlo ili da je promukla tako da uvek moze da drekne kad vas vidi PAUZA ili STA SI ZALEGO NA TAJ SALTER ili MA NE MOJ IMAM I JA PROBLEMA PA SE NE ZALIM TEBI itd,itd,itd.
 |
skoro jedna takva kaže meni da odem i detetu za nos kupim neke efergin...ili tako nešto....kapi za nos,i ja odem do apoteke i pitam lepo baltiæku jel ima te kapi a ona me pita ko me poslao..:!?Ja joj reko neka sestra pošto je bila gužva kod doktorke pa da ne èekam ona mi "pomogla"-pitam ja nju"a što!?"ona kaže"pa te kapi su veæ 2 godine zabranjene i ja to ne mogu da ti prodam ni da imam"
 _________________ http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=uskee1512 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridružio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Èet Avg 26, 2010 9:16 pm Naslov: |
|
|
A onog debila sto cuva u nocnoj smeni gradsku fontanu pa deca ne smeju da se naslanjaju nju,valjda da ne ODGRIZU parce mermera,treba covek fino kad podje sa decom da seta da ubaci u istu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pet Avg 27, 2010 12:33 am Naslov: |
|
|
Gresis... Onde je neophodan cuvar... _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mica ubica TS novinar

Pridružio: 29 Jun 2009 Poruke: 31
|
Poslao: Sub Avg 28, 2010 7:52 pm Naslov: |
|
|
KO JE NELJUBAZNIJI KONOBARI IZ AQUE ILI SALTERSKI SLUZBENICI IZ CREDY BANKE-ONO MALO STO JE OD NJIH OSTALO? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pon Avg 30, 2010 7:38 pm Naslov: |
|
|
Kakve su im plate , dobro su prisutni na poslu. |
|