Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sre Jul 25, 2007 8:36 pm Naslov: |
|
|
E ovo jesam. Citam samo ono sto je na moj racun.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Nov 07, 2007 8:00 am Naslov: |
|
|
Kada bi cure pisale na ovoj temi mozda bi i znali gde gresimo....Ovako samo cemo slusati ono:"Muskarci!Muskarci!Muskarci!" _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sre Nov 07, 2007 2:19 pm Naslov: |
|
|
Ne volim kad mi ceo dan prica o tiketu na kome je pao za jednu utakmicu.
A to ako se ponasa detinjasto,meni se bas svidja zato sto sam i sama nekad takva. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Uto Dec 18, 2007 1:03 pm Naslov: |
|
|
Dosao je trenutak da pisem malo i na zenskoj temi...
Sta zene vole...Pa vole...
Kad pozele da se oslone na jakog muskarca, pa ih sila teze povuce, a oni padnu  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
TaSHke TS<=>NS TS novinar

Pridruio: 18 Dec 2007 Poruke: 83 Lokacija: NS
|
Poslao: Sub Dec 22, 2007 4:01 pm Naslov: |
|
|
jedna prosecna devojka od svoga decka ocekuje da:
-joj ujutru posalje poruku"sreco, dobro jutro" ili tako nesto ,
-je pozove na kafu i isprica neki dobar vic...o.k..moze i ne mora ali cilj je da je razveseli cak i kada je sve o.k.
- da zajedno prosetaju i nagledaju se i zive i nezive prirode, to, verovali ili ne pricinjava zadovoljstvo
-da izlaze zajedno, ali to ne znaci:"sa tobom sam od-do" pa posle idem na pivo sa tim i tim.....
- da zajedno uz neki sokic i keksic pogledaju neki horor film i tako zajedno prezivljavaju pretropljeni strah...
devojke su JEDNOSTAVNO takve da im je to bitnije od BMW za rodjendan, nisu sve Trstenicanke sponzoruse...
MA sta da govorim vise! u poslednje vreme momcima iz Trstenika puca ...za vernost i paznju... razocarala sam se...
I NIKAKO DA NAUCE NA GRESKAMA!!!!
A sto se tice KLADIONICA!!!! ZATVORILA BIH DO JEDNE jer kada god se vidimo, on gleda TV, vadi tiket i preznaja se: da li ce dati gol ili ce promasiti... a ja ko poslednji jadnik sedim i zalim ga...i sve ostale koji tako trose svoj zivot. _________________ Ne treba ovaj život shvatati suviŔe ozbiljno kada ionako neæemo živi iz njega izaæi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Sub Dec 22, 2007 7:18 pm Naslov: |
|
|
Dobar k...c mir u kuci!!!Onda joj se sve dopada!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sub Dec 22, 2007 8:36 pm Naslov: |
|
|
c c c, e jesu ti frajeri iz TS prosti. Ej, nemoj da zatvaras kladionice, neko izdrzava porodicu od toga. Ja ne podnosim sport tako da mi je svejedno. Pa dobro, zahtevi su u granicama. A reci mi, kada ja sve to ispunim, i moja cura opet se ponasa baksuzo, nesto sam _ _ ili to sto me nije videla 20 dana? _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Dec 23, 2007 7:21 pm Naslov: |
|
|
veruj mi ne mogu ti pomoci... to sam samo konstatovala na osnovu svih promasenih veza, bolje receno PROMASENIH TIPOVA...  _________________ Ne treba ovaj život shvatati suviŔe ozbiljno kada ionako neæemo živi iz njega izaæi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 7:35 pm Naslov: |
|
|
Osobo sa nikom muza Viki Miljkovic, probaj sa vlasnikom kladionice (u najboljim godinama-tvog oca) ) |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 11:55 pm Naslov: |
|
|
osobo sa IGnore nikom..ne KAPIRAS nista pa se ne mesaj!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Ne treba ovaj život shvatati suviŔe ozbiljno kada ionako neæemo živi iz njega izaæi |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 11:59 pm Naslov: |
|
|
UH! zaboravih ovo...jbg imam decka pa ga necu prevariti sa takvim tipovima... opet za prevaru trazim mladje  _________________ Ne treba ovaj život shvatati suviŔe ozbiljno kada ionako neæemo živi iz njega izaæi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 2:28 am Naslov: |
|
|
UH! zaboravih ovo...jbg imam decka pa ga necu prevariti sa takvim tipovima... opet za prevaru trazim mladje
mali je harmonikash! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 8:14 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Osobo sa nikom muza Viki Miljkovic |
Vas dvoje definitivno niste normalni  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 8:51 pm Naslov: |
|
|
A sto da ne.. on bar ima kes, a koja bi prevarila decka sa tobom??????? _________________ Ne treba ovaj život shvatati suviŔe ozbiljno kada ionako neæemo živi iz njega izaæi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|