Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Avg 29, 2008 12:52 pm Naslov: |
|
|
lažna finoæa je bolja od pravog bezobrazluka. licimurstvo je precenjen greh. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pet Avg 29, 2008 3:58 pm Naslov: |
|
|
kao sto je i svaka istina bolja laz od svake lazi...
internet dozvoljava ljudima da budu ono sto zele i da iznose stavove kakve bi voleli da imaju u stvarnosti, lazni moralisti preko noci zaboravljaju svoja nedela i veruju u svoje istine. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Pet Avg 29, 2008 7:43 pm Naslov: |
|
|
Jucer je Bora Stankovic izdao karikaturu u "Vecernjim Novostima", simbioza crkve/cirkusa povodom raskola izbilog zbog pokusaja smene Teodosija; narod opominje crkvu!
Elem, vidim da zvacete prezvakanu slamu, pa ajde da udelim par reci Nice je na pocetku 20 veka rekao:" Bog je mrtav!", a nasa omladina verifikuje tvrdju gore spomenutog.
Imperativno je reci da je ono sto nedostaje nasoj veri sredjnovekovno strahopostovanje koje je islo rame uz rame s verom u Boga. Dakle, pitanje je zapravo sta je navelo nasu omladinu, na cija je ledja sa toliko entuzijazma, bacen pravoslavni krst, da podbaci isti, i to sa takvom finesom, koju spomenu shane!? Sramotno je, no, opravdano reci da deca zapada imaju jaca ledja...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Avg 29, 2008 10:26 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Da je sramota-jeste.
Gledam ove nase ovde...Ko sto kaze Marijeta,idu samo od Bozica do Bozica i to kad odu ne mogu da se izpozdravljaju i ispricaju sa svima kao da preko cele godine nigde nikog ne vidjaju. |
Elem zaboravila sam da napomenem(jer vidim da se ovi mladji ljute )da ovde nisam mislila samo na omladinu vec na sve uzraste.
Ali ipak mislim da neki ovde malo preteruju,narocito ti Lorde.Ko sto rece Tojo,bagre ce uvek biti i svuda.Svako ima svoj stav o verovanju,ponasanju,posecivanju crkve.
I ja kad sam bila mladja imalo je ludaka kojima su se svi smejali,takodje su postojale neobuzdane devojke za koje su svi pricali da su "lake"(iako mozda to nisu ni bile).Nismo imali mobilne telefone i internet pa se opet svasta desavalo(sto o detaljima ne bih pisala ).
A ovo za crkvu je kod vecine postalo nesto kao moranje a ne zato sto veruju u Boga i tu nije samo omladina u pitanju jer mozda nemaju ni od koga da nauce.Ali i put sazrevanja je veoma dug(ne kod svih)i dok deca iz tog adolescentnog doba izrastu u prave licnosti onda su dovoljno pametni da znaju sta je najbolje za njih.
Svako vreme nosi svoje breme... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Avg 30, 2008 9:24 am Naslov: |
|
|
Razumem ja da ce bagre biti uvek, ali zar ona mora da cini apsolutnu vecinu? Ovo ne mora da ima veze sa samom crkvom, vecini mladih nista nije sveto... Siguran sam da ne preterujem jer je vecina mladih takva, tj. fura taj fazon. Slazem se da je njihovo breme, ali sta cemo sa negativnim uticajem na generacije koje tek dolaze? Ovde imamo jedan problem koji nas kosi nisko i bukvalno nam neda da napredujemo. Ja ga zovem dzovanizam, a dzovani ga zovu fazon. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sub Avg 30, 2008 11:41 pm Naslov: |
|
|
Jbg,to nije problem samo kod nas...vec u celom svetu.
Mada ja se time ne opterecujem puno.Vaznije je da su ljudi zdravi i srecni i da imaju dovoljno za zivot tj.da imaju cime da ishrane tu decu.I veruj mi da se u 30-im sve menja... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 1:37 am Naslov: |
|
|
Ne kenjajte....budite ono sto jeste,i ne glumite na furumima ono sto bi hteli da budete.... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 11:41 am Naslov: |
|
|
shane91, nasao si gde ces da kampujes.
To je prica koja se ponavlja godinama. Ciganisanje na kvadrat. Nikada mi nije bilo jasno ko izdaje dozvolu da se tamo napravi ciganska orgija...ako iza toga stoji manastir, onda je to zalosno. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 11:44 am Naslov: |
|
|
Slicno je i sa proslavom Bozica u crkvenoj porti u Bacini... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 11:47 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | shane91, nasao si gde ces da kampujes.  |
Jbg... Izmedju ostalih razloga je bila i dojava da ces da budes i ti tamo  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 11:50 am Naslov: |
|
|
Hah ne idem ja tamo. Mogao si da me nadjes svakog dana na klupama kod cesme u MZ Tobolcu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 12:42 pm Naslov: |
|
|
Jbg, nista onda... Ostavicemo to za drugi put... Nemanja Terzic mi bio obecao da ce me odvede kod tebe ... Da se upoznamo mislim...
ontopic: To sto se desavalo tamo 28. se desava manje vise svako vece... Samo u manjaoj kolicini... Tako sam cuo bar... A licno svedocim o vatanju ispred kapija manastira i tome da sam ih jedva ubedio da ne udju unutra, u dvoriste hrama... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 12:50 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Nemanja Terzic mi bio obecao da ce me odvede kod tebe |
Znaci znas MC Terzu. Njegovog burazera cemo regrutovati u nase elitne jedinice. Javi obavezno kad dodjes u Tobolac, pa da pijemo o Terzicevom trosku. (jbg, nisam mu ja kriv sto ima diskont).  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 1:18 pm Naslov: |
|
|
Nemas brige... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 8:26 pm Naslov: |
|
|
Tojo :: | Nice je na pocetku 20 veka rekao:" Bog je mrtav!" |