Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
OSTAJE ILI ... |
Pisi propalo |
|
52% |
[ 11 ] |
Neznam |
|
14% |
[ 3 ] |
Ostaje srpsko |
|
33% |
[ 7 ] |
|
Ukupno Glasova : 21 |
|
Autor |
Poruka |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sub Okt 11, 2008 6:08 pm Naslov: |
|
|
Druze, boli me _ za okupe. Okupljajte se, druzite, niko vam ne brani...Retko kada sam kuci, tako da nikako ne mogu da uskladim termin. Kandi sam obecavao tisucu puta. Sta treba, da dodjem na okup, pa da me cenis kako sam do jaja lik?
Sto se tice puske, nema problema..kad dodje za to vreme.
Maxmilijan, smanji malo pretnje i arogantno ponasanje na forumu i bice ok. Neki mogu da trpe tvoje proseravanje i _, ja to necu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Ned Okt 12, 2008 10:16 pm Naslov: |
|
|
prvi si poceo!!!nazvao si narkomanom,a ja to nisam!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pon Okt 13, 2008 7:17 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Druze, boli me _ za okupe. Okupljajte se, druzite, niko vam ne brani...Retko kada sam kuci, tako da nikako ne mogu da uskladim termin. Kandi sam obecavao tisucu puta. Sta treba, da dodjem na okup, pa da me cenis kako sam do jaja lik?
Sto se tice puske, nema problema..kad dodje za to vreme.
Maxmilijan, smanji malo pretnje i arogantno ponasanje na forumu i bice ok. Neki mogu da trpe tvoje proseravanje i _, ja to necu. |
Pa ti kaze kad mozes i mi organizujemo okup u tvoje ime, a ne moguce je da stalno radis... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Uto Okt 14, 2008 12:18 pm Naslov: |
|
|
*KghTemaKgh*
Za sada jedino moguce resenje vidim u, ne tako blistavoj po nas, podeli KiM po principu 15% ostaje Srpsko. Strasan gubitak teritorije uzevsi u obzir da je samo Kosovo 12.3% teritorije Srbije, ali stvaranje etnicki cistog rejona, prizeljno je. Znam da je stav prozet liberalizmom i da povlaci sa sobom pitanje- A sta cemo sa ostalim sekularnim zajednicama?!... ali jebiga. Ako uzmemo u obzir prirodni prirastaj, o kojem je stvarno malo price, gorenavedeni kompromis bi nam se odbio o glavu u roku od 20-30 godina.
Nisam siguran gde nas dalja pregovaranja mogu odvesti, no vise koristi vidim u recima nego u krvi.
Stvarno bih voleo da vidim sve te nadripatriote i sinove Srpske, koji se zalazu za oruzani sukob na Kosovu; kako sa osmehom na licu i suzom radosnicom salju sina jedinca na jug.
Svako ko misli da se nesto moze postici ratom, ne misli dobro po svoj narod, dodao bih; jer rat je zabavan samo onima koji nikada nisu ratovali.
Rat- jedino u slucaju odbrane, rekao bih. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Okt 14, 2008 1:05 pm Naslov: |
|
|
Mislim da se problem sa Albancima moze resiti samo na jedan nacin(detaljnije objasnjen u filmu "Karaula" ) Ne postoji ni bolji, ni gori, ni blazi ni snazniji od toga i ne vidim nista lose u tome. Jednostavno, Srbija MORA da se vrati vojno na Kosovo! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Okt 15, 2008 12:34 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | prvi si poceo!!!nazvao si narkomanom,a ja to nisam!!! |
Aj' ok..nisi. Izvinjavam se. Necemo da gusimo temu.
Skineru, glupo je bilo sta organizovati za jednog coveka.
Vi odredjujete datum i to je ok...a ja kad dodjem, to je to. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Okt 15, 2008 4:28 pm Naslov: |
|
|
jerry, jerry, ih.
Citat: | Rat- jedino u slucaju odbrane, rekao bih. | odbrane? odbrane kog dela teritorije? nekog drugog?
najbolje reŔenje za kosovo je otezati, razvlaèiti pitu, otezati, ne priznavati, èekati da se stvari same reŔe. najgori neprijatelji arnauta su drugi arnauti. oni da su mogli da imaju državu ne bièekali austrougarsku da im je pravi. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Sre Okt 15, 2008 5:16 pm Naslov: |
|
|
Rat- u slucaju bilo kakvog oblika Albanske vojne avanture...
miloche :: |
najbolje reŔenje za kosovo je otezati, razvlaèiti pitu, otezati, ne priznavati, èekati da se stvari same reŔe. |
Pa dokle cekati? Vama ljudi ocigledno nije jasno da je Kosovo podrucije sa najvecim prirodnim prirastajem u Evropi- takodje se spekulira da ce imati 4.5 miliona stanovnika do 2050. Nemamo vremena.
Kad malo bolje razmislis mozda jerry ima pravo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 7:28 am Naslov: |
|
|
Ravlaciti do neke pozne jeseni. Napad u poznu jesen ne dozvoljava bezaniju u sumu sa 548 potomaka tako da je Albanija jedini izlaz! Sam broj Albanaca na Kosovu je po meni potpuno nebitan jer od teskog naoruzanja nemaju nista(kao i `99 za dva dana nece biti nikog.....) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 8:09 am Naslov: |
|
|
Kosovo ima tu tendenciju da u stepenu bananaliteta prejebe i Crnu Goru i Juznu Srbiju (Neki je zovu Makedonija, ali ne i mi!) ako potraje kao drzava. Bosni su Ameri obecavali kule i gradove, a gde je sad? Bolje da imas 3 zdrava, skolovana deteta, nego da ih imas 17 gladnih, nepismenih i od raznih zaraza bolesnih. Kvantitet im ne pomaze ni malo. U svakom slucaju, jedini nacin da povratimo nasu svetu zemlju je da udarimo svim silama... Treba nam samo jedna provokacija u Presevu.. Jedna varnica bi mogla da zapali bure baruta. Ako dodje do novog sukoba, moracemo strogo profesionalno i cisto da radimo, bez paljenja kuca, kradje televizora i ostalih kretenizama od je najbolesnije sexualno nasilje kao vojna taktika... (Stara vikinshka: Dzaba osvajas ako ne opljackas i ne silujes zene, a najbolje kuci odvedes). Mada mislim da je smesno o tome i razmisljati. Bojim se da mi jednu takvu provokaciju nebi SMELI da iskoristimo da bismo time povredili ustavni poredak republike Kosovo... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 9:15 am Naslov: |
|
|
nama sad i da vrate kosovo, mi ne bi znali Ŕta sa njim. ovakva politika prema kosovu je dosta dobra ( ne mora sud da žuri, pravda je najvažnija ).
ne smemo da upadnemo u greŔku konaènog reŔenja (èak i da kosovo dobije nekakvu autonomiju). Takvo sada neæe biti dobro po nas. znaèi nepriznati negirati podmetati klipove, podmetati nogu, a sve u cilju odugovlaèenja.
u krajnjoj liniji odluèiæe joŔ jedan rat, kao Ŕto jgradski lepo primeæuje, samo Ŕto bi mi morali da ga izbegnemo sve dok se situacija globalno ne preokrene. (new deal or new deck of cards). _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 12:35 pm Naslov: |
|
|
Boze doktore(ubila ga knjiga vidi se ) pa naravno da treba iscimati prethodno "slepilo" velikih sila. Nismo Gruzija valjda
Glavni faktor je zadrzati Srbe na severu Kosova. Oni su glavni adut. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 1:21 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Ravlaciti do neke pozne jeseni. Napad u poznu jesen ne dozvoljava bezaniju u sumu sa 548 potomaka tako da je Albanija jedini izlaz! Sam broj Albanaca na Kosovu je po meni potpuno nebitan jer od teskog naoruzanja nemaju nista(kao i `99 za dva dana nece biti nikog.....) |
Kamo srece! Prema popisu, skoro objavljenom u Vecernjim Novostima, na nasih 200 artiljerijskih topova dodje 2000+ siptarskih! Takodje sam negde procitao da imaju preko 2t bojnog otrova- mustard gas-a (jbg majonez gas ), sto nije valjano!
A sta mislite o odazovu iz dijaspore?! Verujem da bi Siptarima stigla lepa para! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 1:34 pm Naslov: |
|
|
Ne lupaj Tojo molim te, znas valjda da je predvidjeno da imaju 3000 pesadinaca po sporazumu sa Amerima. Nisu oni SSSR
Kakav odaziv iz inostranstva? Pa nismo mi izmislili "Blitzkrieg" sine
Mislim da je nasa vojska, kakva god bila, majka Jana za one gibanicare. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Nazad na vrh |
|
 |