Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:35 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Pa, jedan od vodja Vosinih navijaca je Petakov, inace clan Cankove partije. |
Ne znam za Petakova, ali kad budes u NS, osvrni se oko sebe i pogledaj grafite po Limanu, Novom Naselju, Grbavici... A kad je bio skup podrske Srbima na Kosovu, ceo NS je izas'o i skandirao CANKA POD NOZ!
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:36 pm Naslov: |
|
|
Ima..kod dilera droge
Jbg, misljenja su razlicita..ja im ne bih ni za kakve pare cuvao. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rubeoli TS kolovodja

Pridruio: 27 Okt 2005 Poruke: 318 Lokacija: Underground
|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:37 pm Naslov: |
|
|
Pa jeste ali svaka para dobro dodje pogotovo ako je od države!! _________________ Zenu dupe krasi a tortu orasi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:39 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Rumenige :: | Pa, jedan od vodja Vosinih navijaca je Petakov, inace clan Cankove partije. |
Ne znam za Petakova, ali kad budes u NS, osvrni se oko sebe i pogledaj grafite po Limanu, Novom Naselju, Grbavici... A kad je bio skup podrske Srbima na Kosovu, ceo NS je izas'o i skandirao CANKA POD NOZ!
 |
Moguce..nisam bas toliko upucen u Novosadska desavnja.
Kad pomenu Liman Jel je to jos uvek stacionar mladih anarho-komunista? _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:41 pm Naslov: |
|
|
Ljudi sto se tice firmiranja vlade, ako se ne dogovore sigurno cu da bojkotujem izbore jer zbog nafatiranih majmuna u vladi mi dajemo pare za izvodjenje izbora jer to ide iz budzeta! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:41 pm Naslov: |
|
|
Liman ti je sad steciste mladih narkomana i narko-dilera...
A ceo NS je, uopste, vrlo nacionalisticki raspolozen. Naravno, pricam o Srbima.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:43 pm Naslov: |
|
|
casper :: | ako se ne dogovore sigurno cu da bojkotujem izbore ! |
To sam bas sinoc pricao! Ako se, ne daj, Boze, ne dogovore, upotrebicu sva dostupna mi sredstva da ubedim narod da bojkotuje izbore
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:45 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Liman ti je sad steciste mladih narkomana i narko-dilera...
A ceo NS je, uopste, vrlo nacionalisticki raspolozen. Naravno, pricam o Srbima.
 |
Drago mi je da to cujem
Citat: | Ljudi sto se tice firmiranja vlade, ako se ne dogovore sigurno cu da bojkotujem izbore jer zbog nafatiranih majmuna u vladi mi dajemo pare za izvodjenje izbora jer to ide iz budzeta! |
Boli njih mnogo..Isli bi oni u nedogled sve dok se ne docepaju vlasti. A iskreno, nemas za koga ni da glasas..mozda je bojkot u ovom trenutnu najpametnija stvar. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:47 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | mozda je bojkot u ovom trenutnu najpametnija stvar. |
Ako se ponove izbori, sigurno je nesto najpametnije!
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
onlyme70 TS kolovodja

Pridruio: 16 Sep 2006 Poruke: 255 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:48 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | casper :: | ako se ne dogovore sigurno cu da bojkotujem izbore ! |
To sam bas sinoc pricao! Ako se, ne daj, Boze, ne dogovore, upotrebicu sva dostupna mi sredstva da ubedim narod da bojkotuje izbore
|
....i samo me interesuje Ŕta æemo time postiæi, mislim tim bojkotom? Izbori æe biti raspisani i ti novci æe biti potroŔeni pa mi nije jasno koga bismo kaznili bojkotom? _________________ "A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself." -- Jim Morrison |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:51 pm Naslov: |
|
|
Jednostavno izlaskom na izbore bi podrzao te njihove pizdarije i decije ponasanje---->zato necu da izadjem! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:52 pm Naslov: |
|
|
I ja se zalazem da treba izaci na izbore, ali ako sad, posle ove, kako je nazivaju, pobede demokratskog bloka, isti blok ne uspe da se dogovori, ne zasluzuje jos jednu sansu!
A i treba im neko da ih spusti na zemlju sve. Mnogo su se opustili za ovih par godina od kad je "demokratski" rezim na vlasti.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 5:53 pm Naslov: |
|
|
Citat: | ...i samo me interesuje Ŕta æemo time postiæi, mislim tim bojkotom? Izbori æe biti raspisani i ti novci æe biti potroŔeni pa mi nije jasno koga bismo kaznili bojkotom? |
To o cemu ti govoris je varijanta izbora manjeg zla. Zasto davati nekome glas ako u njegov program ne pronalazis sebe. Ovi izbori su imali dobar odziv..A sta ce biti sa sledecim ako budu? Ne verujem da ce izaci vise od 45%. Narod je izasao, glasao i video je da su sve to isti lelemudi. Bitna im je samo topla fotelja.
Jeste da se novim izborima smanjuje drzavni budzet, ali ja, prijatelju, nemam kome da dam glas... _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Ned Jan 28, 2007 6:02 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Ovi izbori su imali dobar odziv..A sta ce biti sa sledecim ako budu? Ne verujem da ce izaci vise od 45%. Narod je izasao, glasao i video je da su sve to isti lelemudi. |
Da... Ako se bude ponovilo, narod i sam nece u velikom broju izaci. A ja cu samo da mu pripomognem malo...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
|
Nazad na vrh |
|
 |