|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Jan 04, 2008 3:30 pm Naslov: |
|
|
Najbolji nacin je da uzmes taj disk sa kog si instaliro vistu, spalis ga kod lamele da svi vide, kupis xp za 150 dinara (ili skines) na buvljaku i boli te kobas za Gatesovo sranje koje ogranicava framerate u igrama. Fuck the Microsoft! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Pet Jan 04, 2008 6:45 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Momci, treba mi pomoc kako da Vistu sa nemackog prebacim na engleski... Ako je to ikako moguce... !? |
Moguce je, samo ima jedna caka... Instaliras Vistu, a onda skines Language Pack i intaliras ga. Naravno, caka je u tome sto ti treba originalni OS kako bi ga Windows Genuie Notification, ili kako mu je ime vec, prepoznao i dozvolio skidanje. Naravno to je sa ofisijalnog sajta, ali predpostavljam da mozes naci to i na drugim, jel te, manje poznatim mestima... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
el diablo TS novinar

Pridruio: 05 Sep 2007 Poruke: 59
|
Poslao: Čet Nov 19, 2009 1:30 am Naslov: W7_ultimat |
|
|
Windows 7 ultimat.Mogu vam reci koristio sam 98_cu,xp pro,vistu basic,ultimat.ubuntu 9.04. Ali ovo je neprekosloven OS koji sam ikad koristio.Laka instalacija,nema neophodnog update kao kod viste,ekstra brz,stabilan i guta sve programe.Svima ga srdacno preporucujem.Ako nadjete uzmite bez ustezanja necete se pokajati.A kome treba nesto vise za OS o tome na PP. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|