|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Dec 23, 2007 3:15 am Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | www.myspace.com/dushewadnik moj space |
E, hvala, Maxice! Ja vec zaboravio... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Ned Dec 23, 2007 3:18 am Naslov: |
|
|
pogledaj,ali nemoj da se uplasis!!!
Svi klipovi su istiniti!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Dec 23, 2007 12:23 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Jerinenstadt :: | Lepljiva nemoj tako...znas da su zene kao vino, sto starije to bolje
Sve nas je u Srbiji manje-vise pregazilo vreme jer nam je svima uzeto po 15 godina zivota bez naknade. |
Što starije, sve viťe lièe na bure? |
Muskarcima to polazi za rukom mnogo ranije |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 24, 2007 1:03 pm Naslov: |
|
|
Mirjana :: | Maxmilijan :: | pogledaj,ali nemoj da se uplasis!!!
Svi klipovi su istiniti!!! |
Axaaaa... za sta da se uplasi? Ma ajde....
ja sam ti na /mirjanami  |
pa tebi nije strasna ona zena sa telom ko zna cega!!!i ono sto su oni likovi snimili u sumi!!!
blago tebi,ali ja se jezim od takvih stvari!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Dec 24, 2007 1:26 pm Naslov: |
|
|
Meni je tako pao plafon sa 100 000 ljudi na glavu. Stvarno. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Pon Dec 24, 2007 6:31 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Svi klipovi su istiniti!!! | yeah, sure they are...
Maxmilijan :: | pa tebi nije strasna ona zena sa telom ko zna cega!!!i ono sto su oni likovi snimili u sumi!!!
blago tebi,ali ja se jezim od takvih stvari!!! |
paaaa....kako da ti kazem.....mozda ovako...
lord.trax :: | Meni je tako pao plafon sa 100 000 ljudi na glavu. Stvarno. |
 _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:09 am Naslov: |
|
|
samo se raspitajte o analiese michel i sve ce da vam bude jasno!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:47 am Naslov: |
|
|
Vidis, jednom je radoje brocin video djavola, rvao se s' njim i pobedio. Jednom su dva ludaka tvrdila da su ih oteli vanzemaljci. Jednom je postojala jedna serija koja je govorila o tom paranormalnom, ali od dokaza ni traga, samo reci... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:28 pm Naslov: |
|
|
Ako verujete u Boga onda morate da verujete i u Satanu!!!Ako postujete Boga zato sto olicenje dobrog,onda morate da postujete i Satanu kao olicenje zla!!!Nemoj te pogresno da shvatite to za postovanje!!!
Ali to je sve ako verujete da Bog postoji!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:33 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Ako verujete u Boga onda morate da verujete i u Satanu!!!Ako postujete Boga zato sto olicenje dobrog,onda morate da postujete i Satanu kao olicenje zla!!!Nemoj te pogresno da shvatite to za postovanje!!! |
E moj druze pejovacki......pusti te gluposti molim te. Kakav djavo? Kakav tvorac? To se obicno prelezi sa maturom. Fuck the satan
! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:35 pm Naslov: |
|
|
ako Bog postoji onda postoji i Satana!!!Ako postoje andjeli onda postoje i demoni!!!jel si gledao isterivanje djavola iz emili rouz? _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:43 pm Naslov: |
|
|
Slusaj ti sta tebi tvoj Jerry kaze....Dakle, nema djavola, andjela, demona, Boga, djavola....kapiras? Ako ti Brada kaze da ima, ne veruj mu
Nisam gledao. O cemu se radi? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 2:48 pm Naslov: |
|
|
eeeeee Brada.......hehehehe.......nisam ja njegov pacijent!!!!
O isterivanju djavola,ali je po istinitom dogadjaju!!!to se stvarno desilo u nemackoj 1976 godine i ona se zove Analiese Michel!!!Nadji na internetu o njoj da se uveris!!!Postoji audio snimak celog egzorcizma i postoji negde prevod na engleski jezik!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 6:53 pm Naslov: |
|
|
U Pravoslavnoj Crkvi su poznati slucajevi isterivanja djavola, ali to je samo nacin da se ljudi priblize crkvi, jer da nije tih prica mnogo ljudi bi prestalo da veruje. Obozavanje satane je debilsko. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|