Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Sep 20, 2007 7:08 am Naslov: |
|
|
Shuro ja sam spreman da ti pomognem u vidu skromne devizne pozajmice ako ti bude zafalilo. Cenim tvoj avanturizam i uz tebe sam. Bez cara ne valja! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Čet Sep 20, 2007 6:29 pm Naslov: |
|
|
Fala zete, necu ovo da ti zaboravim. Ali, doslo je do malog otkazivanja. Ona ne moze da mi posalje pozivno pismo, nije iz moskve. A procedura je kao da kupujes tenk. Sta vise, nece da se potrudi da nadje nekog da to uradi od drugara ili drugarica. Ja sam pitao jos neke cure (koje sam imao u rezervi) ali cvrc! Znaci, od dalje....
Evo nesto korisno:
Jedan evro je 35 rubalja
Karta do Moskve sa JAT-om povratna ako se rezervise mesec dana unapred je 16700 dinara, sto i nije mnogo.
Ako hocete privatno da putujete, potrebno je pozivno pismo. Ako hocete turisticku, morate da imate vaucer u nekom hotelu. A ako hocete poslovno, morate da imate ugovor o saradnji sa nekom ruskom firmom. Tada dobivate vizu na mesec godina. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Čet Sep 20, 2007 7:38 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Ali, doslo je do malog otkazivanja. Ona ne moze da mi posalje pozivno pismo, nije iz moskve. Sta vise, nece da se potrudi da nadje nekog da to uradi od drugara ili drugarica. |
Au, pa ja imam utisak da si ti za kratko vreme 2x ispaljen.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Čet Sep 20, 2007 10:14 pm Naslov: |
|
|
Ma ne, 3x, ali streci put nije za forum, mislicete da lazem. To mogu samo na PP. A prica je... _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Čet Sep 20, 2007 10:47 pm Naslov: |
|
|
Možda je bolje Ŕto ti ne ideŔ u Rusiju, sada u ovom momentu, loŔe te krenulo u poslednje vreme . |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Čet Sep 20, 2007 11:20 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ma ne, 3x, ali streci put nije za forum, mislicete da lazem. To mogu samo na PP. A prica je... |
Jel sa onom Ŕto je my ex-girlfriend? _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Pet Sep 21, 2007 12:27 am Naslov: |
|
|
Ma ne, to je 1x, ona je ona sa tankim zivcima. Bilo lepo dok je trajalo, ili bar dok sam ja mogao da je kapiram. A ovo zadnje..... joj, ajde bolje da ti pricam kada se vidimo u subotu. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Pet Sep 21, 2007 4:28 pm Naslov: |
|
|
casper :: | Jel sa onom Ŕto je my ex-girlfriend? |
Neprovidnu kesu na glavu obojica!
pacovdlak :: |
Let za Moskvu: otkazan! |
Haahahahhahha!!! Jel sad ide ono kad ja kazem "i told you so!" hahahh  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Sep 21, 2007 4:34 pm Naslov: |
|
|
Da znaÅ” za kesu si upravu, gde su mi bile oĆØi!
A Moskvu možemo nekako i da realizujemo! Videæemo, imaŔ li pasoŔ miŔu? _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Pet Sep 21, 2007 9:30 pm Naslov: |
|
|
Sta si bre rekla? Da sam otisao tamo i da me je ispalila pa i da te razumem, ovako ne mlati. Umesto da si neka drugarica da pomognes, ti se ponasas kao bik koji sedi i deli savete. Ali bre, meni treba akcija, za papirologiju ima ko da se pobrine. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Sep 22, 2007 12:36 am Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | bik koji sedi |
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sub Sep 22, 2007 1:03 am Naslov: |
|
|
Цитат, Село Гори А Баба Се Чешља: "...показивао ми зет Раденко на карти де иде. Колика је земљетина та Русија сачувај ме боже, а ми ки нокат на палцу, а курчимо се нешто..." _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Sep 22, 2007 1:44 am Naslov: |
|
|
Da mi doneses, bre, to vise!!!
I Dzet-set! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sub Sep 22, 2007 1:53 am Naslov: |
|
|
Први си ми на листи, веруј ми.... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Sub Sep 22, 2007 8:23 am Naslov: |
|
|
Ne brini Hani, curi kad se digne (da prostite) i Skiner kad se seti. Pokusao sam od jedne Anastasije koju znam da izvucem pozivno pismo, kao ljubav ono ovo, ocu da upoznam ovu drugu, ali ne prolazi. Kaze, lakse ces da otkupis nuklearku nego da nabavis pismo. Izvukli ste se, a bas sam mislio da Vam pokupim pare i nikada se ne vratim. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|