|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
ima li nade za Trstenik II |
nema |
|
54% |
[ 18 ] |
ima sigurno |
|
6% |
[ 2 ] |
ima ako krene privreda |
|
12% |
[ 4 ] |
ima ako se probude pejovĆØani |
|
27% |
[ 9 ] |
|
Ukupno Glasova : 33 |
|
Autor |
Poruka |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Pon Jul 07, 2008 1:05 pm Naslov: |
|
|
he he he
ovo welcome to hell na mostu smo napisali ja i jos par ortaka!!
napravili su od toga senzaciju...kao sektasi!!!
hahahahahaa-a deca se samo zezala!!!!!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Jul 07, 2008 10:55 pm Naslov: |
|
|
Cccc...i jos te nije sramota da pricas?Vama je to lepo sto ste napisali(ne mislim na znacenje reci vec uopste)?
Kulturo,eve me!
Inace Pejovac je stvarno bezveze osmisljen.Napravili naselje,a zivot ti svaki put o koncu visi kad krenes pesaka za Ts. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 3:24 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: |
Inace Pejovac je stvarno bezveze osmisljen.Napravili naselje,a zivot ti svaki put o koncu visi kad krenes pesaka za Ts. |
Ne balavi... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 11:12 pm Naslov: |
|
|
Hahaha jbg nisi ti kriv sto zivis u Pejovcu... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jul 09, 2008 2:01 am Naslov: |
|
|
Maxo, molim te...
edit: Hanibaal
probaj do Pejovca i nazad,niko te nece dirrati...samo seres i omalozavas ljude iz Pejovcca bez razloga... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Jul 09, 2008 2:13 am Naslov: |
|
|
Aloo sine, daj bre... Cemu grubosti...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sre Jul 09, 2008 8:42 am Naslov: |
|
|
ja sam nekada zivela u pejovcu i bili smo jedni od prvih stanara koji su se uselili u zute zgrade. Pejovac je krajem '80 stavrno bilo prelepo naselje, ispred svake zgrade su bile prelepe travne povrsine po kojim smo se jurili, igrali fudbal i svi klinci su se druzili... bilo je more dece.
Nakon nekoliko godina smo se preselili u grad i nismo odlazili tamo bas dugo. Kada se sada odem u Pejovac zgrozim sve, uspeli su da upropaste sve sto je valjalo... sada vise lici na selendru nego na lepo naselje koje je imalo perspektivu jer je bilo naseljeno mladim ljudima.
Mislim da je jedini nacin da se Pejovac probudi da se promene ljudi koji zive tamo. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jul 09, 2008 2:03 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | A ti droljo probaj do Pejovca i nazad,niko te nece dirrati...samo seres i omalozavas ljude iz Pejovcca bez razloga... |
Poceo si da kriziras... Sta droga napravi od coveka...cccc....
Pejovac je dno dna,ni selo ni grad,3 ulice i to je to.Bolje je i u Pakasnici nego tamo,zato je potrebno mnogo toga da se uradi i napravi da bi izgledalo kako valja.
A ti ako ne umes da postujes tudje misljenje mozes slobodno da me zaobidjes u sirokom krugu.Sline ti jos iz nosa vise a ponasas se kao prostak.Ja kad sam dolazila u Pejovac jos si ti u blatu pisao... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 9:00 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Maxo, molim te...
edit: Hanibaal
probaj do Pejovca i nazad,niko te nece dirrati...samo seres i omalozavas ljude iz Pejovcca bez razloga... |
Al' si ga editovao, svaka ti ĆØast!  _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 9:58 pm Naslov: |
|
|
Ne seri...Ti ces da mi solis pamet...Pejovac je najbolje mesto za zivljenje,mogu vam reci da je mirno,svako svakog postuje,cak i takve kao sto si ti mogu da dodju...ovde ne zive divljaci kao sto vi pricate,vec isto tako fin narod kao i svugde...niko nece da vas tuce,da vas opljacka,da vas kidnapuje itd...imate pogresnu sliku o ljudima iz Pejovca...Mozda fali malo infrastruktura,ali ne radi se o tome,vec o narodu...I nemoj te vise da pricate tako o Pejovcu,jer ne zivite tamo i ne dolazite,tako da ne mozete da sudite o nama... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 9:59 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Cccc...i jos te nije sramota da pricas?Vama je to lepo sto ste napisali(ne mislim na znacenje reci vec uopste)?
Kulturo,eve me!
Inace Pejovac je stvarno bezveze osmisljen.Napravili naselje,a zivot ti svaki put o koncu visi kad krenes pesaka za Ts. |
daj-molim te,pa imali smo po 12tak godina!!!!joj,sta bi rekla o prici za macke ispred ulaznih vrata----hahahahahahahahahaaa |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 10:01 pm Naslov: |
|
|
Poceo si da kriziras... Sta droga napravi od coveka...cccc....
[/quote]
Mene unisti droga,a tebe leukemija!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 10:03 pm Naslov: |
|
|
uskee1512 :: | grad moje mladosti :: | Cccc...i jos te nije sramota da pricas?Vama je to lepo sto ste napisali(ne mislim na znacenje reci vec uopste)?
Kulturo,eve me!
daj-molim te,pa imali smo po 12tak godina!!!!joj,sta bi rekla o prici za macke ispred ulaznih vrata----hahahahahahahahahaaa |
Ma to je bila sala...zaboravila sam smajli na kraju recenice.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 10:11 pm Naslov: |
|
|
uskee1512 :: | daj-molim te,pa imali smo po 12tak godina!!!!joj,sta bi rekla o prici za macke ispred ulaznih vrata----hahahahahahahahahaaa |
Kakve sad maĆØke?
56% raje glasalo da za Pejovac nema nade. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|