Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 10:51 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | imaju i zakon(Ameri) po kome mozes da roknes ko ti neovlasceno udje na posed sto je najgenijalniji Zakon svih vremena |
Slazem se. Jbg, kod nas... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:07 pm Naslov: |
|
|
...Kod nas !? Kad su mi lopovi obili kucu pre desetak godina inspektor je rekao da su oni to samo pozajmili... valjda se to tako vodi u nasem zakonu...
Straaaasno  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:19 pm Naslov: |
|
|
Ovde u pojedinim zgradama nesmes da se tusiras posle 10 sati.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Uto Nov 13, 2007 12:59 am Naslov: |
|
|
Sto bi u prevodu znacilo,dodje ti lopov u kucu i naruci ti sta hoce da jede i pije i dok on "pozajmljuje" potvojoj kuci ti mu spremas klopu i pice i nikako ne smes da zaboravis da mu se zahvalis sto te je udostojio svojom posetom. _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 10:54 pm Naslov: |
|
|
 _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Čet Nov 15, 2007 12:04 am Naslov: Re: Idiotski zakoni u Engleskoj |
|
|
lord.trax :: | Zenama je u Liverpoolu dozovoljeno da rade sa golim dojkama (sisama, grudima), ali samo ako rade u prodavnicama tropskih riba." . |
Хмм, овај ми се свиђа, треба г аувести и код нас, само променити да уместо продавнице тропских риба буде свуда и да не покаѕују старије од 35  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Nov 16, 2007 6:52 pm Naslov: |
|
|
A ja sam cuo da je Cavez uveo zakon koji uvodi nacionlano merenje vremena, lokalno ili kako vec. Ne postuje se imperijalisticki sistem mera. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Nov 16, 2007 11:31 pm Naslov: |
|
|
Cavez je legenda. On je reko spanskom kralju da je bik, a pre toga predsednika Perua nazvao fashistom. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Nov 19, 2007 1:08 pm Naslov: |
|
|
Bukadzija... _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Uto Nov 20, 2007 3:29 am Naslov: |
|
|
Obecao sam neke starovekovne zakone. Za sad sam uspeo medju skriptama da iskopam Hetitski zakonik. I evo nekih interesantnih delova...
Clan 75: Ako neko upregne vola, konja, mazgu ili magarca i on ugine ili ga vuk prozdere ili nestane, daje zamenu. Ali ako kaze:āOd bozje ruke je uginuoā, onda neka se zakune i ne kaznjava se.
Clan 90: Ako pas prozdere salo, sopstvenik sala ga uzima i ubija da iz njega uzme njegovo salo; nema nikakve naknade.
Clan 92: Ako neko ukrade dve ili tri kosnice, pre je ostavljan kao plen pcelama, a sad daje 6 sekela srebra.
Clan 170: Ako slobodan covek ubije zmiju i pri tom izgovori necije ime, daje 1 minu srebra. Ako je rob, neka umre.
Clan 173: Ako se neko suprotstavlja kraljevskoj pravdi, njegova kuca postaje razvalina. Ako se neko suprotstavlja pravdi jednog dostojanstvenika, odseca mu se glava. Ako rob ustane protiv svog gospodara, odlazi u lonac.
Clan 187: Ako neko ucini blud sa kravom, neka umre.
Clan 189: Ako neko obescasti macehu, ne kaznjava se, ali ako mu je otac ziv, kaznjava se.
Clan 193: Ako se covek ozeni, pa umre, njegovu zenu uzima njegov brat, potom njegov otac. Ako i njegov otac umre, onda je uzima ocev brat, makar bio vec ozenjen. Ne kaznjavaju se.
Clan 194: Ako sa robinjom ili javnom zenom spavaju otac i sin, nema kazne.
Clan197: Ako covek scepa zenu u planini, to je njegov zlocin i neka umre. A ako je scepa u kuci isto tako je zena zgresila i zena neka umre. Ako ih muz zatekne, moze da ih ubije. Za njega nema kazne.
Clan 199: Ako neko ucini blud sa svinjom ili psom, neka umre. Ako bik naskoci na coveka, bik neka umre, a covek neka ne umre. Ako svinja naskoci na coveka, nema kazne.
Clan 200: Ako covek ucini blud sa konjem ili velikom mazgom, ne kaznjava se, ne ide pred kralja i ne postaje svestenik. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Nov 20, 2007 2:06 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Ako svinja naskoci na coveka, nema kazne. |
 _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Uto Nov 20, 2007 7:03 pm Naslov: |
|
|
e ovo je zahebano
Clan 90: Ako pas prozdere salo, sopstvenik sala ga uzima i ubija da iz njega uzme njegovo salo; nema nikakve naknade. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Nov 21, 2007 7:46 am Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Cavez je legenda. On je reko spanskom kralju da je bik, a pre toga predsednika Perua nazvao fashistom. |
Vec vidim natpise"Stop the bombing! Stop the war! Ili Bush nam poubija sve moheres u selu " Icepace ih Ameri samo jos nije red na njih...... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sre Nov 21, 2007 2:05 pm Naslov: |
|
|
Ima jos vremena jer guda je lista... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Nov 24, 2007 12:52 am Naslov: |
|
|
Mislim da si htio reci mujeres. Ili grijesim, kolega Ciudad de Yerina??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|