Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 9:35 am Naslov: |
|
|
natasa vujovic :: | Ukoliko ti prethodno ne razbiju glavu. |
Pa ja posmatram iz ugla da nekog mog druga vara njegova devojka(posto to jelte, muskarci ne rade ), tako da uglavnom ne podrazumevam varijantu da moze da mi nanese ozbiljne povrede. Pretpostavljam da iz zenske perspektive ima veceg problem ali onda, ipak, kakv je to covek kad udara zensko? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
PM91 TS kompjuteras

Pridruio: 22 Okt 2007 Poruke: 148
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 9:38 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Ne valja vam mrznja, ne valja vam ni ljubav 8) Kakvi ste to ljudi bre? |
Kasnis sa informacijama, niko ovde nije vise covek. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 10:52 am Naslov: |
|
|
Samo ja ovde nisam covek. Zene zloupotrebljavaju svoj imunitet i precesto prelaze granicu podnoshljivosti. Par puta sam video kako neke devojke bez razloga shamaraju par mojih drugova (da ih ne imenujem), koji samo pocrvene i smushe se ko picshke. Ako mi udari shamar, moze da ocekuje od mene pesnicu, ili laganu shutku. Zensko je zensko, a shamar je shamar. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
PM91 TS kompjuteras

Pridruio: 22 Okt 2007 Poruke: 148
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 11:03 am Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Samo ja ovde nisam covek. Zene zloupotrebljavaju svoj imunitet i precesto prelaze granicu podnoshljivosti. Par puta sam video kako neke devojke bez razloga shamaraju par mojih drugova (da ih ne imenujem), koji samo pocrvene i smushe se ko picshke. Ako mi udari shamar, moze da ocekuje od mene pesnicu, ili laganu shutku. Zensko je zensko, a shamar je shamar. |
A onda je vratis u kuhinju da ti napravi sendvich? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 11:28 am Naslov: |
|
|
PM91 :: | lord.trax :: | Samo ja ovde nisam covek. Zene zloupotrebljavaju svoj imunitet i precesto prelaze granicu podnoshljivosti. Par puta sam video kako neke devojke bez razloga shamaraju par mojih drugova (da ih ne imenujem), koji samo pocrvene i smushe se ko picshke. Ako mi udari shamar, moze da ocekuje od mene pesnicu, ili laganu shutku. Zensko je zensko, a shamar je shamar. |
A onda je vratis u kuhinju da ti napravi sendvich? |
Nazovite me shovinistom, ali ja za shamar ne ostajem duzan nikom. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 12:47 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: |
Nazovite me shovinistom, ali ja za shamar ne ostajem duzan nikom. |
Ok ako ona prva udari.A sta kad to uradi muskarac...on ne ostaje samo na jednom samaru a s obzirom da je zena mnogo slabija kako da mu vrati? _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 1:33 pm Naslov: |
|
|
Zena treba da se postavi lice u lice sa njim pa pomerena nekih 5-10cm ulevo. Zatim treba da izvede lagani zamah desnom nogom unazad neposredno pre nego sto tu istu nogu cimne kako bi sutnula u pravcu svoga cilja. To boli vise nego bilo koji samar. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 2:06 pm Naslov: |
|
|
A,pa to vam je tema KO SE BIJE TAJ SE VOLI |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 8:03 pm Naslov: |
|
|
YOle :: | Zena treba da se postavi lice u lice sa njim pa pomerena nekih 5-10cm ulevo. Zatim treba da izvede lagani zamah desnom nogom unazad neposredno pre nego sto tu istu nogu cimne kako bi sutnula u pravcu svoga cilja. To boli vise nego bilo koji samar. |
Ili udarac bilo kakvim tupim predmetom.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 11:15 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | lord.trax :: |
Nazovite me shovinistom, ali ja za shamar ne ostajem duzan nikom. |
Ok ako ona prva udari.A sta kad to uradi muskarac...on ne ostaje samo na jednom samaru a s obzirom da je zena mnogo slabija kako da mu vrati? |
Ja kazem samo kad ona prva krene sa bezrazloznim shamaranjem. Za druge stvari nisam nista reko. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridruio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 12:14 pm Naslov: |
|
|
Ja nerazumem ako ces da varas decka ili muza onda ces pretpostavljam da radis sa nekim boljim ili lepsim od trenutnog partnera,sad ako si nasla nekog boljeg sta ce ti taj koga imas fino ga ostavi i teraj dalje ako me razumete. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 8:47 am Naslov: |
|
|
Ako je u pitanju drugar koga vara cura ja bih mu rekla, ali bi dobro razmislila da li drugarici da kazem da je vara decko?
Uostalom, postoje mozda dve-tri osobe sa kojima sam stvarno bliska i kojima bih rekla, ne bas na prvu vec kad se uverim da me moje oci ili moja sujeta nisu prevarili. Mada sad, kad bolje razmislim najbolji ortak se polako ali sigurno udaljio od mene kad sam mu rekla da mu se, vec sad zena, igrala opa-cupa sa jednim gancijem. Hm...
Nema pravila. A sto se tice riba koje lupaju samare. Moja drugarica je tukla samarima svaki dan svog decka, na kraju je pocela i noktima da ga grebe po faci nekontrolisano i ispred bilo koga. Toliko joj je to preslo u naviku da kad su raskinuli razbila je i njega i polovinu njegovih stvari. To je stvarno odvratno gledati. Meni je par puta doslo da ustanem i da ja nju prebijem, na sta se on samo smeskao. Pa sam se po neki put pitala: Ko je ustvari tu ljiga? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
senka08 TS novinar

Pridruio: 31 Maj 2008 Poruke: 43
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 8:54 am Naslov: |
|
|
nisam za bla bla varijantu,odmah reci drugu-drugarici jer u takvim situacijama znaju i sopstvene oci da te "prevare" pa budes slep kod ociju |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 1:11 pm Naslov: |
|
|
natasa vujovic :: | Ja nerazumem ako ces da varas decka ili muza onda ces pretpostavljam da radis sa nekim boljim ili lepsim od trenutnog partnera | ljubav je slepa  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 10:27 pm Naslov: |
|
|
katrin :: | Ako je u pitanju drugar koga vara cura ja bih mu rekla |
katrin :: | Mada sad, kad bolje razmislim najbolji ortak se polako ali sigurno udaljio od mene kad sam mu rekla da mu se, vec sad zena, igrala opa-cupa sa jednim gancijem. Hm... |
I Ŕta ako ti se desi ovo? Ja sam baŔ zbog toga preæutao neke stvari dobrom drugaru. Možda sam ispao sisa, ali nisam hteo da stavljam drugarstvo na probu. JoŔ jedan drug je bio sa mnom tad i reŔili smo da niŔta ne kažemo.
Kad pominjete muŔko - ženske tuèe: moj drug se redovno tukao sa svojom bivŔom ribom. Ona mu je pretila da æe da ga ubije ako je ostavi, žeŔæa lujka. Tukli su se èak i po diskotekama, do krvi skoro. I onda je konaèno stisnuo mooda, Ŕutnuo je, ona je histerisala, izudarala ga par puta, ali je vredelo, nisu viŔe zajedno. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|