|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Mica ubica TS novinar

Pridruio: 29 Jun 2009 Poruke: 31
|
Poslao: Pon Avg 30, 2010 8:05 pm Naslov: |
|
|
STVARNO SU JADNI U ODNOSU NA ONE U PETOLETKI I ONE STO RADE U BUTICIMA ZA 10.000DIN.
IMALI SU PRILIKU DA UZMU OTPREMNINE I ODU.
AKO SU VEC OSTALI NEKA CENE TO RADNO MESTO JER MNOGO MLADIH IMA NA ZAVODU KOJI CEKAJU NA RADNO MESTO.
RADE OD 8 DO 16h U KLIMATIZOVANIM PROSTORIJAMA I JOS SE BECE AKO DODJES ZA SVOJ NOVAC ILI SPORO RADE PLATNI PROMET KAO DA NEKO MOZE DA CEKA POLA SATA U REDU SVAKI DAN!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
IvanI TS dopisnik

Pridruio: 22 Nov 2011 Poruke: 15
|
Poslao: Uto Nov 22, 2011 10:05 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Najneljubaznija osoba na Ŕalteru ( ŔalteruŔa ), bez konkurencije je gospodjica u Telekomu, brateeeeeeeeeee, kakva je to faca! Kad je vidiŔ naježiŔ se od samog prizora, zatim ako si ljubazan/a, ona te odmeri koliko pogledom može da te uhvati, skenira te i jedva odgovori, a ako si neljubazan/a (pokuŔavaŔ da prièaŔ njenim jezikom), samo Ŕto ne izadje da te bije iza onog Ŕaltera.
U poŔti, kad god odem da podignem neku poŔiljku ili da poŔaljem neŔto, oni jedu, po èitav dan jedu. Šalteri za plaæanje rade OK, obièno brzo obavljaju posao.
Medicinske sestre u Domu zdravlja, ĆØast izuzecima, su tradicionalno nadrndane. Te ih mrzi da odnesu karton, te saĆØekajte dok zavrÅ”im neÅ”to, izgovori su raznorazni. Ćak sam bila par puta prisutna kada lekar sam dolazi da preuzme kartone jer ljudi ĆØekaju, a one ne donose iste.
Dakle, moj zakljuèak je, ako si nadrndan zbog privatnih problema budi profi i ostavi iste kod kuæe, ako si nezadovoljan platom daj otkaz pa nadji bolji posao, jer su osobe koje rade na Ŕalterima reprezenti firme i ustanove u kojoj rade, pa joj svojim ponaŔanjem mogu samo naruŔiti ili popraviti ugled. |
Definitivno najveci skot.... ta u Telekomu, crnka.... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|