Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
V.D.Vaart TS kolovodja

Pridruio: 17 Apr 2007 Poruke: 327 Lokacija: TSC
|
Poslao: Ned Dec 21, 2008 10:40 am Naslov: |
|
|
marijeta :: | Ma ne bi ni ja znala za njega da mi nije komsija.On sad "cuva"kapiju u EPS-u,jedan nepismeni naduvenko.Ne znam koja ga je stranka izbacila ali svaka cast za kadar koji predlaze za odbornike. |
Ko drugi, no sekta zvana Gej 17.
Ispred njih je bio. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 7:35 am Naslov: |
|
|
V.D.Vaart :: | marijeta :: | Ma ne bi ni ja znala za njega da mi nije komsija.On sad "cuva"kapiju u EPS-u,jedan nepismeni naduvenko.Ne znam koja ga je stranka izbacila ali svaka cast za kadar koji predlaze za odbornike. |
Ko drugi, no sekta zvana Gej 17.
Ispred njih je bio. |
Tata, otkud ti na forumu ? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 11:08 pm Naslov: |
|
|
Za gospodina V.D.Vaart-a: kakav je vas problem sa G17plus? Da li u tome sto tu stranku ne razumete jer razumete bolje neku drugu? Ili ste od onih koje politika ne zanima pa lazete sve oko sebe tom izjavom jer sve oko vas je politika samo ne zelite to sebi i drugima da priznate? Ili vise volite da budete kritizer bez pokusaja da nesto preduzmete pa makar bilo i pogresno ali onda sebe mozete da pogledate u ogledalu i da kazate da ste probali! Ljudi, moze li malo vise AKCIJE UMESTO PRICE! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 8:28 am Naslov: |
|
|
Shvatili smo Sasa u kojoj ste stranci samo nije problem u stranci nego u clanstvu.G17-koliko se ja secam i nije bio stranka vec nestranacka ekspertska grupa na celu sa Dinkicem(imala sam priliku i da se upoznam sa njim jos 2000.)koji je oko sebe stvarno okupio ljude koji nesto vrede.Onda postaju jedna od stranaka i tad u svoje clanstvo uzimaju sve one koji nisu bas ni radikali a ne bi ni u demokrate nego ajde sa njima.A sto se tice "ljudi od akcije"velike promene u Trsteniku moze da donese jedan cuvar kapije u EPS-u  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
V.D.Vaart TS kolovodja

Pridruio: 17 Apr 2007 Poruke: 327 Lokacija: TSC
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 12:17 pm Naslov: |
|
|
Za Sasu: Ne zanima me niko od politicara, u sve sam se razocarao, a necu vise da komentarisem oko politike ili bilo koje stranke, tacnije PARTIJE, jer nisu vredni toga.
Za Jerrija: Od kada sam ja to tata?
Za Marijetu: Nije bitno da li si expert, bitno je da si clan PARTIJE? Kao u ona vremena.
Zar nije tako? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 1:16 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Sta mislite, da li ikoga interesuju izbori za MZ? |
Pokazalo se da su vrrrllllo zainteresovali Geovce. Jer, tu su pare...a, tamo gde su pare, tu su i oni...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 1:57 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Za gospodina V.D.Vaart-a: kakav je vas problem sa G17plus? Da li u tome sto tu stranku ne razumete jer razumete bolje neku drugu? Ili ste od onih koje politika ne zanima pa lazete sve oko sebe tom izjavom jer sve oko vas je politika samo ne zelite to sebi i drugima da priznate? Ili vise volite da budete kritizer bez pokusaja da nesto preduzmete pa makar bilo i pogresno ali onda sebe mozete da pogledate u ogledalu i da kazate da ste probali! Ljudi, moze li malo vise AKCIJE UMESTO PRICE! |
ovaj forum je imao kafanski Ŕmek, lepo smo teoretisali, vreðali, zezali se jer smo imali utisak da nas niko ne èuje (èita). sad imamo deklarisane zastupnike pojedinih partija pa moramo da pazimo Ŕta prièamo (piŔemo). Sad nam ostaju samo narodnjaci i radikali za sprdnju jer se oèekuje da oni do 2021 godine nauèe da se registruju na forumu.
saŔa966:
mislim da g-din. V.D. nije vaŔ politièki protivnik nego potencijalni glasaè, pa nema razloga za ovako žestokim odgovorom. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 2:17 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | Citat: | Za gospodina V.D.Vaart-a: kakav je vas problem sa G17plus? Da li u tome sto tu stranku ne razumete jer razumete bolje neku drugu? Ili ste od onih koje politika ne zanima pa lazete sve oko sebe tom izjavom jer sve oko vas je politika samo ne zelite to sebi i drugima da priznate? Ili vise volite da budete kritizer bez pokusaja da nesto preduzmete pa makar bilo i pogresno ali onda sebe mozete da pogledate u ogledalu i da kazate da ste probali! Ljudi, moze li malo vise AKCIJE UMESTO PRICE! |
ovaj forum je imao kafanski Ŕmek, lepo smo teoretisali, vreðali, zezali se jer smo imali utisak da nas niko ne èuje (èita). sad imamo deklarisane zastupnike pojedinih partija pa moramo da pazimo Ŕta prièamo (piŔemo). Sad nam ostaju samo narodnjaci i radikali za sprdnju jer se oèekuje da oni do 2021 godine nauèe da se registruju na forumu.
saŔa966:
mislim da g-din. V.D. nije vaŔ politièki protivnik nego potencijalni glasaè, pa nema razloga za ovako žestokim odgovorom. |
Pst...i ovaj sa obrnutom sesticom mi je malkice sumnjiv...
A sad ozbiljno...svaki na svoga provajdera nek' pri_pazi...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 3:20 pm Naslov: |
|
|
Svidja mi se kako se druzimo i jedni drugima odgovaramo. To znaci da demokratija dolazi i kod nas na velika vrata! Dajte da ta vrata ne zatvorimo zbog nekih sitnica! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 5:26 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Svidja mi se kako se druzimo i jedni drugima odgovaramo. To znaci da demokratija dolazi i kod nas na velika vrata! Dajte da ta vrata ne zatvorimo zbog nekih sitnica! |
Hehe...na ovom Forumu odavno su ta vrata otvorena...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 6:02 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Dajte da ta vrata ne zatvorimo zbog nekih sitnica! |
Pa ne budite sitnièavi, eto reŔenja . _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 10:26 am Naslov: |
|
|
V.D.Vaart :: |
Za Jerrija: Od kada sam ja to tata? |
Pa eto..... Stvarno sam pomislio da mi se cale registrovao ovde, jer su to njegovi termini sekta, lopovi, placenici......U redu je brate
Jel ovo postala tema "Pljunimo G17+"? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 11:11 am Naslov: |
|
|
Ma nije to tema "pljunimo G17 "nego demokratija ulazi na velika vrata  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 11:13 am Naslov: |
|
|
marijeta :: | Ma nije to tema "pljunimo G17 "nego demokratija ulazi na velika vrata  |
Potpisujeeeem...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 11:33 am Naslov: |
|
|
Meni je samo malo trulo sto se koalicioni partneri(i njihovi simpatizeri) ovako prozivaju Ne treba nama Srbima niko sa strane, dovoljni smo sami sebi...... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|