Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Jun 25, 2009 3:41 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | Voda!
opet kažu da nije dobra! |
Pomor... Pretpostavljaju da ima oko tone uginule ribe... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Jun 25, 2009 7:24 pm Naslov: |
|
|
Za takve trovace treba da se vrati giljotina! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Seljak Covek TS dopisnik

Pridruio: 19 Feb 2010 Poruke: 16
|
Poslao: Pon Apr 05, 2010 4:52 pm Naslov: |
|
|
Da pitam ja...
Na sta ovo lici i koji je vas posao, da li ga obavljate i na osnovu cega radnici vaseg preduzeca primaju platu???
Raskrsnica ulice Radoja Krstica i Cajkina....
 _________________ i tako dan za danom... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Apr 05, 2010 11:27 pm Naslov: |
|
|
Мароко, земљо обећана. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pon Apr 05, 2010 11:30 pm Naslov: |
|
|
Pa ja ne vidim obelezena parking mesta!?! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Uto Apr 06, 2010 12:52 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Pa ja ne vidim obelezena parking mesta!?! |
Zato jer su obelezena nekom visoko kvalitetnom bojom, pa su se vec obrisala, vise se ne zna ni gde su ustvari parking mesta  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pet Apr 09, 2010 5:01 pm Naslov: |
|
|
Tu su do skora bila 4 kontejnera a sada su samo 2! Ali i sa 4 pa bi bilo malo manje ðubra van kontejnera. Taèno je da je najveæi problem od subote poslepodne do ponedeljka ujutro ili kada su praznici pa je dan viŔe kada se ne radi. Ali ... _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sub Apr 10, 2010 6:23 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Tu su do skora bila 4 kontejnera a sada su samo 2! Ali i sa 4 pa bi bilo malo manje ðubra van kontejnera. Taèno je da je najveæi problem od subote poslepodne do ponedeljka ujutro ili kada su praznici pa je dan viŔe kada se ne radi. Ali ... |
Kako bre to problem...pa tad su svi u selu.  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
bob_rock TS novinar

Pridruio: 25 Mar 2010 Poruke: 51
|
Poslao: Sub Apr 10, 2010 9:42 pm Naslov: |
|
|
"Kako bre to problem...pa tad su svi u selu." Pa normalno, a kako li je u Medvedji? Mislim da bi bilo bolje kada bi se za vikend po ugovoru angazovala Agencija "TIP-TOP". Sta mislite? Nije li to sukob interesa? Ma ne, agencija se vodila na njega dok on nije postao direktor JKSP Komstan. A sada se vodi na njegovu gospodju, pa se u okviru porodice muz i zena dogovaraju o komunalnim problemima grada Trstenika. Ma ne, nije to sukob interesa.... ma jok, bre. ma kak'i... "strucnost ispred politike" je to.[/list] |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Ned Apr 11, 2010 2:37 pm Naslov: |
|
|
bob_rock :: | "Kako bre to problem...pa tad su svi u selu." Pa normalno, a kako li je u Medvedji? Mislim da bi bilo bolje kada bi se za vikend po ugovoru angazovala Agencija "TIP-TOP". Sta mislite? Nije li to sukob interesa? Ma ne, agencija se vodila na njega dok on nije postao direktor JKSP Komstan. A sada se vodi na njegovu gospodju, pa se u okviru porodice muz i zena dogovaraju o komunalnim problemima grada Trstenika. Ma ne, nije to sukob interesa.... ma jok, bre. ma kak'i... "strucnost ispred politike" je to.[/list] |
Da bre...izgleda da je na delu isti scenario kao i prilikom preuzimanja èiŔæenja zgrada...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
[[[Cp6uja]]] TS novinar

Pridruio: 13 Apr 2010 Poruke: 49 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Apr 14, 2010 4:23 pm Naslov: |
|
|
ako moze da mi kaze taj famozni direktor komstana...koliko je stranaka promenio od SPO-a pa sad do G17+? i da mi odgovori koliko je clanova g17+ zaposlio u komstan ? i koliko je njegi uzelo otpremninu iz fabrike i da ga pitam da li bi i on kao Velimir Ilic izvadio potvrdu da nema alkohola u krvi?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
bob_rock TS novinar

Pridruio: 25 Mar 2010 Poruke: 51
|
Poslao: Sre Apr 14, 2010 6:53 pm Naslov: |
|
|
U danaŔnjoj Srbiji to nije važno, a Trstenik je sastavni deo Srbije. Vidi, vid, novi forumaŔ pa odmah oŔtro na prvu. Ne sekirajte se za direktora JKSP Komstan, ima on rezervni položaj - supruga mu èuva... TIP-TOP radi li radi, ali ne znam osim Ŕto redovno dolazi jedna g-ða pozvoni na vrata i traži 145 dinara.
Å to se tiĆØe broja stranaka pomenutog direktora.... pa ni to nije važno... Ćovek je tako sticao iskustvo i postao svetski struĆØnjak. Da, "struĆØnost ispred politike" bila je predizborna poruka. Na biraĆØima je da procene koliko je istina, ili debela laž.
Ma JKP Komstan radi, ali k'o bajagi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
[[[Cp6uja]]] TS novinar

|
Poslao: Sre Apr 14, 2010 8:44 pm Naslov: |
|
|
ekspert za pivo cujem rekord mi je 20 sekundi ispred zadruge u Medvedji  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Čet Apr 15, 2010 7:36 pm Naslov: Na sta ovo lici i koji je vas posao, da li ga obavljate i na |
|
|
E,to sam i ja htela da pitam....
Zasto ja placam?Kakvu uslugu placam,kad moram smece da nosim na drugi kraj grada,jer ovde svakako nemam gde da odlozim smece?!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
[[[Cp6uja]]] TS novinar

|
Poslao: Čet Apr 15, 2010 7:55 pm Naslov: |
|
|
odgovor je prost, da bi radnici komstana primili plate mada im i to nije dovoljno pa ih finansira republika...tj. dotira |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|