Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Gde se snimaju bolji filmovi? |
U Americi. |
|
38% |
[ 10 ] |
U Evropi. |
|
61% |
[ 16 ] |
|
Ukupno Glasova : 26 |
|
Autor |
Poruka |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Jun 17, 2008 6:19 pm Naslov: |
|
|
Ma dobro majstore, to je inace zenska serija... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
prototype TS novinar

Pridruio: 14 Jun 2008 Poruke: 87 Lokacija: Svuda po malo...
|
Poslao: Uto Jun 17, 2008 6:47 pm Naslov: |
|
|
Agreed, ali neprekidno seru na TV kako muskarci gledaju film da bi malo bolje razumeli \"komplikovani\" zenski svet... Onamo nista nije komplikovano, nego odvise smesno(u najnegativnijem smislu te reci...)... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Uto Jun 17, 2008 7:59 pm Naslov: |
|
|
Heh, gledao sam nekih poslednjih 15-20 min filma pre jedno sat-dva... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Jun 17, 2008 11:09 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Ma dobro majstore, to je inace zenska serija... |
A ovo je inace muski forum, tako da necu da se ubacujem sa svojim komentarima o Sex and the city. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Jun 17, 2008 11:12 pm Naslov: |
|
|
Genie :: | shane91 :: | Ma dobro majstore, to je inace zenska serija... |
A ovo je inace muski forum, tako da necu da se ubacujem sa svojim komentarima o Sex and the city. |
Ma ne bre Genie, pogresno si skontala... Mislim da mi muskarci nismo najpodobniji kriticari jedne onakve serije...
Sta ti mislis o seriji i filmu !??? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
prototype TS novinar

Pridruio: 14 Jun 2008 Poruke: 87 Lokacija: Svuda po malo...
|
Poslao: Uto Jun 17, 2008 11:19 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Citat: | Ma dobro majstore, to je inace zenska serija... |
A ovo je inace muski forum, tako da necu da se ubacujem sa svojim komentarima o Sex and the city. |
Reci mi po cemu je ta serija kultna (specijalna)? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Jun 18, 2008 3:42 am Naslov: |
|
|
Ne vredi da je pitas. Ona samo uleti ponekad (malo cesce, u stvari) sa nekim totalno nedefinisanim komentarom...
Ontopic: Ono i grad je cist idiotizam koji ne bi trebalo da gledaju zene starije od srednje skole, jer do tada valjda ukapiraju. Mogu misliti na sta lici film. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jul 06, 2008 3:23 pm Naslov: |
|
|
Happy Feet (nisam valjda pogresio naziv)
Kakvo scheisse od crtaca!!! Prica nikakva, jevrejstina i amerikanstina obicna!!! Pingvini, koji su glavni likovi, su svi isti sem glavnog junaka. Zar nisu mogli staru dobru foru sa ljudskim licima da odrade? Ovako je bzvz...
Jedino sto vredi su cetiri pingvina spanca, ali i oni su mogli biti bolji, i scena gde pingvini igraju (na kraju), ali samo zato sto lepo izgleda... Ostajem pri tvrdnji da je scheisse. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SCHPITZ TS kompjuteras

Pridruio: 01 Apr 2007 Poruke: 144 Lokacija: TS u srcetu hehe
|
Poslao: Pet Jul 11, 2008 9:49 pm Naslov: ne ali stvarno... |
|
|
Ja bre kad god gledam neki nicpor mora da povracam pa to ti je... _________________ p.s (ZIVOT JE QRAC OD OVCE) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 4:53 pm Naslov: |
|
|
Trkaè - glavna uloga: guverner Kalifornije. Ne zna se Ŕta je gore: gluma, efekti ili fore i fazoni koje prosipa èovek koji je roðen u Gracu, pa ga to yebe da se kandiduje za preCednika US an' A. Nije komedija, ali sam se ja slatko ismejao dok sam ga gledao. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 6:18 pm Naslov: |
|
|
Drkac je sranje... Nije vredan pomena. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Sre Jul 23, 2008 10:03 am Naslov: |
|
|
Empire of the Sun... Spilbergov film. Nije da mi se povracalo ali bilo je strasno dosadno. Glavni lik kao da pati od ADD, takodje sam ocekivao malo vise pucnjave, a ne trckaranje po jebenim logorima. Dva dana torrenta bacena na ovo sranje... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Avg 01, 2008 7:00 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Trkaè - glavna uloga: guverner Kalifornije. Ne zna se Ŕta je gore: gluma, efekti ili fore i fazoni koje prosipa èovek koji je roðen u Gracu, pa ga to yebe da se kandiduje za preCednika US an' A. Nije komedija, ali sam se ja slatko ismejao dok sam ga gledao. |
Gde iskopa taj film?Verujem da je star koliko i ti.Bila sam veoma mlada kad sam ga prvi put odgledala i secam se da sam bila odusevljena .Medjutim kad sam ga kasnije opet odgledala nisam mogla da poverujem u kakvoj sam zabludi zivela.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
milijana TS kompjuteras

Pridruio: 18 Jun 2008 Poruke: 101 Lokacija: tu sam
|
Poslao: Čet Avg 14, 2008 11:52 am Naslov: |
|
|
meni se licno ne dopadaju uopste americka kinematografija , pogotovu zadnjih deset to petnaest godina snimljeni jer upravo samo prikazuju drogu, kriminal i ubistvo i mi to da dozvolimo da nam deca gledaju i da se na takvim filmovima vaspitavaju |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Čet Avg 14, 2008 9:39 pm Naslov: |
|
|
Decu ne vaspitavaju filmovi vec roditelji. _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|