Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 9:24 pm Naslov: |
|
|
To je neko debelo stavio obraz pod guzu - zavrce decu... e ljudi moji, ala treba kaznjavati jajare po nosu... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
chiki Dosljak

Pridružio: 17 Feb 2009 Poruke: 1 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Feb 23, 2009 10:09 am Naslov: |
|
|
onaj ko je slikao onaj auto sa sipterskim tablicam,sto mu neizbusi gule ili polomi brisace  _________________ Svasta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridružio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pon Feb 23, 2009 2:16 pm Naslov: |
|
|
Nisam smeo jer su operativno - obavestajni podaci ukazivali da se radi o agentu VBA na tajnom zadatku  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridružio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Uto Mar 03, 2009 12:03 am Naslov: |
|
|
Jelte a ko je i zasto oterao Cuku sa foruma?Zar taj ili ta nema drugog posla? _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Feb 22, 2010 11:49 pm Naslov: |
|
|
Seljak Covek :: | e pa posto se na temi "pitajte predsednika opstine" ne dozvoljava vodjenje abrova, i posto doticni kazu da treba da postoji ovakva tema za to, rekoh da se ovde razjasni ko, sa kim, gde, kad i zasto!? |
miloche :: | seljo, veæ imamo temu abrovi. |
Jerinenstadt :: | Seljak Covek :: | e pa posto se na temi "pitajte predsednika opstine" ne dozvoljava vodjenje abrova |
Hanibale, daj coveku posebnu dozvolu kad te moli tvoj Coa  |
Komandant Mrak :: | Vidim da su i konkretne stvari, koje su oèigledne svima, ako su i malo škakljive poèinju da se nazivaju abrovima. Mnogi se ovde foliraju, pokušavaju da budu fini i da sa što više reèi ne kažu ništa a oèi im , uši još i veæe kad èuju neku takvu vest. |
gegule :: | Uh bas odlicna tema....
Pa svi vole abrovisanje,da se ne lazemo...
Ja bas i nisam nesto obavestena o svemu,tako da jedva cekam da cujem tj. da sta se to novo desava....
Ko,koga,gde kako.... |
Seljak Covek :: | pa nesto se nisam ni potrudio da pogledam ima li te teme, ali kada smo poceli tako, onda neka krene od toga ko krese inpektorku  |
Komandant Mrak :: | Za jednog veæ svi znamo. U stvari, dvojicu, raèunajuæi i muža. Meðutim, èuo sam da je lista duža. Ili se prave je..èi po starom dobrom srpskom obièaju.
Zato je sestru gorepomenutog švalera (mnoooogo dobra riba) muža uhvatila na gomili sa lošijom ali mlaðom od sebe (stara prièa). Isto tako i inspektorka svog preduzetnika sa nekim devojèurkom (isto stara prièa). Mnogo vesela družina. |
zvoncica :: | gegule :: | Uh bas odlicna tema....
Pa svi vole abrovisanje,da se ne lazemo...
Ja bas i nisam nesto obavestena o svemu,tako da jedva cekam da cujem tj. da sta se to novo desava....
Ko,koga,gde kako.... |
E, to æemo da saznamo kad parking servisdžije krenu da rade...  |
Drugari, drugari... Lepo vam rece doca da vec imamo temu za jedan od najpopularnijih sportova u nas...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Feb 23, 2010 12:04 am Naslov: |
|
|
Zato je sestru gorepomenutog švalera (mnoooogo dobra riba) muža uhvatila na gomili sa lošijom ali mlaðom od sebe (stara prièa). Isto tako i inspektorka svog preduzetnika sa nekim devojèurkom (isto stara prièa). Mnogo vesela družina.....................................by Komadant Mrak
ko to tamo shega? ))) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

Pridružio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Uto Feb 23, 2010 1:39 pm Naslov: |
|
|
Drugari, drugari... Lepo vam rece doca da vec imamo temu za jedan od najpopularnijih sportova u nas...
Pa za_kaj imamo tebe??
Da ti pravimo posao malo....
A i ljudi su novi,cekajte da se uklope malo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Feb 23, 2010 4:39 pm Naslov: |
|
|
gegule :: | Pa za_kaj imamo tebe??
Jel ti to mene ogovaras (da ne kazem abrovises)??? Pazi, ako nije tako brisem te odmah.
Nego... Da nije malo neukusno pricati o svim tim stvarima ljudima (prakticno) iza ledja? Ja, iskreno, ne znam o kome se sve tu radi, ali nalazim da nije prijatno cuti/procitati tako nesto... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

|
Poslao: Uto Feb 23, 2010 5:41 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | gegule :: | Pa za_kaj imamo tebe??
Jel ti to mene ogovaras (da ne kazem abrovises)??? Pazi, ako nije tako brisem te odmah.
Nego... Da nije malo neukusno pricati o svim tim stvarima ljudima (prakticno) iza ledja? Ja, iskreno, ne znam o kome se sve tu radi, ali nalazim da nije prijatno cuti/procitati tako nesto... |
Ceka', ceka' .....samo da saznam neku prljavstinu o tebi ....pa na dnevnik I cu d'i'em....
A i ja tek sad uhvatih o cemu se radi....i ja mislim da se sa nekim stvarima preteruje ovde...
Ipak malo Uuu'istu....
Nije lepo tako pricati o drugima ono sto ne zelite sami da cujete tj procitate o sebi ili svojima....
Da su u pitanju samci ili samice pa i da pricate svasta...ovako malo ukocite braco i sestre..... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Feb 23, 2010 6:52 pm Naslov: |
|
|
gegule :: | Ceka', ceka' .....samo da saznam neku prljavstinu o tebi .... |
shane91liberal@hotmail.com  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Seljak Covek TS dopisnik

Pridružio: 19 Feb 2010 Poruke: 16
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 12:36 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Da nije malo neukusno pricati o svim tim stvarima ljudima (prakticno) iza ledja? |
kako iza ledja, pa forum radi 24/7 , mogu da dodju i da vide sta ko pise kad god im se cefne  _________________ i tako dan za danom... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 6:26 am Naslov: |
|
|
Na zalost , ako se vratite 10 ak abrovskih stranica procitacete detaljnu istragu o mladom mlekaru i detetu od 13 godina! Ne znam iz kojih ste razloga sad pazljivi spram trilinga;sef, inspektorka i lokalni preduzetnik? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 2:37 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Na zalost , ako se vratite 10 ak abrovskih stranica procitacete detaljnu istragu o mladom mlekaru i detetu od 13 godina! Ne znam iz kojih ste razloga sad pazljivi spram trilinga;sef, inspektorka i lokalni preduzetnik? |
Pa po meni ovo bas i nije za poredjenje......
ovo sa mlekadzijom i tom malom je katastrofa....
a od ovog drugog tek moze da dodje do katastreofe sa (mozda) smrtnim ishodom-nikad se ne zna...
Pa bar se ti postavi u tu situaciju da "nabasash" na tako nesto na netu ili da pocne carsija da ti zuji oko tebe....... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 9:28 pm Naslov: |
|
|
Cekaj , sad dal da navijam il da se plasim da je ne ''satre'' od q.?
Licno , nemam nikakav problem da ''zigosem'' i osudim nemoral u okruzenju ili kao u ovom slucaju potvrdjene informacije''koje svako zna u carsiji'' |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|