|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 11:57 am Naslov: |
|
|
Radi se na tome. Pripajanje ce biti realnost za koju godinu.
Citat: | kako da pripojiÅ” u Srbiju Crnu goru, BiH, Makedoniju i deo Hrvatske? Mirnim putem? |
Ko zna sta ce se dogoditi za, kako ti kazes, 150 godina kada docekamo vodju.
Citat: | Alo, èoveèe, ako je živelo srpsko stanovniŔtvo, to ne znaèi da je to bila Srbija i da treba da nam pripadne.
|
A zasto nam ne bi pripalo? Nasi su ginuli za yebenu Jugoslaviju...red je da dobijemo ono sto je nase.
Citat: | Meni je glup taj koncept bele rase. |
Sta da ti kazem..tvoj problem. Kanda pati od funkcija, ti od zlih nacista, ja zbog Arijevaca... svako ima neku boljku.
Citat: | Idi, bre. Pa lepo sam ja rekao da se SPS promenio. |
Pa, da. Jos je Djindjic govorio da sa SPS-om treba saradjivati.
Citat: | Hvala, i ja tebi takoưe. Ovo je i tvoja zemlja, tvoja vlada. Nadam se da Ʀe biti bolje. |
Srbija je moja zemlja..to stoji...ali to nije moja vlada. Nisam joj dao glas, niti cu. Daj Boze da traje 2 meseca. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 12:21 pm Naslov: |
|
|
Lepo sam te pitao koje insitucije bi bile zajednicke evropskim drzavama i to nema veze sa Dinkicevom omladinom? Da li smatras da trebaju imati zajednicki budzet, vojsku, parlament....? Da li bi po tebi postojale granice izmedju danasnjih drzava? Interesuje me tvoje vidjenje Ujedinjene bele rase, nista drugo. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 12:26 pm Naslov: |
|
|
Dobro, dobro..nemoj odma' da se ljutis.
Evo kako ja mislim...
Nemcima Nemacka, Srbima Srbija, Italijanima Italija, Francuska Francuzima itd. Svi imaju svoju vojsku, vladu, finansije...a termin "Belo jedinstvo" je samo karika koja spaja ove drzave da saradjuju, da ne ratuju itd.
Dakle, postojale bi granice. Tu nema maste o nekom arijevskom carstvu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 12:30 pm Naslov: |
|
|
Hahahah htedoh da te navucem da kazes da trebaju da imaju zajednicki budzet, parlament, da vojska bude podeljena po kvotama a da svako brani svoj vazdusni prostor. Ah da, i da granice budu samo formalne.
Vec imamo udruzenje evropskih naroda koje se zove EU burazeru moj radikalni  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 12:33 pm Naslov: |
|
|
Da, ali moras da proteras sve crnje  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 12:34 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Hahahah htedoh da te navucem da kazes da trebaju da imaju zajednicki budzet, parlament, da vojska bude podeljena po kvotama a da svako brani svoj vazdusni prostor. Ah da, i da granice budu samo formalne.
Vec imamo udruzenje evropskih naroda koje se zove EU burazeru moj radikalni Wink
|
Sto bi rek'o Tripko:"Brate, znas me, znam te".
EU ce, bas kao sto si i njene prethodnice, puci kad-tad. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jun 14, 2008 3:08 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Parola jedan narod, jedna drzava, jedan vodja...jel dovoljno? |
Nije dovoljno. To nikad neæe da se ostvari. Zar ti stvano misliŔ da u istoj državi, sa istim voðom mogu da žive Francuzi, Nemci, Englezi...
Citat: | Radi se na tome. Pripajanje ce biti realnost za koju godinu. |
MisliŔ, dok se ne rodi Voða? Moguæe je da neko radi na tome, ali od toga nema niŔta.
Citat: | Boli me æoŔe Ŕta æe da bude za 150 godina, mene zanima sadaŔnjica i bliska buduænost. |
Citat: | A zasto nam ne bi pripalo? Nasi su ginuli za yebenu Jugoslaviju...red je da dobijemo ono sto je nase. |
E baŔ zbog Jugoslavije. Da je odmah napravljena Srbija, niŔta od ovoga ne bi bilo. Ali nije i zato je zapadna granica Srbije na Drini i teŔko da æe to da se promeni.
Citat: | Srbija je moja zemlja..to stoji...ali to nije moja vlada. Nisam joj dao glas, niti cu. Daj Boze da traje 2 meseca. |
Znam da joj nisi dao glas i da neæeŔ nikad u životu da izaðeŔ na glasanje. Tvoj problem. Ali vlada predstavlja zemlju i sve njene graðane. Ni ja nisad nisam glasao za Slobu, pa je bio moj predsednik. I trajaæe viŔe od 2 meseca, niŔta se ne brini. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jun 16, 2008 9:03 am Naslov: |
|
|
Citat: | Zar ti stvano misliŔ da u istoj državi, sa istim voðom mogu da žive Francuzi, Nemci, Englezi... |
Nije u pitanju isti vodja. Svaki narod bi imao svog vodju, ali bi princim Belog jedinstva bio na prvom mestu.
Citat: | MisliŔ, dok se ne rodi Voða? Moguæe je da neko radi na tome, ali od toga nema niŔta. |
OPet govorimo napamet. Pustimo da vreme ucini svoje.
Citat: | Ni ja nisad nisam glasao za Slobu, pa je bio moj predsednik. |
Znaci, ti ces pristati na svakog koga narod izabere? _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jun 17, 2008 11:50 am Naslov: |
|
|
Innu, u aktuelnom broju NIN-a imas sliku Dacica na sahrani Milosevica.
...evo i nekih iznajava politicara koji ce dokazati moju tvrdnju da ne treba izlaziti na izbore.
Palma:"U ovom trenutku niko nema pravo da potpise SSP".
Dacic:"Niko nema ovlascenja ove drzave i ovoga naroda da potpisuje bilo kakav sporazum sa EU dok se prethodno ne razresi da li EU smatra Srbiju celovitom drzavom".
Takodje Dacic:" SPS smatra da, ukoliko danas bude potpisan SSP, to moze biti samo sporazum pojedinca ili odredjene politicke grupacije".
Palma (3.mart):"Ja iz koalicije(DSS-NS) nisam izasao, niti nameravam".
12 dana kasnije(o spekulacijama o koaliciji sa SPS-om):"Dobro se spekulise. Ja sam covek koji u zivotu ima varijantu A, B, C i D".
U istom intervjuu za DS i G17 kaze:"Uopste sa njima nisam razgovarao o koaliciji, niti je to prirodna koalicija".
Dacic (decembra 2007):"Niko nema pravo da kaze da se nece ponovo ratovati".
Dacic 16. februara 2008:"Srbija treba da pozove Skupstinu Republike Srpske da proglasi nezavisnost".
Dacic na 7. kongresu SPS-a:"Dajem rec i zaklinjem se da cu duznost predsednika SPS-a pokusati da obavljam sledeci sve tekovine koje je ostavio Slobodan Milosevic".
Micunovic:"Ako ne mozemo sa SPS, zasto bismo mogli sa Palmom, koji pripada stranci koja je bila jos zesca i sumnjivija nego sto su bili radikali".
Sutanovac:"Koalicija sa Palmom je povratak u tamni period i gradjani zasluzuju da cuju da li se DSS zalaze za povratak starom ili za put u Evropu.
4. maja Dacic izjavljuje kako je protiv koalicije sa Cedom, Cankom i Draskovicem.
Dacic:"DS je bila u sprezi sa kriminalnim grupama koje su ubile Djindjica".(jul 2006) _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jun 21, 2008 1:59 pm Naslov: |
|
|
Citat: | OPet govorimo napamet. Pustimo da vreme ucini svoje |
Ja lepo kažem da je Velika Srbija utopija koja postoji samo u glavama nekih ljudi i da od toga nema niŔta. Ajd pustiæemo da vreme uèini svoje, pa æemo za nekih 500-600 godina da doðemo na ovaj forum i da vidimo ko je bio u pravu.
Citat: | Ni ja nisad nisam glasao za Slobu, pa je bio moj predsednik. |
Koja je alternativa, a da to nije voưe kog vreme treba da odabere?
Citat: | evo i nekih iznajava politicara koji ce dokazati moju tvrdnju da ne treba izlaziti na izbore. |
Koja je poenta ne izaæi na izbore? Šta se dobija time i Ŕta se menja time?
Ajd da pitam opet: je l' istina da æe Verica Kalanoviæ da bude izabrana za nekog ministra u novoj vladi, ne seæam se samo za Ŕta. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sub Jun 21, 2008 2:05 pm Naslov: |
|
|
U danasnjem Pressu pise da je moguci ministar, izmedju ostalih, i Verica Kalanoviæ - Regionalni razvoj i NIP ! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Avg 14, 2008 6:37 am Naslov: |
|
|
Trstenicka koalicija se raspala kao gruzijski front! E sad....da li ce se situacija odvijati onako kako je Jerry u stilu Milovana Drecuna najavljivao sve ove dane .....Valjda hoce! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Čet Avg 14, 2008 9:00 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Trstenicka koalicija se raspala kao gruzijski front! |
'el ovo zvaniĆØno?
Citat: | stilu Milovana Drecuna |
'ebo te Drecun, Bože me prosti! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Avg 14, 2008 10:01 am Naslov: |
|
|
Pa valjda jeste! Hahahah ma Drecun je najveci bolesnik bre, zayebavam se malo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|