|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu |
Autor |
Poruka |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Mar 28, 2010 11:23 pm Naslov: |
|
|
A sto se svadjate sami sa sobom, di su dokazi?! Prazne price nikud ne vode, da vidimo neke dokaze, i ja mogu da kazem da mi je vidovita Zorka rekla sto sta, ali ako ne mogu da dokazem dzaba mi sve to... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komandant Mrak TS kompjuteras

Pridruio: 10 Feb 2010 Poruke: 140
|
Poslao: Pon Mar 29, 2010 12:01 am Naslov: |
|
|
Pa daj, èoveèe, kaži nam, da ne nagaðamo više. Ti i onako o tome sve znaš. Ti kaži cifru a ja æu da prebrojim znakove. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pon Mar 29, 2010 12:09 am Naslov: |
|
|
Vi napadate, vi se gadjate nekim ciframa, bio bi red da vi i dokazete... Ja se potpuno slazem sa cinjenicom da svako ko je zloupotrebio sluzbeni polozaj, ko je ostetio budzet grada, ko je napravio bilo koji prekrsaj tog tipa da treba da mu se sudi, a vi izvolite pa dokazite, ja cu podrzati sve napore da se nabavljeni dokazi sacuvaju i iznesu na sudu... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

Pridruio: 19 Feb 2010 Poruke: 77
|
Poslao: Pon Mar 29, 2010 7:34 am Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Vi napadate, vi se gadjate nekim ciframa, bio bi red da vi i dokazete... Ja se potpuno slazem sa cinjenicom da svako ko je zloupotrebio sluzbeni polozaj, ko je ostetio budzet grada, ko je napravio bilo koji prekrsaj tog tipa da treba da mu se sudi, a vi izvolite pa dokazite, ja cu podrzati sve napore da se nabavljeni dokazi sacuvaju i iznesu na sudu... | Slazem se sa tobom skiner u potpunosti,ali traziti od Mraka ,dokaze,argumente,cinjenice za bilo sta sto izjavi samo je gubitak vremena- lakse je pljuvati po svemu nego odgovorno tvrditi,ili se makar uzdrzati od iznosenja neproverenih tvrdnji... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Mar 29, 2010 7:41 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Vi napadate, vi se gadjate nekim ciframa, bio bi red da vi i dokazete... Ja se potpuno slazem sa cinjenicom da svako ko je zloupotrebio sluzbeni polozaj, ko je ostetio budzet grada, ko je napravio bilo koji prekrsaj tog tipa da treba da mu se sudi, a vi izvolite pa dokazite, ja cu podrzati sve napore da se nabavljeni dokazi sacuvaju i iznesu na sudu... |
Ajd što mi napadamo, mi smo nezadovoljni graðani koji žele da znaju gde se odliva njihov novac. Ali nije mi jasno u kom ste svojstvu vi koji odgovarate umesto onih kojima su pitanja namenjena.
I još nešto, danas sam dobio potvrdu od èoveka iz naše opštine. Opštini ostaje 20% od naplate parkinga. Mislite li da je to stvar za koju je vredna makar i jedna vaša reè odbrane uvoðenja naplate parkinga. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Mar 30, 2010 5:51 pm Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: | skiner_x :: | Vi napadate, vi se gadjate nekim ciframa, bio bi red da vi i dokazete... Ja se potpuno slazem sa cinjenicom da svako ko je zloupotrebio sluzbeni polozaj, ko je ostetio budzet grada, ko je napravio bilo koji prekrsaj tog tipa da treba da mu se sudi, a vi izvolite pa dokazite, ja cu podrzati sve napore da se nabavljeni dokazi sacuvaju i iznesu na sudu... |
Ajd što mi napadamo, mi smo nezadovoljni graðani koji žele da znaju gde se odliva njihov novac. Ali nije mi jasno u kom ste svojstvu vi koji odgovarate umesto onih kojima su pitanja namenjena.
I još nešto, danas sam dobio potvrdu od èoveka iz naše opštine. Opštini ostaje 20% od naplate parkinga. Mislite li da je to stvar za koju je vredna makar i jedna vaša reè odbrane uvoðenja naplate parkinga. |
...i ostaju joj radnici servisa, koje ne plaæa firma za koju rade, veæ opština!!? _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Mar 30, 2010 6:11 pm Naslov: |
|
|
Ovaj parking servis je, definitivno, najveæa prevara u Trsteniku ikad. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Uto Mar 30, 2010 7:05 pm Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: | Ovaj parking servis je, definitivno, najveæa prevara u Trsteniku ikad. |
+ nesto najgluplje sto su mogli da smisle.. _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Èabar-varoš
|
Poslao: Uto Mar 30, 2010 7:36 pm Naslov: |
|
|
Lepo je doæi u Trstenik i videti u centru grada onoliko slobodnih mesta za parkiranje Ovo je trebalo da se uradi bar pre 10 godina,možda ne ovako kako je uraðeno ali i ovako je bolje nego što je bilo _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Bond:)James Bond TS dopisnik

Pridruio: 19 Jul 2009 Poruke: 17 Lokacija: vrnjaèka banja
|
Poslao: Uto Mar 30, 2010 9:54 pm Naslov: |
|
|
Hvala predsedniku Stevici Ð. koji nam je podario parking servis. Javno je to obeæao i to je jedino obeæanje koje je do sada ispunio. U isti vreme je èudno da se daroviti predsednik nije slikao u firmi koja je nastala na njegovu inicijativu.
Inaèe, ko je gledao zadnji prenos lokalne skupštine, mogao je da èuje da je parking servis opštinska firma ali da je servisira Direkcija. Tako da Zvonèica nije u pravu kada navodi da opštine ne plaæa svoje radnike. Uostalom u Parking servisu najviše radnika je zaposlila upravo DS.
Prema tome, sva pitanja i žalbe uputite predsedniku opštine, veæu i skupštini. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sre Mar 31, 2010 8:54 am Naslov: |
|
|
JAO CUKO STO VOLIM STO SI SE VRATIO NA FORUM!!!!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sre Mar 31, 2010 12:13 pm Naslov: |
|
|
zvoncica :: | Komandant Mrak :: | skiner_x :: | Vi napadate, vi se gadjate nekim ciframa, bio bi red da vi i dokazete... Ja se potpuno slazem sa cinjenicom da svako ko je zloupotrebio sluzbeni polozaj, ko je ostetio budzet grada, ko je napravio bilo koji prekrsaj tog tipa da treba da mu se sudi, a vi izvolite pa dokazite, ja cu podrzati sve napore da se nabavljeni dokazi sacuvaju i iznesu na sudu... |
I još nešto, danas sam dobio potvrdu od èoveka iz naše opštine. Opštini ostaje 20% od naplate parkinga. Mislite li da je to stvar za koju je vredna makar i jedna vaša reè odbrane uvoðenja naplate parkinga. |
...i ostaju joj radnici servisa, koje ne plaæa firma za koju rade, veæ opština!!? |
Demantujem samu sebe...po najnovijim informacijama, ovog puta proverenim, Parking servis je 100% u vlasnistvu Opštine.
Prvog meseca je iz Budžeta placeno 40% za plate radnika , ali vec sledeceg ce u potpunosti sami zaradjivati za plate.
Znaèi, tek sad æe da krenu da bockaju po onim ekranèiæima...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Mar 31, 2010 12:33 pm Naslov: |
|
|
pošto vidim da svi prelaze na ovu ''našu'' stranu ja se kolebam i u meni raste interesovanje za mraènu, ligu izuzetnih džentlmena.
a koliko ide toj firmi u beograd? sigurno 300% _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Mar 31, 2010 1:01 pm Naslov: |
|
|
zvoncica :: | Znaèi, tek sad æe da krenu da bockaju po onim ekranèiæima...  |
Mozda sam pglu, ali moram da pitam sta rade uopste one skalamerijice sto ih nose zutoprslukasi?
Jos moram da primetim da je na nekim mestima sprejem precrtan broj na koji se salju poruke. Ne znam ko je uradio, ali cini mi se da nikom nije olaksao stvar...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Sre Mar 31, 2010 6:48 pm Naslov: |
|
|
cuka :: | Lepo je doæi u Trstenik i videti u centru grada onoliko slobodnih mesta za parkiranje Ovo je trebalo da se uradi bar pre 10 godina,možda ne ovako kako je uraðeno ali i ovako je bolje nego što je bilo |
Pa u centru ima mesta, ali zato mi koji smo u sirem centru nemamo gde da ostavimo svoje aute od onih iz uzeg centra...
Juce prodjoh iza tehnicke, svi profesori natrpali aute u skolsko pozadi na onaj sporedni ulaz  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|